evettt sandalye değil koltuk gibi köşeli harikaydııııı
bayıldımmm
biev in ürünü olabilirr çünkü bernardoda gördüm bievin bir köşesini yapmışlardı kırmızı siyah şeyler ortadada bu masa vardıı magazada vardım biev ' in sitesine bakabilirizz
şaşırmadım cnm anlamıştım zati:lepi:
hayatım evin güzel cnm ağız tadıyla oturmak nasip olru inş
bide dikkatimi çekti ne çok dantelin var kullanıyomusun şimdi onları benimde çok var ne yapacam bilmiyorum
bak onu bilemem işte çünkü görmedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sus kız ben de çingeneyim :lepi:
edaa, 1200 liraya mutfak masa-sandalye çoooooh değil mi yaaaa akannehir
zeynepcim teşekkür ederim de
nerde var dantelim kız ben niye bilmiyom :=))
bar masa sandelyesiymiş
mandilin senin evine geçen akşam kız kardeşimle birlikte baktık aman allahım ne kadar güzel romantik hoş şirin ne desem bilmiyorum artık hele kardeşimin çok hoşuna gitti seni ne merak etti bi bilsen tanışmak istiyor seninle kaydirigubbakcemile3
bak onu bilemem işte çünkü görmedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yemek molasıı verdimm yoruldum yafs :bbo: ama soğukta ütü yapmak ne kaa güzell ısındımm kaydirigubbakcemile3
Ne çok yazmışınız yineee :sinifsinif:
Hayatimm çektiğin resimler çok güzell istanbula gelirsem bende bu minatürkü gezmek istiyorumm ama gerçeklerini önce görmek istiyorummm :umursamaz:
Şeniz Şeniz Şeniz çooook teşüküüüür ederim ikinizede canım. Çoook daha güzelleri sizin olsun inşallh. Sen al kardeşini gel kahve içmeye..şevkatli kollarıma alırım ben onu. Buarada sizde mi istanbuldasınız canım?
yatak odanda var havluların falan onları diyorum kıs kaydirigubbakcemile3
ora neresı kızcisil istanbul-silivrikapı çingene mahallesi
stad degılmıçok seksü loooooooookafamçokkarıştı
orası niresi hayatimm:lepi:kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?