Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:1hug: opuyorumnanaktan

hoşşbuldukkkkkkkk kızlarrrrrr çok teşekkür ederimmm
hayatımmmmm bende seni cok osledimmmmmm :1hug:

ssk'da niye para vercenki?

sskya ben vermicem
o benim için ödeme yapacak
hani hastanede ssk indirimi alıyoruz ya o yani

hayatım senin şu kalpli tavadan bende istedim yurtdışında bi arkadaşımdan
markası ne o tavanın arkadaş sordu da??

o arkadaşın banada hayatımın raflarından getirirmi acep

Arsim geçmiş olsun balım :teselli: inşallh bi daha öyle sancısı tutmaz yaa ne kadar zor.

sağol canım inşallah olmaz çok fenaydı

Arsim; salon aksesuarların 10 numero çok cücelmiş şeker iyi günlerde kullan

sağollllllllll :lepi:

Hayatımm biliyormusun aşkımada böyle yaparımm şakacıktan küserim hepppkaydirigubbakcemile3

sonra derim işte şimdi beni bir milyon kere öpmen gerekecek kaydirigubbakcemile3
tamam başlıyım hemen derr:kedi: yada şimdi bana br dondurma ısmarlaman gerekecek derimm gayet saf br ifadeyleee.. şımarıkçaaa...kaydirigubbakcemile3
yadaaa şimdi beni atağa taşıman gerkeecek derimm brışmak içinnn :roflol:

şimcikte sana yaptım işteee:kedi: sevdiğim insanlara yaparım bunu sadeceee:kedi:

hmm tüüü burda migrsta yok

ayyy koptum
bi kadın bi erkekte
bu sabah yağmur var istanbuldayı sölüo zeyneple ozan ama onlar mustafa yağmur var istanbulda olarak sölüolar:)
süper bunlar yaa
ben onu ızledım hehe

slm kızlar buyrunnnnnnnnn
wuuuuuuuu sayfa sayısına bak dev gibi büyümüş ben görmeyeli
hoslgeldin cnm evının resımlıernı beklıoyz
hımm odaylaa uyumluu heee:jeyyar:
hehehe

Arsiiii bende beğendim yaa o rafları yaptırsak nasıl olar ki ben oyle düşündüm, çok zor bişey olmasa gerek, bende 2 kırmızı 1 siyah yaptırsam diyorum olma mı kiiiiiiiiii?

esma yakın gene ortalığı:jeyyar:

arsı ben daha resımlerıne bakamadım cok yoğunum ya

papımmmopuyorumnanaktan

valla esma ekliyosunuz böle özeniyo insan

Pufii bence yaptırılır, resmini götürün marangoza yaparlar yaa kutu yapıyo sonuçta çok uğraştırıcı bişi yokki 4 tahtayı çakacak olcak bitçekk

böcüğümmm sen şimcik haftaya yokmusun yaa özlices senii

neyse kızlar ben çıkıyımm, önce kuaföörr ordan daaaa minik prensimi görmeye gidicemmm akşamada arkadaşımın kınası var.. ühühühü bi ben evlenemedim yaaaa :) neyse bugün iyiyim vıyaklamak yokk

hadiin görüşürüzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…