Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya ölemidersin inş
sende cicler almışsınduydum
bende begendım hepsını tek tek

tabiki öle canım.
çalışarak bi de ev geçindirmek hiçde kolay bişiy değil.
Hımms hafta sonu gezdik yazmalıyla.
Fatihte yeni sezn harika şeyler gelmiş.
Gitmeni tavsiye ederim...

hayatimmm kadın değilde nesin lennnn

ne bilimm yaaa sevmiyorumm o lafııı :1ninca:

ee ekliyo muydun ki? ben eklemem genelde. ben çok geç ekliyorum yada referans alıyorum :lepi:

kelle peyniri ne be
aman alır inşalhah yoksa elimizde patlıcaksın :1closedeyes:
bayan :roflol:

günaydın hayatımmm

nan bu eda geldi niye yazmıyo

günaydın bebişim, erva len o tavşanlar senin miydi? bi de o tavşanları nişanlın mı verdi. eğer o verdişse mesaj çok kötü :lepi:

Eda'nın avizesine benzer bi pasta yaptırayım dedim. İYİKİ DOĞDUN EDAAAAAAA, yeni yaşında umarım evlenmiş olursun sırnaşık şey

oktarcım valla cnm 1 hafta bekledık pıtır basbas bagırdı cekılıs var dıeeee sanırım kacırdın

kızlarrrrrrrrrrr benim kalpqli tavanın aynısını ŞOK Market'te gördüm ŞOK oldum :=)))))))))))) isteyen gitsin alsınnnnnnnnnnnn burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Almanya'da kuzene gerek kalmadııııııııııı burcuuuuuuuuuuuuuuuuu

ay nihal benm zıncıriden almıştı ya kargo geldı ben 80 tlyemı ne almıştm
bunlar 17 tlye aldım oha yaaaaaaaaaaaa

hediyeleşme mi varr ne güzel .. kaç kişisiniz toplamda yanii türkiye demi herkes
evettt

Biz niye yokuz bu çekilişte yaaaa.......
valla canım bekledik baya ama sen o sıra girmedin herhalde

ahanda bu oluo kelle peyniri
sert peynir işte bea

oktarcım valla cnm 1 hafta bekledık pıtır basbas bagırdı cekılıs var dıeeee sanırım kacırdın
yanee
anam ağladı

valla ya oktar niye yokuz la bizde senle hediyeleşek olur mu kız

bu arada c.tesi evine baktım bayıldım cnm mutlulukla , huzurla otur inşallahsırnaşık şey
süper fikir bak

Sanırım benim buraya girmediğim zaman yaptınız.. Uzun bir süre girememiştim..
valla ya oktar niye yokuz la bizde senle hediyeleşek olur mu kız

bu arada c.tesi evine baktım bayıldım cnm mutlulukla , huzurla otur inşallahsırnaşık şey

Olur hediyeleşelim.. Saol canım... Eşyalı resimleri kaldırdım albümden haberiniz olaaaa...

ne bilimm yaaa sevmiyorumm o lafııı :1ninca:

günaydın bebişim, erva len o tavşanlar senin miydi? bi de o tavşanları nişanlın mı verdi. eğer o verdişse mesaj çok kötü :lepi:

benneyaptımki
o vermedi nan o tavşanları kendisine aldı bende 2 günlüğüne
bizim eve getirttim sora geldi aldı benneyaptımki
keyfimin içine mıçma nan hayatım
mesaj ne kız:sm_confused:

anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ciddü müsün len hayatimmm
hem bi şok bulmam lazım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…