Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatim seni kutluyorum gerçektendoğru yapmışın zaten senden gazeteci değil böle ne bilim uzman falan olurmuş yni gerçi olmadığı ne malum değil mi

hayatimmm
bigün kısmet olurda bizim eve gelirsen seni kulaklarından o anahtarlığa asıcam :))
ortada kalan cıbığada saçlarını dolucam :)

Ayhhh hayatimoviçççç hadi yine çorba tarifi ver banaa, havuçu yapacam ama havucum ve sütüm yok içinde et tavuk olmayan bi çorba diyiver de yapayım, sonra da yanına ana yemek hadi be hacı be :kedi:

anam çok uyuyan insanı hiç sevmm sırnaşık şey ben yaw gerçi önemli olan senin sevmem ay ben bugün çok salakım yawwwdelikafadulden

hayatim yok ya ondan böle oldum ben vallamafoldumben
uyuo valla sormaa

pıtır ile erva aynı olmuş gene takvimler :))
hehehe

bak hele bak
şimdide sen çalmışın nan imsamı :mymeka:
cin alii :sinifsinif:
cin ayyse

:sinifsinif:
kız bırak peşimi takip edip durma beni
ama nese bende arka plan yok

Kıs Arsiiiii çok cücel olmuş çok orjinal çok sevdim mennnnnn zemuszemus

Nasılsın kıs bu arada, ağrın sızın var mı?

burcla alakası var dıon yanı
olsun be bence senınkı cok daha buyuk süprısler etceksımdık olmasa bıle evlenınce ınş eder ınanıyorum ben:jeyyar: sende ekşınsın zaten

aman erkekler olsun bıtsın sonra encok kadınlar düşünuyo gecım derdını onlara hersey bast gelıyo
mayısa kadr hıc deılse kendımızı topalarız dıom

hemen bakim takvimim oldumu

ben yaptım nan önceeee:dilcikar:
hııııııııııh :dilcikar:

ahahahahaa çok komik yaaa :roflol:

Ayhh ervaaaa ben akrebim ve dediklerin çok doğru, bazen sevmiyom burcumu kaydirigubbakcemile

sev sev
herkes siziin gibi tutkulu bi aşığı olsun ister

sositosositosositososito

pıtır ile erva aynı olmuş gene takvimler :))

bu garı beni çok seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…