Burcdasımm Şeniz
Aime coook az kalmıs kavusmanıza balım, ayy ne heycanlısınızdır siz simdi :asigim:
Simdi gittiginde söz nisan gibi bisey olacakmı canım yoksa yaza mı?
ben yolculuga cıkıcamm kızlarrrr ozleyın benı emıı
hehehehehya ben de yaaa, benim yazdığım mektup mu etkili oldu acaba Kazen'in üstünde, takvimler geri döndü :roflol: :roflol:
:mymeka: sen benim doomgünümde bunu aşan bişi yapma da görürsün
:1ninca: cisil korkutuyosun beni :1ninca:
anamm hayatımaslında ben bi acanım hayatimmm aslında ben senin görümcenim , eltinim , kaynannım yada yan masanda oturan kadınım.........
bunu nie alıntı etmişim bilemedimsen anadolu yakası'ndaydın dimi?
napalım :umursamaz:
herhalde yaniyarın kargocular calısır mı
:gitme:
kızım paranı boşa harcamasanaaaabu gül yapraklarini da yemek masasinin siyah masa örtüsünün üzerine düsünerek siparis verdim..
[/URL][/IMG]
hahahhahahaben daha çokkkkkk naniknanik
ulen bi ar döndüm yanımdaki kadına baktım :roflol:
yok demedim
dicektim ki her gün bi konsept seçelim o gün o konu üzerinde konuşalım. yani siyaset meydanı gibi...
mesela bi gün konsept düdüklüde nohut
diğer gün kocalarımız
diğer gün iç çamaşırları
diğer gün ekşınlar gibi :lepi:
kız gülçin sen bigün yalancı gebe olcam ama hadi bakalım, sen istiyon mu istemiyon mu anlamadım ben
üzgünüm çok seçenek yokHERKES TAKVİMİNDE CİN ALİYLE AYŞEYİ KULLANMIŞ...
MANDİLİN GÖRÜRSE GEBERTECEK SİZİ .ONUN Kİ TAAAAAAAAAA NE ZMANDIR ÖLEYDİ...
DEĞİŞİK BİŞİY YAPSANIZA KISLAR YA.
FABRİKADAN ÇIKMIŞ GİBİkaydirigubbakcemile3
hmm ne iş feysbukamı girdinpapi valla bılmıyom nan ama e koymaz genelde adımı koyar herhalde
sen hepsını dne
adım+e onun adı soyadı
adım-e onun adı soyadı
adı adım soyadı:roflol:
ben yolculuga cıkıcamm kızlarrrr ozleyın benı emıı
YOk canim bu sefer önemli bisey olmiyacak
Büyük halamla tanisacak sadece... Sülaleden tanismadigi bir tek büyük halam kalmisti...
Okulum bitmeden resmi bi adim atilmiyacak...
Okulumda haziranda bitiyor...
Bir dahaki yaza olursa resmi bi adim atilicak...
Nereye Nihal? :a015:
Ooo o zaman heycanı iki kat artmıstır erkek arkadasının, ama bildigim kadarıyla ailenden herkes cok sevmis onu büyük halanda eminim cok sevecektir a.s
Haziranda bitiyorsa onada az kalmıs canım, hadi bakalım son sürat bu dönemide gecir bidaha ders mers olmayacak ve en önemlisi askına kavusmaya bir kocaman adım daha yaklasacaksın insallah :Saruboceq:
aaa bide unuttum... tam bizim tr de oldugumuz tarihde büyük dayim ve yengemde orada olcaklar birde onlarla tanismiyordu onlarlada tanisicak
halamdan cekinmezde büyük dayimdan cekinir diye düsünüyorum telefonda zaten eyvah dedi :)))))))))
evet hevincim su gibi akip geciyor zaten vakit....
az kaldi herseye.... bi isler resmilessin zaten sonrasi cok kolay....
sizde bi tarih belli oldu mu?
vay haline enistemizin kaydirigubbakcemile3
ama korktugu gibi gecmez diye düsünüyorum hersey süper olacak kesin,
dimi ya bak yılbasına ne kadar kaldı sunun surasında,
gecen sene yılbasını beraber kutlamıstık benimkiyle harikaydı ya taksim, ortaköy vs derken en son sahilde bulduk kendimizi kız kulesinin karsısında harikaydı :asigim: bu sene ayrı gecircez yine ama bak en azından sen sevdiginle yeni yıla girceksin insallah hihoyyyt
yok canım daha belli degil, ocak subat gibi kursu düsünüyoruz zaten vizeyi alsın öyle olcak dügün simdi tarih alsak vizeyide alamazsa o orda kalcak ben buraya döncem öyle istemiyoruz önemli olan kursu bi bitirsin Allahın izniyle o zaman belli olcak hersey :Saruboceq:
aime yoktum canım ne zamandırr
şimdi azcık girmeye vaktim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?