ayy canım zahmet oldu sana yaaa:1hug:
kusura bakmaa hatta geçen gün bu böreki denemek istedim ama tarifi bulamayınca başka yaptım misafirlerime. ilginç gelmişti bu içine un konuyor ya...
birde bir şey daha sorucam diğerine o şekli nasıl verdin kuzucum?
kusura bakma burcucum çıkmıştım netten..
evet o mayalarda olur eskiden hep o yaş mayaları kullanırdık (küp küp dediğin)
ama ben artık pakatin üstünde ınstant maya yazanlar var ya onlardan kullanıyorum.
direk malzemeye karıştırılıyor.
korkma bence dene bak çok güzel olucak..
markasını unuttum ama aynı kabartma tozları gibi beşli üçlü paketler halinde satılıyor canım..
birde bir şey daha sorucam diğerine o şekli nasıl verdin kuzucum?
opuyorumnanaktantskler canim ekledigin icin
iyi geceler kızlar. ne var ne yok ? bakıyorum tarifler uçuşuyor hemen not alıyım bende:) hafta sonu annemler sürpriz yapıp yanıma geldiler kızlar 1 günlüğüne dünyalar benim oldu... çok şükür allahıma. burcucum bende mayalı hamura cesaret edemiyorum ama tupperwarenin hamur kabında mayalandırmayı düşünüyorum acaba onda nasıl olur ?? poğaça ve börek süper gözüküyor.. yazmalıkız tarif için teşekkürler canım
dr.oetker in o tarz mayaları var o mu acaba canım bahsettiğin ?
sonbahar canım hayırlı olsun güle güle kullan. inşallah ekmekliğin kullanışlı olur. ekmeklik çok önemli çünkü. bayatlamaması ve küflenmemesi yönünden. kızlar ben çıkıyorum. hayırlı geceler
evet canım dr amcanın mayasıyarın alıp bu poğaçanı denemek istiyorum bakalım inşallah fırsatım olur :) tşkler canım
offf ya süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?