Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay bende heidi ye bayılrdım..peterin keçinin altına yatıpta sütü içişine hastaydım yaa..onu izledikçe süt içip peynir yiyesim gelirdi:)))))))

ıyıkı polyana ızlemedın dınlemedın
ya beverly hills böcük . bunebu sen neler oldu bilsen bildim sen kucak açtın bana ama bu böcük etmediini bırakmadı klava:

yalançi

nan sınayy nırden buldun nan bak gordun mu genclığımı hatrlaıdm(eda furcak benı)
ee sen ne zmn evlendıydınkıakannehir

pıtır ılk msjın sılnmıştır bak profılden ıstatıstıklere ordan bulursun tum msjları göster neyım dıo
ama sılnmıştr benden demesı

ayy sinayy alemsin walla ya gerdekteyken hee :roflol::roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

güle güle kullan

nasılki

hahahahahah ilahi sinay çok komiksin la sen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah gülen yüzünü soldurmasın hiç

nostalji 17:20 :asigim:
:roflol::roflol:ŞenizŞeniz
Sinayyyyy ne alcam ben sana yavri kuşummm
canının istediğini :jeyyar:
olsun canım sorun diil:)

ya ne dicem size
ben buraya yazdığım ilk msjı nerden bulcam
sinay sen bilirsin
valla bilmiom milyonlarca sayfa geride kaldı
yaşlandın kıızıım:roflol::roflol:

ıyıkı polyana ızlemedın dınlemedın

yalançi

nan sınayy nırden buldun nan bak gordun mu genclığımı hatrlaıdm(eda furcak benı)
ee sen ne zmn evlendıydınkıakannehir

nan işte senin istendiğin gece biz gülayla şeettiriyorduk töbe töbe :roflol::roflol::roflol:
28 haziran :jeyyar:

arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum maşallah ne güzel bir kaynaşma içindesiniz :) nazar değmesin.
sizden bir ricam var http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...rkadaslar-gelinliklere-kadar-odediniz-16.html buraya bir konu açtım,yeni evlenecekler,ya da yeni evlenmiş olanlar gelinliğinizin fiyat+alınan semt/yer + bir de olursa modelini de eklerseniz benim gibi gelinlik fiyat araştırması içinde bulunan arkadaşlara çok faydası olacaktır.
burcuözge cim seninde gelinliğini çok beğenmiştim,sen de aldığın yer+fiyat bilgilerini modeliyle o açılan konuya ekler misin?

Edoooooooooo :1hug:

Esmooooolikaaaaaa beni anlayabildin mi biraz kıssss a.s.

yok kız ne cadılığı keşke olabilsemmm Şeniz

gel anacım sırtına çıkıyım çiğniyim seni delikafadulden
ay uh yoruldum be
hmm sende biraz alıngan hassassın sanırım (sallmısta oalbılırm=)
kızlar kuaförden geldim ama şimdi de yemeğe gidiyorum ordan türk kahvesi+sigara yaklaşık 30-40 dakika sonra burdayım öptümmmmmmmmmmm
oha be
helloooooooooooooooooooo minnoşlarımmmmmmmmmmmmm
ay bebişe bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…