erva.. gözün aydin sende baya bi rahatlamisindir.. insallah daha da güzel devam eder
:gitme:
ben direk çıplak yatıcam
yeterince seksi olur herhalde:)
offff allahım bu hafta çabucak bitsin
ya kızlar bişi sorcam
dişçiden çok korkan varmı aranızda benim gibi
az önce bizimki kızdı bana gitmiomuşum dişçiye die
korkuom diom inanmıo yaa hoşşik:)
bu kelimeyi çok sevdim kullanim uygun bi yerde burası ii oldu:)
ben geldımm ay super super bı gundu hele anıtkabırde gecırdıgım her sanıye muthişti
duygulandım agladım askerlerımızı alkısladım onların o yuruyusu kadar super bısı olamazzz yaaa ATAMI ANDIM geldımm cok mutluyum ama yorgunum
bu arada ankarayı sevmedım yaa ıstanbuldan kotuu :):):):)
sadece anıtkabır bı harıkaaa ah ah ıyıkı gıtmısımm
hoşbuldum Şeniz
elin nasıl oldu iyileşti mi
arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum maşallah ne güzel bir kaynaşma içindesiniz :) nazar değmesin.
sizden bir ricam var http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...rkadaslar-gelinliklere-kadar-odediniz-16.html buraya bir konu açtım,yeni evlenecekler,ya da yeni evlenmiş olanlar gelinliğinizin fiyat+alınan semt/yer + bir de olursa modelini de eklerseniz benim gibi gelinlik fiyat araştırması içinde bulunan arkadaşlara çok faydası olacaktır.
burcuözge cim seninde gelinliğini çok beğenmiştim,sen de aldığın yer+fiyat bilgilerini modeliyle o açılan konuya ekler misin?
Ayhh bende böyle şeyler aldım ama topu topu iki kere giydim yahu, yani bi sıra gelmiyor ki kaydirigubbakcemile3 siz her gece giyiyormusunuz :bbo:
cekmemmi cektım tatlım abımde ama resımlerr
Kızlarrrr opuyorumnanaktan ben bu gün gezzzdmm gzdimmm çok yoruldum ama iyi geldi kocişimle gezmek...
akşam da bir makarna partisi yaptıkkk
haa bu günn yıl başı hediye mi hallettimmmmm:sm_cool:
oh burcucum ne iyi gelmistir...
yorulduguna degmistir eminim....
üstüne bir de makarna sefasi
sarap esliginde mi?
evet:kedi: ama adım alkoliğe çıkar diye demedim :kedi:
sadece 1 kadeh :kedi:
tamam canim....aımecımm abımden alıyım koyaım burayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?