Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

erva.. gözün aydin sende baya bi rahatlamisindir.. insallah daha da güzel devam eder

bende kapatiyorum.. hayirli aksamlar kizlar.. izinim bitti yarin is basi yapacagim

ben direk çıplak yatıcam
yeterince seksi olur herhalde:)

:roflol: :roflol:

ben ben
ama geçti korkum o koltuğu görüğümde acayip korkuyodum hatta bi defa dr iğneyi yaptı ama korkumdan geri kalktım dişimi çektirmedim sonra mecbur kalıp yirmilikleri çektirmek için gittim ama dr çok ii di sonra tek başıma bile gitmeye başladım dolgu çekim ooo rahatım şidmi korkma sende :1hug: :teselli:

ben geldımm ay super super bı gundu hele anıtkabırde gecırdıgım her sanıye muthişti
duygulandım agladım askerlerımızı alkısladım onların o yuruyusu kadar super bısı olamazzz yaaa ATAMI ANDIM geldımm cok mutluyum ama yorgunum
bu arada ankarayı sevmedım yaa ıstanbuldan kotuu :):):):)
sadece anıtkabır bı harıkaaa ah ah ıyıkı gıtmısımm

nihal resim cekmedin mi canim

hoşbuldum Şeniz

elin nasıl oldu iyileşti mi

canım beğenmene sevindim :1hug: hemen yazıyorum Şeniz

Ayhh bende böyle şeyler aldım ama topu topu iki kere giydim yahu, yani bi sıra gelmiyor ki kaydirigubbakcemile3 siz her gece giyiyormusunuz :bbo:

cnım ben her birini birer kere giymek suretiyle kimi aşkımın favorilerini dava fazla giydğimde olmuştur :kedi:

Kızlarrrr opuyorumnanaktan ben bu gün gezzzdmm gzdimmm çok yoruldum ama iyi geldi kocişimle gezmek...
akşam da bir makarna partisi yaptıkkk

haa bu günn yıl başı hediye mi hallettimmmmm:sm_cool:

Kızlarrrr opuyorumnanaktan ben bu gün gezzzdmm gzdimmm çok yoruldum ama iyi geldi kocişimle gezmek...
akşam da bir makarna partisi yaptıkkk

haa bu günn yıl başı hediye mi hallettimmmmm:sm_cool:

oh burcucum ne iyi gelmistir...
yorulduguna degmistir eminim....
üstüne bir de makarna sefasi
sarap esliginde mi?

evet:kedi: ama adım alkoliğe çıkar diye demedim :kedi:
sadece 1 kadeh :kedi:

delüüüü
ne alaka canim benim yaaa..
abartmadiktan sonra sarabin yararlari bile var biliyorsundur eminim...
  • duzenli kirmizi şarap tuketimi bol yagli yemeklerin etkisini azaltir kolesterole iyi yani
  • Şarap, sindirim bezlerini uyarır; ve mide asidinin işlevini koruduğu barsak hareketlerini hızlandırdığı ve vitaminlerin, minerallerin emilmesini artırdığı için, vücudun sindirim verimini yükseltir.
  • Böbrekleri uyardığı için su atılımını hızlandırır, idrar miktarını çoğaltır ve metabolizma artıklarının atılımını sağlar.
    +
  • Bakteri ve virüsleri öldürdüğü; ve insanın bağışıklık sistemini harekete geçirdiği için, hastalıklara karşı koruyucu etkisi vardır.
  • Kemik kireçlenmesini engeller ve özellikle kadınlarda tehlike oluşturanosteoporoza karşı korur.
vs... :)))))

aımecımm abımden alıyım koyaım burayaaa
tamam canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…