Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hee hayatım ben 3 ile 4 ü beğendim

ama kışın nubuk iyi olmuyo yaa, nubuk gibi gördümde ondan didimm :) bende normal deri cat var çoookk memnunumm, bot dedinmi cat ten vazgeçmemm :))

hee bu rada polariste bilekte biten botlar varya onlarda çok güzel hemde uygun sayılır fiyatları, 60 a falan, belkim bigün alırımm

aman bizde aldık bi kere kız yeni evliydi sorunları vardı gitti
ben yalnız daha iiyim
bizimkide patron kim die soruolar patron o dio beni gösterio

ben venüs gıyyom 180 tl aldım 3 ay sonra 80 oldu aynı bot
mart ayında dusuyo ozmn bıkac tane alcam

yaa kızlar bide ben bayram için siyah kumaş pantolon istiyorum :) ama nasıl kumaş alsam da tüy tutmasın dizi çıkmasın, sık sık giymek istiyorum ama aldığım kumaşlar hep kötü çıkıyo, beyaz beyaz her yerden tüy pamuk saç yapışıyo sinir oluyorumm..

bu yaşa kadar hep kot giyince anlamıyoruz kumaştan tabi :)))

pembee ben boy fakiri olduğum için uzun gitmiyo bana, aşkımda sevmiyo :)) gerçi aşkım bunu görse severmi bilmiyorum ama artık ufak ufak alışmak istiyorum topuklu giymeye :)

pembee ben boy fakiri olduğum için uzun gitmiyo bana, aşkımda sevmiyo :)) gerçi aşkım bunu görse severmi bilmiyorum ama artık ufak ufak alışmak istiyorum topuklu giymeye :)

aman bende o fakir grubuna giriyom henüz bişeyime karışığ yorum yapacak bi aşkımda olmadığından giyyorum ben uzun hem kısa etekle falan hoş duruyo...bende istiyorum kısa bitane böle bişe alabilirim..fikir oldu saol:1hug:

hadi yaa :))

ya ben kendimi anlamıyorumm, küçükken hep annemin topuklu ayakkabılarını giyer evde gezerdim, orta okuldayken topuklu isterdim ama yasak yaa almazdık tabiikiii aahh ahh bi büyüsemde topuklu alsam diye hayal kurardım, sonra büyüdüm ama cat te catt dümdüz botlarla gezdim hep, yazım desen spor ayakkabı sürekli ayakta :))) annem kızıyo babanem kızıyo kız ayakkabısı al bitanede göriyim diye ama cıkss :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…