Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım size de hayırlı olsun. Sağlıkla gelinsin inşallah. Ben ilk kez teyze olıcam zaten iki kardeşiz sadece teyze olıcam yani. o yüzden çok heyecanlıyım. DERıN duygular içindeyim opuyorumnanaktan

ve söz verdiğim çizmeler :))))))

düğündaşım

sabah önümüzdeki servisten bi kız indi aynı buna benzer bi çizme vardı ayağında ve ben çok beğendim. nerden almış acaba diye içimden geçirdim.
bi geldim :1shok: bana koyduğun çizme :1shok:

Benden bütün trakyali gelinlere gelsin a.s.

Gelin ve dans ekibi

ay ne güzel yaaa

Tekirdağlı olarak çok beğendim. Gözlerim doldu seyrederken kendi kınam ve düğünüm geldi aklıma. Amannnnn 3 kuruş fazla olsun Trakyalı olsun beee çok seviyorum Trakya insanını :lepi:

geçmiş olsun canım, şu an nasılsın?

ay dün akşam gelinlik provam vardı
of çok şişkoyum yaaa

offffffff nası yaptık o kadar şeyi yaaa aklıma geldi bi an
ama geçiyo bitiyo bile eda hiç kasma kendini

çokk güzel canım resimler sen her zamanki gibi harikasın Şeniz

Heee bu arada gelinin eline kınayı benim yakmamı istediler.
Mutlu evliliği olan birinin olması iyimiş yaaa, beni layık buldular :1rolleyes: Çok da hoşuma gitti :asigim:

:asigim:

herkese günaydınnn
dün aldığım meşhur elbisemi eklim size

güle güle giy

mutfak havlum.
english homeden aldım hepsini dadandım oraya:)
çok vardı ama hoşuma gitti bu da aldım

2şer tane bunlardan aldım.

sepeti dizayn ettim ama sepeti geçen hafta almıştım:)

güle güle kullan
sepetlerimiz aynı canım

bayram hedayelerimi sonra eklecem.
çekemedim resimlerini yrn çekerim artık

bunu da güle güle kullan

geçmiş olsun gülayım. sen bence de onlardan kendini sakın canım Şeniz

güle güle kullan

hayatımın aşkı yok yahu HAYATıMMMMMMM NERDESıN YAAAAA özledim

burdayım :hulya:

sakınıorum hayatım şimdi k.validem aradı kızım iisin dimi die Allahımmmm ne ka güsel yaw hamilelerin duası hakkaten kabul oliimiş :) hayatım baktınmı sende eve?

canım benim hayırlısı olsun
anlattıklarına göre ev güzel ve kirasıda iyi
annenden onay almışsınız baban ne diyo peki?
2ay içinde hazırlanabilirseniz bencede çok uzatmayınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülaycım ev çok güzel canım ya bahçesinin olması süper tabi sizin için yanlış hatırlamıyorsam köpeğiniz vardı
eğer ev alacaksanız bebiş seni zorlamaya başlamadan halledin bence
hayırlısı olsun canım Şeniz

evet dkb cim hareketlerim kısıtlanmadan taşınalım tekrar ve bidaha da olmasın artık yerleşmek istiorum evime göçebe gibi herşey her yerde olsun istemiorum artık

Ben geldimm herkeciklere gnaydınnn

Arsimam kız o çizme hiç tarzım değill :sinifsinif: Ama emek vermiş eklemişin beni unutmamışın saol kuzumm Şeniz

Gülay_gülay evi çok beğendim kutu gibin güzel bahçesi çok cici oğluşunn hoplar zıplar artık ordaaa gamyoncuiremsu

Hayatimm bende o çizmeyi çok beğendim acep nerden alıntı ettiki CADIARZU

Pıtırcık tomurcuk elbisen güzelmiş iyi günlerde giyy opuyorumnanaktan

Sonbahar havluların çok cici opuyorumnanaktan iyi günlerde kullann yerimseniben

Böcükk looo bune hız bune hıızz
Hakkınızda hayırlısı olsun canım ama evin fiyatı bana uygun geldii yerimseniben

aklıma gelenler bunlar unuttuklarım varsa affolaa :sinifsinif:

cumartesi sabah kalktım kahvaltı hazırladım. aşkım ekmek lazım mı dedi. yok var akşamdan dedim. o zaman gazete alıyım dedi. aman bi gazete için çıkma dedim. ay olur mu alıyım okuruz dedi. iyi dedim.
gitti gelmez, giti gelmez. bi meraklandım cama çıktım bekliyom yok. ay dedim adamı kaçırdılar galiba. gazete uğruna gitti poh yoluna. sonra baktım geliyo rahatladım. kapıyı çaldı açtım. çat diye bi çiçek çıkardı. "karıcımmmmmmmmm 5. ayımız kutlu olsun diye" :1shok:
ben kalakaldım aaaaaaaa 5. ayımız mıydıııııııı
hadi hadi bırak şimdi numara yapmayı
ay vallahi aklımda bile değildi takvimim yok ondan unutmuşum demedim mi :1ninca:
ne takvimi aşkım dedi
takvimlerden haberim yok geçiyor günler dedim geçiştirdim :roflol:

sonra beni gesmeye götürdü
forum istanbul
carrefour gezdik

carrfeordan cem'in 10 TL. ye karnıyarık tenceresi aldım

pazar günü de bizden sonra evlenen arkadaşlar vardı onlara gittik. onlara da güzel bi sepet aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…