:roflol::roflol::roflol:
paramız olsun senle barana gıdelım bı sekerrrr
nihalcim limangoda war indirimde 21,5 tl yanlış hatırlamadıysam
gidelim :1closedeyes:
hayatim benimde 1 ay sonra yiğenim geliyor 2.kez hala olucam hayırlısınla doğsunlarda..ismini derin mi düşünüyorsunuz çok güzel,allah kucağına almayı nasip etsin ablanın bizimkiler daha karar veremedi selin zeynep gidip geliyolar
ve söz verdiğim çizmeler :))))))
düğündaşım
slm kızlar ben geldim. pazartesi başlayan öksürük ve ateş beni yatağa düşürüp domuz gribine ramak kalana kadar çektirdişiddetli gripten günlerdir yataktan çıkamadım bugün ayağa kalkmanın yürümenin ne demek olduğunu hayatta internet denen birşeyin olduğunu bir kez daha farkettim. sizler neler yaptınız bakalım
ay dün akşam gelinlik provam vardı
of çok şişkoyum yaaa
Ben de dün kuzenimin kınasında bi oynamışım bi oynamışım ayakkabıyı ilk kez giydim. Feci şişti ayaklarım gece hiç uyumadım
Ve bugün nikaha giderken ayağıma ne çizme ne topuklu ayakkabı hiç bişey olmadı :çok üzgünüm: Dümdüz babet giydim. Ki o bile acıttı öle şişmiş. Gerçi zaten topuklu özürlüyüm ama annem dedi niye öle dümdüz giymişsin kaydirigubbakcemile3
Fotoları pc ye aktarayım da bikaç foto ekleyip albüm yapayım. Gelini de eklerim. Biz de nikah olmaz pek düğün olur genellikle düğünde de nikah olur. Oynamayı çok severiz zaten ama gelinimiz oldukça muhafazakar bi aileden ve türbanlı. Halamın tüm ısrarına rağmen düğün istemediler. Kınada damat dışında erkek olmamasına rağmen oynamadı bile gelin :bbo:
Heee bu arada gelinin eline kınayı benim yakmamı istediler.
Mutlu evliliği olan birinin olması iyimiş yaaa, beni layık buldular :1rolleyes: Çok da hoşuma gitti :asigim:
herkese günaydınnn
dün aldığım meşhur elbisemi eklim size
mutfak havlum.
english homeden aldım hepsini dadandım oraya:)
çok vardı ama hoşuma gitti bu da aldım
2şer tane bunlardan aldım.
sepeti dizayn ettim ama sepeti geçen hafta almıştım:)
bayram hedayelerimi sonra eklecem.
çekemedim resimlerini yrn çekerim artık
günaydın kızlarrr
eşim hasta c.tesi günü eve geldi bi hapşırdı sona grip yattı durdu 2 gün gecede ayrı yattık kıyamam sana (size) dedik.validemde kapıo şifayı benimde grip aşım var ama ne olur ne olmas sakınıolar beni kendilerinden poffff çok kötü yaa
böcüüm senin iş hazırsa çok beklemeyin cnaım annem geçen bana dediki hayata erken atıldın sonada dediki iiki erken atıldın bizi çok mutlu ettin etmeyede devam ediosun dedi sen nişanlına sonuna kadar güvenirim diosan bekleme işinde hazr madem (nereye girceksin ne iş yapcaksın bu arada bizi sensiz bırakmıcaksın dimi :) )
böcük essah mı kıs.
hadi hayırlı olsun. opuyorumnanaktan
ev kiraları konusunda fikrim olmadığından okonua bişi diyemicem canım.
bunu cuma günü tansaştan aldım.19tl.
blue line.
[/url][/IMG]
hayatımın aşkı yok yahu HAYATıMMMMMMM NERDESıN YAAAAA özledim
evet nihalcim bende çok beğendim ama bakmak lazım iice :)sütten ağzımız yandı
gunaydın
hıc uyyamadım
fikir alcamm sızden
dün ev baktık
750 depozıt 500 tl kira
atakentte
3+1 doğalgaz parke alçıpan sanırım adı oydu
kapılar amerıkan kapı
2 wc duşakabın falan
sızce uygun deıl mı
ben evı cok beğendım
bugun karar vercez askım haber beklıyo
evt dersem 2 ay sonra evlenıyoz akannehir
sakınıorum hayatım şimdi k.validem aradı kızım iisin dimi die Allahımmmm ne ka güsel yaw hamilelerin duası hakkaten kabul oliimiş :) hayatım baktınmı sende eve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?