öfff burcu gelsin akannehir
yok canım benim şişmek şöle benim kabızlık gibi bi problemim var çok afedersin o sıkıştırıo
ay kızzzbosadıkk geldımm
dun askım yanıma geldı aklımızda bısı var eger yılbasınndan sona kesınlesırseee yaza ıstemeye gelıcekkk hatta yazı bıle bulmayabılırr...senı sona hıcc bırakmıcam dedıı askm benım ya:asigim:
hmmm seksüüü
buda seksüüü
kızlar merhaba en taze gelin olarak geri döndüm:)
bugün burcu yok diyosun ben de hani dün akşamdan bişi dedi biliyosun da bişi söylüyosun diye sana soruyorum
şu an olmadığını ben de görüyorum
ayy öldümm :roflol::roflol:gene pıtırcıkla kağışmışsınız bu gün güzel geçecek demektir :roflol::roflol::roflol:
deniz ben ikisini de pek beenmedim
acaba kahve tonlarında bi süre daha mı bakıveesen kuşum he
bosadıkk geldımm
dun askım yanıma geldı aklımızda bısı var eger yılbasınndan sona kesınlesırseee yaza ıstemeye gelıcekkk hatta yazı bıle bulmayabılırr...senı sona hıcc bırakmıcam dedıı askm benım ya:asigim:
30 a mı aldın akannehir nan bunları setı 300 falan gelıyy
perdesı falan 350 buluyoçek hemen koy bakemm
arşı sanırım lazlık bulasıyo kabul etmıyon mu yksa
haftaya gelsın resmını cek ondan sonra karar verelım çekılışe:jeyyar:
eda fırın alcam zaten anacım nerde börek çörek etcem kocama mıfrlerıme he
ya tam boy alcamkı evde var guzel ama cok yer kaplıyo ve zaten bulasık camasr mak var bıde ona ayrı yer nasıl bulam bıde bu daha kısa ve kucuk geldı
canlı bakcam cok buyuk deılse alcam
kızlar merhaba en taze gelin olarak geri döndüm:)
canım bak bu günlerde oruç tutunca benimde bağırsağım kurudu ayıptır söylemesi :kedi:
Bende her zaman işe yarar kuru kayısı. ama doğal kuruyanlardan hani. rengi böyle koyu olanlardan. her sabah aç karnına ye 3 tane üstünede koca bardak su iç.... işe yaramazsa gel bul beni . ay çok iddialı oldu:roflol: ama şaka bir yana bende hemoroid de var ama genede işe yarıyor bak dene....
reyhan sen nezmn evlendın hacı
takvım yok ıyıcene karıstı
ee hanı ya resımler
h geldınn bu arada :asigim:
akşama yemeğın var demı:roflol: sormuycan onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?