Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ama sen c.tesi calısıyorsun
suan pazarlarımı feda etcek kadar kocacıktan bıkmadım hahahananiknanik

evet arsi ben ölesinide seviyrum...
ayrıca anneninkide ne kaaaaaaaa güzel bir fikir.
her zman elinin altında olsunda canın istedikçe yaparsın...

evet süper bişi
bende elma çok ama rendelicek adam lazım
kızz densem hayrına gelde rendele olmamı
ameliyatlıyım yoksa ben yapardım :)

Aaa süper fikir arsii saol canımm kaydirigubbakcemile5
Babamın bahçesi var 2 koca torba bi mandilin bide elma getirdi...Ye ye bitmedi çürümeden değerlendireyim dedim daha önce turta yapmıştım bu seferde kurabiye deneyim dedimm..Ama baktım çok rendeledim senin dediğin gibi yapıp buzluğa atim barii
yerimseniben

arşı gecenn bızde yaptık köyden kasa kasa elma gelınce çürümeden
yapalım dedık:lepi:

sagolasın canım dusunmen yeter :1hug:

evet annemde bazen tepsiye hamuru serip yapıyor oda cok guzel oluyor coook
içi hazırlayıp dolaba atmak da iyi fikir aslında; iç malzeme elinin altında hazır olunca hemen yapıverir insan

kızlar size bisey sorcam dugunden sonra kilo aldınızmı?
hele boyle guzel guzel yemekler pastalar yapan kızlar aldınızmı kilo?
ben dugun oncesi baya vermiştim kosusturmaktan cok da iyi olmustu ama simdi birden alıverdim; hele ramazan bayramından sonra 5 kilo falan aldım offf ya

Elma şekerimm yanlız değilsinn kuzumm benneyaptımki
Ben evlendiğimde 52 kiloydum şimdi 55-56 kiloyumm hatta 57 yee doğru gittim bilee :sinifsinif:
Düzenli yemek yiyorum ondan kilo aldım ilk başlarda tatlı çok yedimm birden aldım kiloo bide sadece iş yaparken hareket halindeyim onun dışında evde iş bittikten sonra örgümü alıp tv karşısına geçiyorumm :hulya:
bi işe başlasamda eski formuma kavuşsamm :sinifsinif:

mandilinide sık iç :)

ay bende işte hep oturmaktan aldım kilo
bide akşam yemeğini geç yemekten eşim iş gereği geç geliyor bazen bekliyorum 9 10 u buluyor

ayyyyyyyyyy
yok ben karşı karşıya gelemem yok yok
utanırım kesin
yoooooookkkk

tchibonun yeni teması tam edaya uygun
kayak malzemeleri var
edanında feysbukta öle totosunun üstüne düşmüş bi resmi vardı
hemen aklıma o geldi
duydunmu bunebuuu
hahahaha
i am düştü kıç üstü oldum
board öğrenmeye çalışıyordum da

kayak kariyerim orada başladı ve bitti hahahaha

yorum yapan herkese çok teşekkür ederim beğenmenze sevindim tek tek alıntı yapamıyacam pc im kasiyo patronda tepemde
SİZLERİ ÇOK seviyorum
hayatim senden güzelim demi lennnnnnnnn
ıyyy çirkin şey :umursamaz:

QUOTE=p_nr;10139452]oyyy kuzum senıde operımm ŞenizŞenizŞeniz

oleyyyyyyyyyopuyorumnanaktan

bende hamsı yemem balık sevmem sadece mezgıt[/QUOTE] walla ndeizden babam çıksa yerim be

hele o kalamar karides ahtapot

uyyy
bak yine canım istedi

sorma canım ya aslında abartı yemiyorum; gec yatıyorum falan ama iste ozellikle haftasonu uzuun ve agır bi kahvaltı yapıyoruz; birde esim biraz abur cubur seviyor ama nebileyim ya cok hızlı aldım okadar abartı yemediğim iş-ev idare etmeye calıstıgım halde aldım ve en kotusu almaya da devam ediyorum of ya:bbo:

kızlar hayrına 5 10 bişiler atında hesabıma şu yatak örtümü alim bee
çok pahalı ya 450 tl

davet edeiver bakalım hangisi güzelmiş...[/QUOTE]

4KG ALDIM BENDE yaw

bide akşam yemeğini geç yemekten eşim iş gereği geç geliyor bazen bekliyorum 9 10 u buluyor

evet arsi bak birde gec yeme olayı var tabi, eskiden işten gittiğimde yemek hazır olurdu tabi hemen otururduk sofraya; şimdi 7.15te eve git yemek hazırla sofra hazırla derken gec oluyor, senin kadar olmasada bizde gec yiyoruz biraz oda kilo aldırıyordur

mandilinide sık iç :)
Onun yarısıın dağıttım ben kayınvalideye eltilere kaydirigubbakcemile2

Evet bende oturmaktan alıyorum galiba koçişe dedim plates topu al bana bide video indirr ben evve plates yapimm olurr diyoo kaydirigubbakcemile3
Kendisi haftada 2 gün spora gidiyor bana gelince sen iyisin hiç verme gerek yok diyoo Çok üzgünüm çoook
Şişko patada olcam haberi yokk :sinifsinif:

Bende çok yemek yemiyorum.Mesela en basiti yemekte aslaa ekmek yemem..Eve nerdeyse hiç ekmek almıyoruz kahvaltıfa koçişe tost ekmeği ile sandviç yapıyorum o yiyo ben yemiyorum bilee :sinifsinif:
Öğlende çorba içiyorum oda ekmeksiz mandilin yiyorum bol bol..
akşamda normal yemek..
Nasıl alıyom anlamadımm yaa Çok üzgünüm çoook
ama 3 gündür doğru düzgün yemek yiyemiyorum damaklarım dişlerimden ötürü yara olduu sanırım 1 kilo verdimm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…