Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pıtır Allah analı babalı buyutsun evlat acısı yaşatmasın

darısı gamzeme cok tatlu olmuşsun gamzem yenı bı foto eklesen karnını görmek ıstıyomda :kedi:

mulbery cnm bunu dert etme ve bence hıc bısey yaptrma sonrası kötu olabılır
hem herkeste var o
Allah baska dert vermsın dusunme bıle

burcu ellerıne sağlık bana 30 yeter gerısını bılmem

bende siz bi elbise ekliyim bayram için güzel olur mu sizce yaa?
gerçi soğuk üstüne hırka giyerim ama çok beğendim ben.

Mandilinoş bende çok beğendim canım ama kısa geldi bana bende istiyorum bayrama bi elbise, yeni geliniz hanım oluyum dedim ama istediğim gibi de bulamadım bitti bitiyor da, şöyle diz altımda istiyorum, sarmayan göğüs altından bollaşan rahat bi elbise :sinifsinif:

Gözüne çarpan olursa bana da diiiii :gitme:

bencok cici bi elbise aldm siyah sonra renklerigelcegını duyunca geri verdim
fuşyasınıalcam yada morunu

mandiliş elbiseyi şimdi gördüm şahaneeee
ama bana bu tunik olur:)))))))))) altına tayt giyerim ancak öyle... ma şekermişşşşş

Allah kabul etsin burcum

teşekkür ederim hayatımın çiçekiii opuyorumnanaktan

yaa sizde de site sorunlumu sürekli hata veriyor bendee sinir oldummm

yarın akşam menüdee havuç çorba yapıcam senden aldığım ilk defaaa yapcam zemuszemus

birde sebzeli bulgur pilavı çekiyor caım çok fena patlıcanlı falan ondan yapcammmmm:sm_cool:

bende beğendim kızlar evet :lepi:
malberi 37 liraya nirde buldun yaaa anam ne kadar uccuz bende bulsam keşke süpper valla
ben bitti bitiyor sitesinde buldum elbiseyi canım 45lira hemen al fiyatı alcam galiba bugun

37 liraya çizme mi :uhm: 169 lira ya buldum bende nasıl kafamçokkarıştı

kızlar elbise çok kısa görünüyor ama ben bıdık olduğum için bu benim dizimin üstüne anca gelir zemuszemus

can skıntısına bende sacmalıyımaz

sıradan soldan sarısın bayadan baslıyorum
nihal-sarısın
burcu-kızıl
taçlı-mandilin
küpeli-mulbery
sarısın2-pashima
kumral sondaki -beta

bu da pıtırcık

buda hayatıma dayanamayan hayati nin yeni versiyonu

kızlar elbise çok kısa görünüyor ama ben bıdık olduğum için bu benim dizimin üstüne anca gelir zemuszemus

oyy yerim ben seni bıdışım opuyorumnanaktanŞeniz

ayy bende çok ccymişimmm marmarisede uygunn bikiniliyim hi hiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy benim tarifimi yapıcannnn çok heyecanlandım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…