Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kızlar..nasılsınız??pıtırcık almıssın yemek takımını güle güle kullan..

öyleymiş canım evet onların rahatı bozulmasın diye balkonu yıkayamadım maşallah 3 kişi olunca pohla doldurdular iyice her köşeyi ama napim :):)
:dance: şimdi dişiylen irkek ötüşüp birbirlerine kuruk salliyorlar önce snra erkek üstüne çıkıyor sırtına doğru sonra nohut :1ninca:

ayy hç güleceğim yoktu maşallah sende neyşınıl cografik gibim izlemişsin heeee:roflol::roflol::roflol:

canım ya zaten taksitle alacaksan olurmu emin degilim yani, insallah senye kesersiniz canım

sinay kuzum sen yeni evli değilmiisn, bu liste tam ceyizlik ve yeni evlenecek birisinin alacagı kadar uzun kuzum ya

liste zaten aldıklarımın listesi değil canım
dün akşam alışverişe çıktık ordan oraya gezip durduk bende gördüğüm uygun şeyleri not ettim
burada çeyiz alışverişi yapacak olan arkadaşlara fikir olsun die
zaten burada yazdıklarımdan hiç birini almadım
sadece mudodan hayalet tuzluk aldım o da arkadaşıma hediye yerimseniben

:roflol::roflol::roflol:

canım ya bizim evdede 2-3 camda yuva yaptı kuşlar mevsiminde gelip kalıyolar bide çoğalıyolarkaydirigubbakcemile3
yazın dış cephe kaplanırken hiç bozmadılar yuvaları
onlara göre kesip biçtiler köpükleri:lepi:

dişi kuş üzerine rahat bişiler almıo mu mandilin :roflol::roflol::roflol:
ben olsam arada balkona pre. atarım uahhaha:roflol::roflol::roflol:değilse onların pohundan durulmaz :roflol::roflol::roflol:

ayy hç güleceğim yoktu maşallah sende neyşınıl cografik gibim izlemişsin heeee:roflol::roflol::roflol:

hahauahaha:roflol::roflol::roflol:

gunaydı hayırlı cumalar kızlarrrr
daha yenı gırıom 1 de hacıze cıkıcam bu arada bankayı arıcam ıs ıcınn abım ardı garanntı mudur nmara verıd ara konus bı ıs ıcın dedı
bakalım staj ıcınde olabılırrr
ya adam gıbı bı yer ıstıyom hacızlık bana gore deıll

valla tekti sanırım
zaten 6 kutumu ne vardı
deseninini mesenini salladım saldırdım kutuya
o anda desen görmedi gözüm:)

anladım kusum neyse ben gidip bakam bari akşama..:1hug:

nihalim haciz memuru musun seen :1ninca:
ay çok fena yaa

inşallah daha iyi bier olur canumm

kuşlarınki çok masum asıl karıncayiyenleri izleyin :roflol: :roflol:
ben onlarınki gibisini gürmedim

izledin mi peki nası çiftleşiler kaydirigubbakcemile3

yoook yoook onlar çok doğallar. çıplak cazibeleri yetiyor.
korunmayada hiiç niyetleri yoh kaydirigubbakcemile3

bende bunların hepsini aldım sanmıstım, şaşırdım oyuzden.haklsısın faydalı olabilir bunlar

annemlerin balkonada gecen yıl yapmıslardı guvercinler; bizde hıc dokunmamıstık ama aptal kargalar yavruları öldürdü :sinifsinif:

sen işemi girdin canım :uhm:

anladım kusum neyse ben gidip bakam bari akşama..:1hug:

nihalim haciz memuru musun seen :1ninca:
ay çok fena yaa

inşallah daha iyi bier olur canumm

avukatın yanındayım cnmmm of bana gore deılll ben ole seyler becerememkıı

evet tatlım

izlemedim canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çünkü sadece kendilerinin geçebileceği kadar yen açık içerisi görünmüyoooo:roflol::roflol::roflol:

annemlerin balkonada gecen yıl yapmıslardı guvercinler; bizde hıc dokunmamıstık ama aptal kargalar yavruları öldürdü :sinifsinif:

klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…