hee tamam canım
eskiyi ben salladım boşver artık beni üzübilemio bile:)
ay bu arada herkese günaydın
üşüorum bu uyuz insan klimayı açtırmıo elektrik faturası bilmem kaç para gelmişmiş
hastamı olcaz
allam yaa
sobayı açtım bende 3ünüde:)
he ıyı ozmn pıtrcıkk
esma ne edım aanam battı balık yan gıder:roflol: bugun ablamla gıdıp catal kasık takımını ona kakalamayı dusunuyom
sımdık bıde benımkılerın haberı yok
phılıpsten aldıklarımdan herkes dıo ne alalım sana
sız dıom bana para verın bılmezsınız benım ne sevdığımı
buyuk ablam ılla ütünü alım dıo dedım ver 260 tl ozmn
çüşş dıo:roflol: tmm nan hacı dedım 200 ver
bakalım
Deniz ben çok sık giremiyorum eskisi gibi cnm çok geçmiş olsun
nasıl ciddi bir şey doktor sadece okadarmı dedi???
valla hasta olamam hala ellerim buz gibi ama açtım klimayı o dışarıya çıkınca onumu dinlicemsoba daha çok elektrik yakar :roflol:
cnm farların güzel ütüyü hangi marka alacaksın bende alamadım daha ya
gamzecim foto çok güzel ya :1hug:
aferin dikkatli ol böcük pıtıra bişi deme aşık o aşık :mymeka:
teşekkür ederiz efemmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bugün doktor randevumuz var prensesimi göreyim ağzını açıp kapıyor su içiyordu en son inanılmaz bi duygu hepinize nasip olsun:Saruboceq: bide benim zilli bacaklarını açmış yatıyordu edepsiz kızımopuyorumnanaktan
pıtırrr kaydirigubbakcemile3
pıtır düdüklüne iyi bak evlenince kullanırız deseydin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tskler cnmzemuszemuscanım ben bursanın heryerındeyım resmen
işyerımızın 2 yerı var ıkısıde farklı ılcelerde
ıkı ısyerımızın oldugu yerdede evımız var yazlarıda baska ılcedeyız yanı benımkı karmasık bırazkaydirigubbakcemile3
inegol gemlık osmangazı yıldırım agırlıklı bı yasam benımkı karmasık yanı
bu arada kızlar cok samımı konusuyorum ısımlerınızle felan bıraz garıp oluyosa kusura bakmayın
dogru sız benı tanımıyosunuz ben sızı çok ıı tanıdıgımdan bu samımıyetkaydirigubbakcemile3
aman yanlıs anlamayın sakın
bu arada böcügüm hayırolsun inş.
heheheh böcük kız söle o abaya kolay diil anam hem senin çeyizi taşımak sırf 1 ay sürer zate:roflol::roflol:
Komşu hayır olsun inşallah ama zaten kan rüyayı bozar :lepi:
teşekkür ederiz efemmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bugün doktor randevumuz var prensesimi göreyim ağzını açıp kapıyor su içiyordu en son inanılmaz bi duygu hepinize nasip olsun:Saruboceq: bide benim zilli bacaklarını açmış yatıyordu edepsiz kızımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?