Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bizde c.tesi fayanslarımı aldık mutfak için ama tezgah üstü çok koyu geldi gözüme
bi sırataş beğenmiştik mt 110 tl bize 3 metre lazım onu alıcaz bugün
eşim deli olcakkkk sen neden bu kadar kılsın diyo akannehir

günaydın canım hayır tanışmadık evet adım esma çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim opuyorumnanaktan
evet begendım tabiki
aaa senin adında esma kaydirigubbakcemile3
hehehehe sositososito oyuzden begendım
günaydın sitede problem vardı esmoşşş

anladımcısıl
ee tabi koaly degıl ılk defa evım oluyor deseydin

merhaba cisil ben yapı kimyasalalrında çalışıyorum mutfak fayansların için sana bir önerim olacak su gelen kısımlara kalite derz dolgu su emmesi düşük olsun yoksa zamanla derzden karo altına su giriyor ve karolar patlıyor bilgin olsun istedim tabii kocişin bu sefer duble kıl demezse :smiley-cool:

anladım cnm kalekim marka aldık kalitesi güzel sanırımm ben pek anlamam ama

kuşum kocam sıkıntılı bi insan hem olsun bitsin ister
c.tesi günüde full çalıştılar adamlar kapatcak biz fayans alıyoz düşün ..
o kadar beğenebildim eve getirdik bi baktık alt alta koyduk cık dedim olmaz bu hoş durmaz
artı benim açık mutfak sürekli göz önünde yani
alacağımda kahve, krem,altın sarısı mozaik taşlar komple bi filede anlamışındır..

ama kendimde bişey farkettim oldukça kılımmmmmmmmmm:lepi:
dün eşim çalıştı esma sürekli arayım bu fayansları adama nasıl götrücez dedim :lepi: oda pek mi sabırlıymış
ama napayım biz gidene kadar kapanıyo
artık arife günü olmayanları götürcez:Saruboceq:sırnaşık şeydelikafadulden

kalekim iyi marka çok iyi bilirim kaydirigubbakcemile5
en iyisini yapmışsın bunun dönüşü yok çünkü içine sinene kadar devam ama dikkat et adamıda bezdirme kaydirigubbakcemile3 senin kocan sabırlıymış ama varya bence insan arada sırada kıl olmalı kaydirigubbakcemile2

kızlar sizlere tecrübenize dayanarak birşey sormak istiyorum ben bu ay çelik tencere seti alacağım hisarı biliyorum iyi diye ama çok pahalı 550 TL daha uygun ve yine kaliteli nereden alabilirim? birde kaçtane yeter bana haziranda düğünüm varda opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…