- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
off işte bu huyuna kızıomyok bakmasım nisan akşam eve gidince yiyip bakayım bare merak ettim kaydirigubbakcemile3
ohh iyi bari rahatladım canım Şeniz
nohutu haşlıyoz eziyoz karabiber maydanoz koyuyoruz okeyto
he ya o
sen bursa'nın neresindeydin hayatımın aşkı bebişkom sana yakın geldim mi bilseydim sana uğrardım bak
bana mı yoruldun banane :dilcikar:
bana niye yaptırıyosun ki gönüllü kesin çıkar eminim çıkar çıkar çıkar hiç şüphem yok :1closedeyes:
Şeniz
OHA sırnaşık şey
barıştıysak o kadar da deel :roflol: :roflol:
ne didim beee
Kapanmadı :roflol::roflol:
hehe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şimdi bi daha okuyunca, pıtır ne diyon len sen öle :mymeka:
haha delibu konuyla ilgili özlü söz geldi aklıma
yazın yediğin hurmalar kışın ... tırmalarr
sen gell 10 çeşit yapmazsam banada burcu demesinler olddu mu ahaa yazdım burayaaa
ama hepsinden yiyeceksin söz mü ?
biziboylemı korkucan yaaa
tabıuykı yaparız sen gelecegın zaman neler ıstedgını soyle hatta
senin gibi bi hatunla evlenecekte yapmıyacak mı burcummmmmmmm:asigim::asigim:Alışır alışıryerimseniben Serhatta bekarken oldukça dağınık biriydi. Şimdi mum :roflol:
şaka bir yana benim koyduğum kurallara saygı duyuyora.s yardımcı olmaya çalışıyor. ama bende asla ve asla dırdır yapmıyorum. mesela bakıyorum bazen atmış çorapları ortaya alıp kaldırıyorum. buraya koymuştum aşkım ne oldu diyor ben kaldırdım diyince bir daha koymuyor. havluları yatağa atmıyor, yediklerini öylece bırakmıyor.... hepsine alıştı... a.s
kime ne koyuyon anlamadım ben pıtırımhmm canım sana koyarım yarın bi ara
ne demek istion çisilll
salon kadını çizgimden çıkarma beni bak
bozuşuruzlmaz: lmaz: lmaz:
pes valla anacım nesin len sen ajan mısın doğru sölecanım burcum bukadar bılmem rahatsız edıyosa cıdden soyle yapmam
yenı tanısmıs sayarım bastanda dedımya bazıları bu sıtede ozel oldu bende cok sukur cogunuzdanada bekledıgım tepkıyı aldım
mesela sen evlenmıssın dusun ben sızın serhatla kadehlere yazılacak notlar ıcın mandal aradıgınız gunlerı okuyodum alttada tarıh yazılı ayy dıyodum sımdı esının yanında
acaba bugun buldularmı mandal dıye sabah acıp okuyodum
ama dıyorumya boyle kendını gozetlenıyomus gıbı hıssedıyosan valla demem
bende bi keresinde cep telefonum diye işyerindeki telsiz telefonu eve getirmişim :roflol:Ayyy allah akıl fikir versin, tv kumadasıyla klimayı kapatmaya çalışıyom :roflol::roflol:
aşkitom sen nerde olursan ol ben gelirdim heeee :lepi: osmangazi ilçesindeyim ben bitanemsen bursa'nın neresindeydin hayatımın aşkı bebişkom sana yakın geldim mi bilseydim sana uğrardım bak
:
bende gideyim.
şu girpten bi kurtulamadım.
başımı taşıyamıyorum.
gideyim Allahın izniyle ,ezelde var bu akşam...
şöle battaniyenin altına gireyim .
hastaykende iş hiç çekilmiyor ya...
açık kahve ama siyah olduselammmmmmmmmm
pıtır ne renk yaptın fotooooooooooo
senin gibi bi hatunla evlenecekte yapmıyacak mı burcummmmmmmm:asigim::asigim:
kime ne koyuyon anlamadım ben pıtırım
artı yalnış bişey didiysem özür abla :asigim::1hug: gek öpüşekde barışak:1hug:
pes valla anacım nesin len sen ajan mısın doğru söle
o kadar sayfayı okuduğunamı şaşayım
herşeyi harfi harfine bildiğinemi ....CADIARZUCADIARZU
şaşırtıyosun sevgüüüüüüüüüüü:mymeka:
bende bi keresinde cep telefonum diye işyerindeki telsiz telefonu eve getirmişim :roflol:
aşkitom sen nerde olursan ol ben gelirdim heeee :lepi: osmangazi ilçesindeyim ben bitanem
kestane şekeri alırdım loo hayatiyle sana olmaz mıydı ?:1hug::asigim:
canım bol bol c vitamini al :1hug: geçmiş olsun tekrar:1hug::teselli:
Günaydın herkeseee
Baş öğretmen Ulu Önder Atatürk'ü Saygıyla anarak Tüm öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?