bide sölemeden edemeyeceğim .
yazmalı neler çektik be ne heyecanlardı,ne telaşlardı...
şu elbiseyi bile bulcaz diye totomuz çatlamıştı.
Rabbim herkesin kardeşlerini kendisine bağışlasın...
bence gayet doğal ve hoşsın şekerim maşallah
senin tabirinle süzük resmine bayıldım çok cici o mantarcıklar sende sevimli çıkmışsın ama mantarlar daha sevimli ne yalan söylim :tomato:
yazmalının kınasında çok komik olmuştu...
bu resimdeki arkadaşta kardeş olduğumuzu bilmiyordu...
ben o zman kınada ve düğünde giyeceğim kayfetleri ekliyorum işte kardeşimin düğününde giycem nasıl falan ,amakimse bilmiyor ki yazmalının kinde giycem...
sonra mızmız kınaya geldi.
kapıdan giri öpüştü falan .
ben gittim yanına.aaaa böle nasıl şaşkın .
yazmalı tanıttı işte karalahana benim kardeşim..
oda elbisemden tanımış zaten ama arkadaşın sanmıştım faln demişti...
işte bende bu heyecanı yaşamak istiorum kardişim..
biran önce yaşat banaklava:
totomuz çatlasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kastamonulu varmı?
ama çok çalıştırıyorlaer bu gün seniii kızcm ama onlara heeekötükedihüso
yazmalının kınasında çok komik olmuştu...
bu resimdeki arkadaşta kardeş olduğumuzu bilmiyordu...
ben o zman kınada ve düğünde giyeceğim kayfetleri ekliyorum işte kardeşimin düğününde giycem nasıl falan ,amakimse bilmiyor ki yazmalının kinde giycem...
sonra mızmız kınaya geldi.
kapıdan giri öpüştü falan .
ben gittim yanına.aaaa böle nasıl şaşkın .
yazmalı tanıttı işte karalahana benim kardeşim..
oda elbisemden tanımış zaten ama arkadaşın sanmıştım faln demişti...
arkadaşlar vallahi hızınıza yetişemeyip korkup bir daha da mesaj yazmadığım kadar da varsınız yani offf neler yazmışsınız,kaç dakikanın içinde yine yetişemedim size.burcuözge nin albümünü takip etmiştim bulmuştum sizleri ama dedim ya çok güzel bir grup oluşturmuşsunuz peş peşe yazıyorsunuz.Yeniler arada kaynayıp gidiyor.İlk yazdığım mesaj a burcuözge cim çok sıcak cevap vermişti ama bir arkadaş! sende herkese hemen kucak açıyorsun diye yazınca burcu ya sonrasında da keyfim kaçtı yazamadım.Şimdi burcu regl geçti olmadım hala diye yazınca merakımdan ona yazayım dedim.Hoş sohbetler diliyorum hepinize.
burcu cum hala olmadıysan test yapsan nasıl olur canım.Hamileliğin ilk belirtileri de kasıklarda regl benzeri ağrı,asabiyet ve göğüslerde dolgunluktur.Öpüyorum seni canım.Eşinle dağ gezinize de bayıldım bu arada.Sevgiler...
deliler sizi
sizi benmde yasamak ıstıyorum
ya biz yeni gelenlere kötü davranmıyoruzki tanıayana kadar tedbirli davranıyoruz sonra cok samımı oluyoruz en guzel orneği bunebuarkadaşlar vallahi hızınıza yetişemeyip korkup bir daha da mesaj yazmadığım kadar da varsınız yani offf neler yazmışsınız,kaç dakikanın içinde yine yetişemedim size.burcuözge nin albümünü takip etmiştim bulmuştum sizleri ama dedim ya çok güzel bir grup oluşturmuşsunuz peş peşe yazıyorsunuz.Yeniler arada kaynayıp gidiyor.İlk yazdığım mesaj a burcuözge cim çok sıcak cevap vermişti ama bir arkadaş! sende herkese hemen kucak açıyorsun diye yazınca burcu ya sonrasında da keyfim kaçtı yazamadım.Şimdi burcu regl geçti olmadım hala diye yazınca merakımdan ona yazayım dedim.Hoş sohbetler diliyorum hepinize.
burcu cum hala olmadıysan test yapsan nasıl olur canım.Hamileliğin ilk belirtileri de kasıklarda regl benzeri ağrı,asabiyet ve göğüslerde dolgunluktur.Öpüyorum seni canım.Eşinle dağ gezinize de bayıldım bu arada.Sevgiler...
tepsini ben tutayımmmmmm çok para verirler mi delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensen benimkine gelcen zaten öle bişiy olursa...
kkına tepsimi yazmalı tutcak sen kınamı yakcen....zemuszemus
sen benimkine gelcen zaten öle bişiy olursa...
kkına tepsimi yazmalı tutcak sen kınamı yakcen....zemuszemus
eda duy biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii yukarı gel annemmm
esma sana mor çok yakışcak canım açık tenli ve renkli gözlü olmanın avantajlarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?