aaa iyi düşünülmüş bir hediye olmuş
sana bayıldım ben
çok güzelçıkmışsın
muz ve mandalinadan oluşan meyveli kalp kokteylin ise ayrı bi dehanın ürünü
benimkinin aklına böyle bişi gelse bile üşenir o muzları yer
böyle çok afedersiniz
başka bişiye benzeyen bişi çıkar sonrasında haahhaha
HAYATIM tahmin edıyom 27 yasında
kaydirigubbakcemile5
Burçiş kız bende koçişe hep temiz şeyler giydirir yollarım namazaa :lepi:
Amann haa sakın yüz verme sürekli gidip gelirler...
Benimkilerde gidip gelmiyo çok gelmek istediklerindede telefon açıp müsait olup olmadığımızı sorup öyle geliyolar ama veletleri çat kapıı bizdeler bende onlara çizgi film açıyom cdden bide mısır patlatıyomm kezaa yerlerinden kalkmıyolar bi çiş yapmaya kalkıyolar o kaa kaydirigubbakcemile3 azcuk tırsıyolarr kaydirigubbakcemile3
Amaa sorr benide çok seviyorlarr opuyorumnanaktan Anaları azcuk hırpalıyo evde ben her söylediklerine her sorduklarına cevap veriyorum büyük bi sabırlaa :kedi:
Onlara çocuk gibi değilde büyük insan gibi davrandığım için beni çok seviyorlarr kaydirigubbakcemile3
Mesela evimimde cicili bicili şeyler çoktur..İlkin çok elliyorlardı kızdım bi kaç kere onlara oynabilecekleri oyuncaklar aldım..ARaba bebek gibi..Gelince bi tek onlarla oynuyolar bi kaç kere eve götürmek istediler bende anlattım bize geldiğinizde oynamanız için aldım bunları bi dahaki gelişinde benden oyuncak istediğinde ne vericem ben size diyincee düşündü bıraktıı tamam yenge sen bunları kaldır yerine ben gelince yine oynarım dedi bıraktı kaydirigubbakcemile3
Annesi eve bi biblo felan alamıyormuş kırıyor diye annesine neden beta yengem gibi bizim evimizde cicili şeyler yok diyomuşş anneside gitmiş almış artık ellemiyor bu çocuk seni örnek alıyorr diyor kaydirigubbakcemile3
Bahsettiğim çocuklarda erkek bi tane de kız var..:ecrin_bebek:
akannehir akannehir
Cesaretine hayrann kaldım doğrusu denizz tebrik ederimm vereliniortak
ama o öküz kocasıda amma malmış kusura bakma ama benneyaptımki
Hiç ambulans çağırmak kazın aklına gelmemiş mii...
Arkadaşı bide yemek yiyip öylee gelseymişş :bbo:
Aldıklarının hepsini çok beğendim sonbahar hepsi zevkli seçimler iyi günlerde giyy Şeniz
hımm 27 ise 1 sene daha bekleyip 28 de doğurabilir CADIARZU
am tabii çocuğunda karında 9 ay kaldığını düşünürsek bu durumda 3 ay sonra yapmalı :roflol:
5ay sonrabende 27 dolu dolu ozaman bende 5+3 8ay sonramı yapmalıyım kaydirigubbakcemile3
beta annesi neden beta yengem gibimi diyor
betamı dıyorrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bu ne ya ben hiç duymadım, bi bilgisi olan var mı?
hayatımcım sen kaç yaşındaydın sorması ayıp kuzucum kızmazsan :tomato:
bak biz bu yaz denemeye başlayalım diyoruza.s şyet şu anda hamile değilsem :roflol:
HAYATIM tahmin edıyom 27 yasında
hımm 27 ise 1 sene daha bekleyip 28 de doğurabilir CADIARZU
am tabii çocuğunda karında 9 ay kaldığını düşünürsek bu durumda 3 ay sonra yapmalı :roflol:
hmm beta sen olmuşun kuzum
hemen bi tane doğur
bana hayatım böle daha olgun gibi gelio ama diildir
bencede 27 gibidir
kaydirigubbakcemile5
Burçiş kız bende koçişe hep temiz şeyler giydirir yollarım namazaa :lepi:
Amann haa sakın yüz verme sürekli gidip gelirler...
Benimkilerde gidip gelmiyo çok gelmek istediklerindede telefon açıp müsait olup olmadığımızı sorup öyle geliyolar ama veletleri çat kapıı bizdeler bende onlara çizgi film açıyom cdden bide mısır patlatıyomm kezaa yerlerinden kalkmıyolar bi çiş yapmaya kalkıyolar o kaa kaydirigubbakcemile3 azcuk tırsıyolarr kaydirigubbakcemile3
Amaa sorr benide çok seviyorlarr opuyorumnanaktan Anaları azcuk hırpalıyo evde ben her söylediklerine her sorduklarına cevap veriyorum büyük bi sabırlaa :kedi:
Onlara çocuk gibi değilde büyük insan gibi davrandığım için beni çok seviyorlarr kaydirigubbakcemile3
Mesela evimimde cicili bicili şeyler çoktur..İlkin çok elliyorlardı kızdım bi kaç kere onlara oynabilecekleri oyuncaklar aldım..ARaba bebek gibi..Gelince bi tek onlarla oynuyolar bi kaç kere eve götürmek istediler bende anlattım bize geldiğinizde oynamanız için aldım bunları bi dahaki gelişinde benden oyuncak istediğinde ne vericem ben size diyincee düşündü bıraktıı tamam yenge sen bunları kaldır yerine ben gelince yine oynarım dedi bıraktı kaydirigubbakcemile3
Annesi eve bi biblo felan alamıyormuş kırıyor diye annesine neden beta yengem gibi bizim evimizde cicili şeyler yok diyomuşş anneside gitmiş almış artık ellemiyor bu çocuk seni örnek alıyorr diyor kaydirigubbakcemile3
Bahsettiğim çocuklarda erkek bi tane de kız var..:ecrin_bebek:
akannehir akannehir
Cesaretine hayrann kaldım doğrusu denizz tebrik ederimm vereliniortak
ama o öküz kocasıda amma malmış kusura bakma ama benneyaptımki
Hiç ambulans çağırmak kazın aklına gelmemiş mii...
Arkadaşı bide yemek yiyip öylee gelseymişş :bbo:
Aldıklarının hepsini çok beğendim sonbahar hepsi zevkli seçimler iyi günlerde giyy Şeniz
esma bunun türkçe mealini alabilirmiyim:d
zira ben bişi anlamadım
:roflol: kuzucum o sana kalmış ben şimdi mesela önümüzdeki yaz çalışmalara başlarız diyorum seneye baharda da doğururum diyorum :1rolleyes: tabi bunu ben diyorum allah nasip eder mi bilmem belkide etmiştir bile :roflol::roflol:
36 yaşındayım :lepi:
eda 120 tl aldım 25 tl hedıye cekı kazandım ama 21 kasımda son gune yetıştım ve bıttı sen almak ıstesen sana 200 tl olur sanırım
wınebır 3 yemek takımım var hangısınden bahsedıyonkı
burcu resım süper süprıs ayrı guzellıkte
ya beta uzun bi yazı yazmışya eltisine diyormuş oglu anne sen beta yengem gıbı .....
işte dıyorumki cocuklar sana betamıd ıyor dedım bekafamçokkarıştı
yanımda turkce sozlukle gezcem
esma bunun türkçe mealini alabilirmiyim:d
zira ben bişi anlamadım
:
canim hayirli olsun...
mutlulugunuz sizden sonra gelenlere örnek olsun
canım çok teşekkür ederim:)
darısı tüm sevenlerin başına...resmi anlamda evlendik ama bir de gerçek anlamda evlenseydik ahhhhhhhhh ahhhh
ayyy çatlak yaa
onun nick öle die öle yazmş anlamadınmı
esma kopardın beni şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?