hayatım onuda takcak ınşama ben gelınlığım ustune ıstemedım sonra evde takarsın yüz görumluğu dedım
gelınlığım sade ve kırık beyaz hıc gtmez
beyaz altın alcam düğün zamanı takmak ıcın
eda arkdas lıstende olanlarda + ışaretı olur
bebek düşünmuyoruz cnm uzun bı süre allah olmayana versın
gerı sayfayı okuyamadım
reyhana nolmuş
hayatmın ablaısna nolmuş
hayatım : hastalanmadım adet geciktirici kullanmıştım ondan olabilirmi bilmiyorum
kızlar evlendiğimde kullanmıştım bırakınca oldum.. ama şuan korkuyorumda..umarım ilacın etkisidir..kullananlar vrasa o ilacı acaba diğer adet tarihini ertelemedn önceki adet tarihine göremi hesaplıyorsun..
evet kızlar 1aylık evliyim ben daha
kızlar evlendiğimde kullanmıştım bırakınca oldum.. ama şuan korkuyorumda..umarım ilacın etkisidir..kullananlar vrasa o ilacı acaba diğer adet tarihini ertelemedn önceki adet tarihine göremi hesaplıyorsun..
evet kızlar 1aylık evliyim ben daha
ya kızlar ayıp olacak ama normalde korunuyoruz.. 1kere oldu oda umarım denk gelmemiştir..
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hisar çeyiz setim bu akşam geliyormuş kızlar.ay nasıl mutlu oldum bilemezsünüz.hihoyyythihoyyyt
eve gidince ilk iş çekim resimlerini koymak olcek.sitede gördüğümden başka görmedim yakından güzellerdir inşş..
hayatıcım
bebiş hyırlı olsun ya
allah kurtarsını görünce kötü bişi sandım
bundan güzel haber yok ki :)))
EDACIM
bıde benım nıckımın kısalmasına gerek yokkı ılk gun cordular soyledım adımı ben hayatım gıbı gızemmlı degılım
adım sevgi bıde sana cok katılıyorum aılelere duyutturmamak en ısımıs
öyle zor durumda kaldımkı ve canım sevgılımın kalbini kırdım ona çemkırdım bosubosuna
Karalahana hayırlı olsun inş.güle güle kullan ..
en büyük olanlardan kurtulmuşsun..
ay ben bişi dicem gülmeyin,ben supla ne dimek şimdi öğrendim:)))ama güzel duruolar çok hakkaten:)
Hemşommmmmmmm (Sulfat) gördüm senii gel geçmişii okumaa gel gell kaydirigubbakcemile3
Herkese merhaba opuyorumnanaktan
Dün 4 itibariyle izmire döndük. Nasıl geçti tatil hiç bişey anlamadım.
4 gün boyunca durmadan yollardaydık. Küçük kızkardeşim de bizle gelmişti, ortanca kızkardeş zaten batmandaydı. Kızkardeşler orda buluştuk kaydirigubbakcemile3
Bizim için keyifli ama oldukça da yorucu bi tatil oldu. Bunu dün eve dödüğümüzde daha iyi anladık. İkimiz de resmen dökülmüştük kaydirigubbakcemile3
Kendimizi hemen kanepenin üstüne attık ve uçaktan hala kulaklarım uğulduyordu
Bir de üstüne regl oldum biraz sancım var yataktan kalkamadım valla hala
Bu gidişimde de anladım ki ben çok şanslıyım kayınvalidem ve görümcemlerimi gerçekten çok seviyorum.
Beni el üstünde tutuyolar. Allahım bozmasın hiç
Bu arada geçmiş epeyce bi geçmiş, anladığım kadarıyla site de sorunlu. Önemli bişey varmı CADIARZU
Geldim hemşom geldim :1hug:
Geçmişi okumam mümkün değil zaten :bbo: Nasılsın görüşmeyeli, bayram nasıl geçti
hoşgeldin canım
Allah muhabbetinizi anlatsın
hadi yediklerini içtiklerini bırak gördüklerini anlat bakem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?