Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pufim bence yapacaklarını tatlı hamur işi, tuzlu hamur işi ve salata yada zeytinyağlı diye gruplandırıp ona gore belirleyebilirsin.
daha onceden yaptıgın ve emin oldugun seyler varsa aslında daha iyi olur ama ağlayan keki cogumuz yaptık ve hepimizden tam not aldı. elmalı pastayı(kurabiyeyi) tavsiye ederim hatta gecenlerde birisi tarifini koymusru buraya. avcı boregini biliyormusun bilmiyorum tuzlu olarak onu yapabilirsin yada gamzenin pogacası vardı ben yapamadım henüz ama onu yapabilirsin. bunların yanına birde zeytinyağlı bisey yada salatada yapabilirsin

dreamlifeee çok mutlusun demi şuan cnm rabbim mutluluğunu bozmasın çok ideal bi tarih yavaş yavaş herşeyi halledersinnn cnmmm hakkında hayırlısı olsun

evet canım içim içime sığmıyor resmen bağırmak istiyorum ben evleniyorum diye herşeyin hayırlısı biryandan da nazardan cok korkuyorum tarihimi bir burda söyledim birde cok yakın arkadaşım biliyor Allahım herşey yolunda gider inşallah

dreanlife sağol cnm...kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

pufı
yaprak sarabılırsın
patates salatası
kısır
hamur ıslerınden hamuru kızartıp ıcıne peynır koyabılırsın
ağlayan pasta cok zahmetlı yapabılırsen süper olur

buketttttttt alıntı etmeye korkuyom site gider falan denelazım
yok burcunun kelebekleri vardı
bide yatak odasında yatağın başında..........
harikalar

hepiniz yüklenmeyin len yine çökecek site vallaha korkuyom heee tüm kelimeleri yazarken besmele çekiyom :roflol::roflol:

ÖZLE Bakalaım
canım cok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

sticerlar cok güzel olmuş güle güle kullan

günaydın esma
sanada cnm

Kısss ne yaprak sarması ben daha kendimi sarıp sarmalayamıyom yaprak nasıl sarayımkaydirigubbakcemile3

Ağlayan kek yapayım o zaman tatlımı belirledim... Bir gece onceden yapsam da hazırımda olsa olur herhalde dimi dinlenmiş olur hem....

Kısır olabilir yanına evet...

Avcı böreği nasıl kıssssssssssssssssss?

böcük tebrik ederim canım ne güsel hemencik hallettiniz herbişeyi
darısı biz bekarların başına (amin):Saruboceq:

hahahahhaha
ayyy mandiş yaaa vallahi gece gece güldürdün sen çok yaşaaa
amin demek istiyom ama dilim varmıyy
ne uğrasıyolar bislen yaaaa

kaydirigubbakcemile3

Bakınn Ne paptımm Bennnnnopuyorumnanaktan
]

pek sewimli olmuş

benim herzaman beğenilen ve çoğu kimsenin bilmediği bi tarifim var. Çook basit. etipuf gibi bişi oluyor. yarın geitriyim tarifini yazayım sana. kesinlikle mükemmel :)
bide milföy ile minik minik sosisli pohçalar yap derim hemi şirin hemi çok lezzetli oliyir.
bide çiko topları yap hem çok basit oluyor hemde tabakta şık duruyor. ister havuçlusunu muzlusunu istersen kremalısını nası istersen. tabakta güzel duran bide gül kurabiye var biliyorsun, onuda başka kurabiye tariflerine o şekli verip biraz daha büyük güller yapabilirsin.
bide sulfatın ıspanaklı keki, gamzenin pofuduk poaçası harikaa :lepi:

:1shok: bizde aylarcaaa uğraştk herbiri için
kolayı varmış meğer ... buyrunnnnnnnnn

canım maşallah maşallah maşallah

böcük tebrik ederim canım ne güsel hemencik hallettiniz herbişeyi
darısı biz bekarların başına (amin):Saruboceq:

aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

milföy ile minik minik sosisli pohçalar yap derim hemi şirin hemi çok lezzetli oliyir.

aaa evet bak bunu kesınlikle yap
masada çok hoş duruyo ve lezzetlide oluyor
tatlında çok guzel pufii herkes cok begeniyo ağlayan pastayı
patates salatası yapma kısır daha iyi

böcük o kadar borcu altına giriyoki canlarımmm hatta 2 iş yapması lazım
kız istanbul trafiği çok ışıklarda mendil satalım beraber :roflol::roflol:

Elmalı üçgen kurabiye

İç malzeme

* 5–6 adet ekşi elma
* 2 su bardağı şeker
* 1 su bardağı ceviz
* 1 tatlı kaşığı tarçın

Hamur malzemesi

* 1 çorba kasesi yoğurt
* 250'şer gramlık 2 paket tereyağ(eritilmiş)
* 1 paket karbonat
* Yarım limon

Hazırlanması:

1. Önce elmaları rendeleyin, şekeri ilave edin,suyunu iyice çekene kadar pişirin. İnmeye yakın tarçın ve dövülmüş cevizi ekleyin. Bu bir kenarda soğusun.
2. Hamurunu hazırlamak için tereyağını eritin, ılınsın. 1 kase yoğurdu ekleyin. Karbonatı yarım limonla avucunuzda kabartın. Bunu malzemeye ekleyin.
3. Ardından aldığı kadar unu eleyerek ekleyin. Hamuru masaya koyduğunuz zaman masaya yapışmayacak bir kıvamda hamur elde edin. Hamuru 15 dk dinlendirin ve 8 bezeye ayırın.
4. Her bezeyi altını unlayarak yemek tabağı büyüklüğünde açın. Hamuru tekrar 8 parçaya bölün. Geniş kısmına harçtan koyun. Muska şekli verin. 180C de pişirin, üzerine pudra şekeri eleyin.

bunu portakal ağacından alıp kayıt etmiştim
ve evdede yaptım
çok güzel oldu pufi denemeni tavsiye ederim..

pufi ağlayan keki birgun onceden yapabilirsin; mercimekli koftede yapabilirsin; oda birgun onceden hazırlarsın sadece yesilliğini dograyıp karıstırmak kalır
avcı boregi hazır yufkayla yapılan kıymalı borek; sigara boregi gibi sarıyorsun biraz daha buyuk sonra yumurta ve galeta ununa bulayıp fırında pişiriyorsun yada kızartıyorsun; ben fırında yapıyorum kızartma agır geliyor

nışnalım calısmamı ıstemıyor fakat onca yıl calıstım ve kadının calısması gerektığını düşünduğum ıcın calıscam canlarım
zaten ssk var devam ettrmelıyım

cısıl abartma nan cok borcumuz yok bızım sadece 5 bın tl mobılyalarımıza var
onuda takılarla hallederız ınş
ama ev alabılırsek ınş çalışmam gerekıyorkı bunu cok ıstıyorum
çalışmak süper:lepi: kendı ayakları ustunde durup para kazanmak ben babamdan bıle para alamıyom yıllardır
evlenınce bellı süre calışmıycam yalnız
burdanda ayın 19 unda cıkcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…