- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kız ben zaten hızlı diye enişte için demiştim
yani karadenizli olupta uyuşuk iş yapanı hiç görmedim bu güne kadar çok şükür kaydirigubbakcemile3
bu arada halı perde oh süperdee e senin takstiler war daha eksiklerin wardı öle diyodun hep
sonra mobilya aldınızmı
sonraaa resim ekledinmi hiç
çok şey kaçırmışım akannehir
bu arada KARALAHANAcımm
senin yumurta tuzluklardan aldım dün kaydirigubbakcemile3
hayatım teşekkürler paylaşımın için.
opuyorumnanaktan
Hayatim, ablacında sağlıkla alır derini kucağınaa inşallh.. çok az kalmış doğumuna. Sen çıta gibi kalmışsın onun yanında çok sevimli göbişi ya
bunu geçen çağdaşda gördüm ben ama komik geldi bana.
baaaak bu çok güzelmiş hayatim. :lepi:
evdi den alışveriş yapan var mı kızlar???
Bakınn Ne paptımm Bennnnnopuyorumnanaktan
:1shok: bizde aylarcaaa uğraştk herbiri için
kolayı varmış meğer ... buyrunnnnnnnnn
burcu, hayatim, arsi, sinay, sulfat, beta hadiii gelin gariiiiiiiiiiiiiiii yaa :hulya:
kızlar ben deldiimmm günaydın hepinizeeeeeee
sabah gittim sağlık raporumu aldım şirketimiz değişti evrak tazeliyoruzz
dün akşam dr da gördük minikimi teyzeleri 45 gram 36,4mm olmuş sağlıklı görünüo güzel bi gebeliğin var dedi kolları kaldırmış ohh keyif çatıo zırtlanım hareket ettirdi dr öyt dokunma len der gibi hareket etti Allahımm nasıl güsel bişi buuu elimde resimleri bakıorum sürekli beyni gelişmiş kolları bacakları kafası karnı oyyy 10 gün sona kontrole gidicem yine ense kalınlığı falan onlara bakcaklarmış gerekirse kan isticek dr um Allahım isteyen herkese nasip etsin :)
anammm bak sen bana
bugün midem ii ne zamandır simit yiyemiodum bugün simitle ayran keyfi yaptım :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hay allahım :roflol: kaç yaparken göz çıkardıkkk :roflol:
balım sende gel..
kimin yolu marmarise düşerse ben orda olucam 6 ay sonra nasipse....kaydirigubbakcemile5
herkesi bekliyorummmmmm.... kurbişlerim hazır beliycemm Şeniz yeterki gelsin birileriyerimseniben yalnız kalmıyım oralarda:a015:
şuan itibari ile yavaş yavaş nikah işlemlerine başlamış bulunuyorum
çokta sevinçliyim çünkü ben 17:20 nişanlım 16:20 istiyordu ama 16:20 dolmuş bile :roflol:
sizinle paylaşmak istedim
mmmmm olsada yesekkkkopuyorumnanaktan
yerim onuuuuuuuuuuuuu minikkkkkkkk ayaklııııkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
reyhan teyzemiyiz cnmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?