Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kokoş kurabiyesi ne kız
kızlar bugün yünlerim için sepet aldım..

fotoğraf makinem görümcekimde olduğu için bilgisayar kamerasından çektim..

benm banyomadam böel bir sepet lazım
güle güle kullan

tazmiant alcan dımı?

buarada cok sukur kavustuk yaaaaaaaaa

günaydınnnnnnnnnn canlarımmmm , hayırlı cumalarrrrr
hemencik tariflerimi not edim
site umarım tekrar bozulmaz
bide site bozuktu patron yoktu , site geldi ya adam şimdi damlar:mymeka:
bukettttttttttt opuyorumnanaktan rüyamda seni gördüm yahu resmindeki makinayla benim evin fayanslarını çekmeye geliyonn :roflol::roflol:

dream cıgım senı tebrik etmemiştim cnm tebrikler ALLAH mesut etsın ıns cnm benm alkisalkisalkis

esmacım kendi çıkarsa tazminat alamaz
sadece ssk da yeterli günü varsa 6 ay işsizlik maaşı alabilirzemuszemus

hahaha inanmıyorum yaa
bende dün sizi gördüm siteden 5 kişi gün yapıyomusuz
ama sadece arsimayı hatırlıyorum çok net
kimin evine gitsek hediyeyle gidiyomuş
ben arsimaya götümemişim çok mahçup oluyorum falan

zeynep tefal :lepi:

pufi kokoş kurabiye neymiş bakim?

benimki buhar kazanlı tefal çok memnunum cnm ama herkes okadar büyük ütüyü tercih etmiyo

ben ilk önce tefal düşündüm canlarım annemde kullanıyor memnunuz ama philipste güzel diyince kafam karışıtı mandilin cnm sen hangi modelini kullanıyosun

Canım nöbetçi eczaneler var yani cumartesi pazar gibi nöbetci eczaneler olacakmış, araştır da hemen alakannehir

parpalm çok geçmiş olsun. nöbetçiler varmış ama bulursun

ÇOKgeçmiş olsun cnm nöbetci eczaneler açıkkk kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim kızlar buldum nöbetçi ecz.iş yerinde dışarı çıkan olursa aldırtıcam bölede kötü bir durum kendin çıkamıyorsun zaten yakında değil ecz.dikkat edin valla salgın mikroplar bu havalar hastalık havası

günaydın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar
ayy inşallah bugün sorun olmaz sitede:Saruboceq::Saruboceq:

artık öle bi durumki
rüyalara bile girdik yanii kaydirigubbakcemile3
psikolocik vaka olduk kafamçokkarıştı

zeynepsudemcim
model olarak bişey söyleyemem
benim ütüm braun
ben tefali beğenmiyorum çok nazik kendisi kaydirigubbakcemile3
ama kullannalarda memnun. yani almanların ürettiği daha dayanıklı oluyor
phılıps braun gibi.
böcüğünde phılıpstı kendisinede sorarsın gelince

Kızlar dün araştırırken buldum işte burdan da bi abla yapmış güzel oluyormuş bilmiyorum ki bende ilk defa denicem zemuszemus (portakalağacından alıntı)

Kokoş kurabiye

Yapılışı:
içindekiler;250 gr oda sıcaklığında erimiş margarin, 1 su bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı hindistan cevizi, 1 yumurtanın akı, 5 su bardağı un (un bana biraz fazla geldi, o yüzden hamur olana kadar sıvıyağ koydum)kabartma tozu, şekerli vanilin. tüm yapmanız gereken hepsini karıştırıp kurabiye şekli vermek, sonra yumurtanın akına ve ayrıca hazırladığınız hindistan cevizine batırıp 175C fırında pişirmek.

kurabiye pişerken mutfağa uğramayı unutmayın, çünkü kızaran hindistan cevizleri enfes kokuyor...

bu tarifte iki ayrı yumurta akı kullanılıyor. biri hamura ekleniyor biri de dışına sürülüyor. yumurta sarılarını ise kullanmıyorsunuz....

Bu da patates çanağında rus salatası, görüntüsü hoşuma gitti inşallah yapıcam...(pastacıkızdan alıntı)

Yapılışı:
Malzemeler:

6–7 adet orta boy patates
3 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı tereyağı
1 kutu garnitür konserve(isterseniz kendinizde hazırlayabilirsiniz)
Kornişon salatalık turşusu
4 yemek kaşığı mayonez
6–7 yemek kaşığı katı süzme yoğurt
Tuz, limon suyu

Patatesleri haşlayıp püre haline getirelim. Sıcakken içine tereyağı ve süt ilave edip karıştıralım. Patates püremizi dolapta 20-30 dakika dinlendirelim. Diğer taraftan garnitürümüzü karıştırıp Rus salatasını hazırlayalım.
Soğuyan patates püremizi kâse şekli ya da çanak şekli verip içine salatamızdan koyalım üzerine isteğinize bağlı maydanoz, dereotu, turşu,zeytin ile süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.

azur modeli vardı sanırım güzel diyolardı

tşk kızlar o zmn bide faiyatları araştırayım hangisi uyarsa ikisi hakkındada hemen hemen memnuniyet sayısı aynı gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…