blender ım

elif benim blender da bunun çok benzeri seninki braun sanırım, ben tefalden almıştım, çok sessiz çalışan bir alet bi de kullanınca bakcaz bakalım, aldıklarını güle güle kullan canım bu arada kettle ın çok modern görünüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
blender ım

elif benim blender da bunun çok benzeri seninki braun sanırım, ben tefalden almıştım, çok sessiz çalışan bir alet bi de kullanınca bakcaz bakalım, aldıklarını güle güle kullan canım bu arada kettle ın çok modern görünüyor
Evet cnm iii diyorlar,şans bakalım
 Ucuzluğuna ve güzelliğine kandık ama senin aldığın bizimkinden değil  seninki pahalı çünkü.Naylon halılarından uzak durun derim ben.Padişahın o tarz (ucuz) bi halısını aldık ondan daha memnunuz.
 Ucuzluğuna ve güzelliğine kandık ama senin aldığın bizimkinden değil  seninki pahalı çünkü.Naylon halılarından uzak durun derim ben.Padişahın o tarz (ucuz) bi halısını aldık ondan daha memnunuz.pike takımın Özdilek

kahvalti takımım...karaca..

banyo setim...

çatal kaşık setim...karaca...

cezve setim

tencere takımım bu model karaca

yemek takımım da karaca

şimdilik bu kadar...almaya devam ...
pike takımın Özdilek

kahvalti takımım...karaca..

banyo setim...

çatal kaşık setim...karaca...

cezve setim

tencere takımım bu model karaca

yemek takımım da karaca

şimdilik bu kadar...almaya devam ...
esra hemen karar verme bence, daha güzel modeller var ayrıca siyah üstünde tozu çok belli ediyor yürürken uçuşanlar direk üstünde. birde mobilyan ne renk aldınmı, düşünüyormusun bilmiyorum ama koyu renk ise kesinlikle vazgeç bu renkten.