Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canımm a.s.Ama dediklerinden yoktu aldığım yerde..:sm_confused:hepsi birbirinden güzelmiş eudo.güle güle kullan.kızlar bişe sorcam eudonun aldıgı kavanozların baharat takımı olanını gördüm bi mağazada ama bulamadım bi daha.böle iki katlı stand uzerınde duruyo.onlardan istiom ben de.rastgeldınız mı hıc
Hayat canım halıların çok hoş, iyi günlerde kullan! Evini görebilecekmiyiz?
Pashmina galiba ben de almıcam. Madem çok ses yapıyor kullanmayacağım bişey almayım. Zaten yeterince dolduruyorum, nereye sığcak onca şey bilmem kaydirigubbakcemile3
Beta, hemşom hepsi çok güzel, ben de alıcam daha o ekmeklik ve kavanozlardan. Hisarönün ordaki züccaiyelerden mi aldın? Geçen gördüm çünkü hatta sana söylicektim unuttum![]()
Saol gamzrcim a.s.sulfat cnm ben kullanıorum cam kesme tahtamı memnunum ama bi tanede ahşap aldım onuda kullanıorum:))
eudo cnm güle güle kullan
Canım benim çok tşk :1hug: Evet ya sanki normal çorap gibi.Ama ben halama çekmemişim böyle şeyler öremiyorum :uhm:betacım hepsı o kadar guselkı ii gnlerde kllan en çok halanın ordugu coraplara bayıldım
beta bacım hepsı cok guzel ohh valla parası olan konşuyo :dilcikar:
ekmeklık ve kavonozlar cok guzellermış ı gunlerde kullan cnm
sulfat cnm ben kullanıorum cam kesme tahtamı memnunum ama bi tanede ahşap aldım onuda kullanıorum:))
eudo cnm güle güle kullan
şekercim ben dün evde bir şey kesiyordum aklıma geldi bu konu, eskiden biz de ailemin evine hep ahşap kesme tahtası alırdık ama hep kesilirdi aralara mikrop kaçıcak diye atardık sürekli yenisini alırdık, şimdi en son bir renkli cam tahta almışız yani tamamen sertleştirilmiş camdan meyve desenleri var üzerinde ve asla çizilmiyor bozulmuyor o kötü tahtanın kesilirken çıkardığı sesini de çıkarmıyor çok rahatız ben de evime ondan almayı düşünüyorum canım. cam tavsiye ederim.
hihoyyyt
![]()
![]()
KIZLAR 12 PEÇETE MASA ORTUSU VE PEÇELİK 40 TL
BURDA BIRAZ ESTETİKDISI DURUYOR AMA COKGUZELLER -tatlicadiarzu-
saolun canlarım evet baya bi devasa olmuş yaa resimler kusura bakmayınn :) mobilyaların hepsini marangozda yaptırdım ben :) modellerini begendik reesimlerini verdik yapıldı :)
mutfak saatim 5,50 lira
![]()
sosluk 3,5 lira
![]()
peynir-tereyağı vs. koymak için minicik kapaklı saklama kabı 0,75 kuruş
![]()
mutfağa böyle sade bi lamba istiyorum inşallh bulabilirim ..
![]()
Kızlar bizde halılarımı aldık perdelerimi sipariş verdik eviminde boyası yapılıyor çok heyecanlıyım nasıl olucak çok merak ediyorum :)
Bu salonumun halısı
![]()
Bunun yolluğunu antreye aldık
![]()
Bunların tamamen simli kırmızısını yatak odasına morunuda oturma odasına aldık
![]()
Kızlar bunların bir kısmını geçen haftasonu ve haftaiçinde alınmış şeyler...
Bunları canım annecim aldı..
Böcük bak sonunda bende o kavanozlardan bulabildimm
Bambu ekmekliğim ve kavanozlarım
![]()
![]()
![]()
![]()
Bunlar haftasonu aldıklarım...
![]()
![]()
![]()
Minik saklama kabları.İçine yarım kalan soğanları,limonları koymak için
![]()
Bunlarıda Canım halam örmüş yollamış.Kendisi 75 yaşında 2.büyük halam kıyamam o zor gören gözleriyle neler örmüş bana :1hug:Çorapların açık kremlisi simli iplerden çuk diye ikiside oturdu ayağıma çok güzeller :teytey:
![]()
Bu diğer çorabıda çocuğuma örmüşş :ecrin_bebek:
![]()
Buda elindeki kalan iplerden ördüğü paspas dolabının önüne serip beni hatırlarsın dedii :1hug:
![]()
Saol canımm a.s.Ama dediklerinden yoktu aldığım yerde..:sm_confused:
Kızlar ağasının arka tarafında züccaciyeler var.Global hediyelik eşya benim aldığm yer.Bievin ürünlerinide satıyor.Şimdi bana haftasonu hasır çamaşır sepetlerinden getiricekler..Git bi sende uğra çok hoş şeyler var yerimseniben
Saol canımm a.s.Ama dediklerinden yoktu aldığım yerde..:sm_confused:
Kızlar ağasının arka tarafında züccaciyeler var.Global hediyelik eşya benim aldığm yer.Bievin ürünlerinide satıyor.Şimdi bana haftasonu hasır çamaşır sepetlerinden getiricekler..Git bi sende uğra çok hoş şeyler var yerimseniben