Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ne olursa olsun herkes güzel dileklerini söyledi bu şekilde terslenmek hoş olmadı resimleri eklemeye devam edebilirdin

neyse allah tamamını erdirsin mutluluklar diliyrm

Son düzenleme:
canım üzülme stresten kaynaklanıyor
olur böle şeyler. biz nişan gecemizden bir gece önce kavga etmiştik :kedi:üzgün üzgün gittim kuaföe ama sonra barışmıştıkopuyorumnanaktan

evet gerçekten çok stres var bende ilaç tedavisine bile başlamayı düşünüyorum:(
nişan döneminde de stres vardı ama bukadar olmamıştı herşeyin mükemell olmasını ve kontrolum altında olmasını istiyorum ondan kaynaklanıyor sanırım.

oveg çok stersli günler herkes gergin.kafana bişey takma nişanlında takmasın

bilmiyorum herkeste oluyor diyorlar aynı evin içine girince düzelirmiş öyle diyorlar
evlilere sormak lazım gamze esma mesela düğün arifesinde çok kavga edip evlenince düzelen var mı? Bu süreç evlenincede devam ederse ayvayı yedik:(

benım sucum yok ben deemedımöle bısı

evt tatlım tam üstune bastınnn allahtan umut kesılmez

yaa neden ama cnm kendıne dıkkat et kırman bırbırınızı düğün stresı olmasın sakınŞeniz

kırıyoruz valla cnm aslında en güzelini sen yaptın bir ay içinde tanışıp nişanlanıp 3 ay içinde evlenmek lazım ilişki uzayınca yıpranıyor malesef:(

kızlar yaa iki sorum var

Bir : hıçkırık tuttu geçmiyo napcam ben bi tlf çalsa rezil oldum mafoldumben

İki : ben doğum kontrol hapı kullanmaya başlamadım bir ay önce başlayın diyodunuz doktora da gitmedik nişanlımlan.
yalnızda gitmek istemiyom hap kullanmamı da istemiyo kendisi napcam ben

her gün dua mı etces ''Allahım bugün olmasın '' diye yaa :gitme:

Bende doktora gittim canım tam bir ay var adetimin ikinci günü gidip test yaptırıp hapa başlıyıcam aslında hiç istemiyoum hapı ama en kesin yol o görünüyor.Hiç istemiyorum 3 yıl falan çok korkuyrum kaza olmz inş

Eveeeet nihayet ben de gelinlik provası nasıl olurmuş gördüm, ilk provama gittim. Çok komik geldi bana, bişeye benzemiyor astar tabii :roflol: Bugün gelinliğin içine giyeceğim çamaşırı aldım. O da aradan çıktı. Hemşom seninkinin aynısından oldu ama ben çok daha ucuza aldım :dance: Biraz gelinlik ayakkabısı baktım. Sonra kardeşime elbise baktık fotoğraflarını çektik iki seçenek arasında kararsız kaldı. Daha almadık.

Akşam üstü ilk kez perdeciye gittik nişanlımla. Brillanta gittik tüm evin perdeleri için 2400 fiyat çıkardı. Yatak odasını çok pahalı seçmişim ben, normal tüllerin 3 katı :bbo: Eğer onu başka bi tülle değiştirirsem 400-450 düşermiş fiyat. Tabii daha bikaç yere sorcaz.

Dün de mutfak masa ve sandalyelerimiz geldi, cıvıl cıvıl olcak mutfak :1rolleyes: Bir de çalışma odamız için kitaplığımız monte edildi. Benden haberler bu kadar :1rolleyes:

Canım gelinliğin içine ne aldın merak ettim ben daha almadım bişey ve ne giyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok

Herkesee iyi geceler sengözlerimebaksanab
böcükümm yüzüklerin ne kadar kibar ;)

Hemşom hoşgeldinn bugün kayıptınn ama nere gittiğini bildiğim için vurmucam :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
iç çamaşırın hayırlı olsun tatlumm Şeniz Kaça aldınn ? kazık yedim demek :bbo:

hoşgeldin beta
senin aldığının aynısıymış herlalde sen bir ara jartiyer almıştın o mu acaba

hoşgeldin beta
senin aldığının aynısıymış herlalde sen bir ara jartiyer almıştın o mu acaba
hoşbuldum canımm :1hug: Evet hatırlıyorsan o.
Eğer kilo sorunun varsa harika toparlıyor ama yok diyorsan normal bi takımda yeterli yerimseniben

böcüğüm güle güle kullan tatlım allah tamamını erdirsin tek taşlarımız aynı:)
amın cnm saolasın
tebrik ederim sözlenmişsin
ayyrıca yüzüklerin çok güzel
darısı başımıza artık :kedi:
tskler cnm
kız böcüüük gördüm yüzükleriniopuyorumnanaktan
güzel olmuş yanyana çok da güzel yakışmışlar.
Söz yüzüğünü ince almışsınız böylece tek taşla çok güzel durmuş ben de böle takıyorum şimdilikkaydirigubbakcemile5

evt cnm söz yüzğü ınce olur dıe öle aldıık nışan yüzüğü gelınce onu saklıycaz

burcuu evine bayıldım maşallaahh süper valla cok ferah ve cok zevkli. ayrıca perdelerine bayıldım fikir olarak calabilirmiyim.:
oyy canım benim tabiki çalabilirsinn :1hug: beğenmene çok sevindimm Şeniz

burcu koltuklar süper mutfak süper sen süpersınn süpersınnnn : ayy böle bı sarkı vardıı melodısı yanı

hem sen benı tebrık etmedın mafoldumben
:roflol: teşekkürler böcükkk
caniko hiçç geçmişi okumadım bir şeyler dönüyor ama istediler mi sözlendin mi kim geldi kim gitti hiç anlamadım. ama sanırım sözüde kesmişsiniz kuzum. hayırlı olsun. inş çok mutlu olursun :1hug:

Burcucum tüm detaylarıyla çok sevdim evini
Dediğim gibi o yeşil çok yakışmız. yaz evi olmuş.
koltuklarında çok rahata benzio.
mobilyaların çok kibar ve spor
gümüşlüğün canı resimde kırık gibi çıkmış.kırıldıysada nazarınız olsun :nazar:
Mutfağında çok kullanışlı bence
yok kuşum ya gümüşlük gibi şeyin içi yemek takımımla dolu resimde öyle çıkmış... a.s

masanın olduğu yeride düşünmüştüm güzel olur die opuyorumnanaktan

burcuuuu, evin çok güzel olmuş balım.
duvar rengini merak ediyordum yeşil olduğu için güzel olmuş ve eşylar çok güzel görünüyor walla çok zevkli ve becerikli hatunsun.
mobilya rengin ise benim hep aklımda olan renk çok istemiştim o renk olmasını ama alamadık malesef sen iyi günlerde mutluluk ve huzurla kullan.
mutfak dolaplarının içleri nerede, yatak odasının içleri nerede onca eşya aldın yerlşemişte göreydik hepisicini.
canım içlerini dışlarını artık tamamen yerleşince çekerim. inan varya her şeyim muntazam düzenli oldu. üstüste altalta olmadı her şey intizamlı sizin eleştirilerinize açık durumda :roflol: ekliycem her yönden merak etme Şeniz

BURCUCUM:evin pek şeker olmuş..tam sade modern marmaris evi..harika olmuş güle güle otur canikom
ESMACIM pikende çok hoş:)
BETACIM 11 günmüüüüüüü ay azcıkkkkkk oy canım benim hoşgeldin bu arada
teşekkür ederim canımcım Şeniz

Burcucum özetle huzurlu sıcak bir yuva olmuş
Allah huzurlu mutlu bir aile olmanızı nasip etsin
İçinde mutlulukla oturun
Hergününüz aşkla bitip mutlulukla başlasın

amin canım arkadaşım aminn :Saruboceq:

ayyyyy burcucum kavanozlarımız aynı senle.ne kadar güzel durmuş.ne koydun içlerine acaba ? ben ne koysam diye düşünüyorum ama daha karar veremedim.sen ne koydun
canım bende çok severek aldım kavanozlarımı :1hug: güle güle kullanalım Şeniz
benimde birinde çay var birinde tuz var kuzum ama diğeri boş henüz bir şey koymadım. Şeniz

burcu evin çok cici olmuş canım,güle güle oturun
sağol pıtırcıkım :1hug:

burcu canım evin çok güzel olmuş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin gardolabın tam istediğim gibi aynı renk aynı model :
gardorobumu nedense herkes beğeniyor çok spor bir model ondan olsa gerek :uhm:

Burçişimm bende evini gördüm sonundaa tam senlik bi ev olmuşş opuyorumnanaktan
Sıcacık misler gibi çok şekerr zemuszemus Yatak odanın perdesine bittim ne kadar hoş olmuşş yatak örtünle çok güzel durmuşş,mutfak kavanozların hepsi çok cici opuyorumnanaktan

yatak odasının perdesi tamamen benim tasarımım:1rolleyes: bir tül ve altınada mekanizmalı güneşlik yaptırdık o üstündeki sarı şalı pazardan aldım 18 liraya ve doladım oldu bitti :roflol: hele bir etijerlere abajurlarım kırmızı yuvarlak paspaslarım,duvara duvar stekerım gelsin sen o zaman gör yatak odamı :utangac:
arkadaşlar hepinize tünaydın
hayırlı günlerrrrr

burcu evin süper
özellikle mutfağın
bayılıyorum öyle açık mutfaklara

yeşil renk ne kada rhoş durmuş ki hiç tahmin etmezdim beğeneceğimi

ve selenaya katılıyorum
bence konsol üzerine ayna salona daha deirnlik verir
sen orjinal kızsın
atıyorum iki tablo arası bi ayna bile yapabilirsin belki
o sana kalmış tabi
ama ben de mesela salonuma ayna plalıyorum allah biliyor ya

off ben de istiyorum artık yaaa
canım teşekkür ediyorum :1hug:
açık mutfakta biraz koku sorunu oluyor ama allahtan aspiratörü var evin kendine ait küçük çağlıda olsa idare edicez :1rolleyes:

Burcu benim profilime gir aynalara bi bak belkim sana fikir olur.
hemn bakıcam kuzum Şeniz

Selam kızlarr
burcu evın Çok tatlıı
İyİ gÜnlerde otur koÇİŞkonla
teşekkür ediyorum morçileğim Şeniz

kizlar takip edemiyorum sizi
cok üzülüyorum gercekten.... :(

böcük sözlenmis hayirli olsun canim, allah mutlulugunuzu hic ama hic bozmasin...

burcu gelmis, canim hosgeldin cok özlemistim seni...

baska neler oldu??? kimse bana olan bitenleri anlatmiyacak mi???

bugün canim babamin dogumgünü 50 yasina girdi.... zamani durduramamak cok kötü birsey... mafoldumbenmafoldumben

haftaya persembe günü önemli bir gün benim icin.... sevdigim adamla ne zaman görüse bilecegim belli olucak...benim icin dua edermisiniz:
bende çok özledim vallahii:1hug:
dualarım seninle kuzum inş her ey güzel olur :Saruboceq:

burcucum evinin resimlerini yeni gördüm

senin gibi cok seker cok sempatik bir ev...

huzur dolu bir ev olur insallah

canımm yerim ben hepinizi ağolun tatlı yorumlarınız için yaa opuyorumnanaktan

öncelıkle aminn canım
eşim denız astsubayı tatlım .. hmm soruna gelınce eşim suan lübnanda görevde pztsi liman yapacaklar ancak ozaman sordugumda cvp alabırılım canım kaydirigubbakcemile5bu arada burcuözgenın eşiyle benım eşim meslekdaş .. okadar bekleyemem dersen burcuözgeye sormak gerek

hoşgeldınn canımm opuyorumnanaktan
evinin resımlerı gordumm çok guzeelll olmusss.. :nazar::nazar:
Rabbim agız tadıyla oturmanı nasip etsın tatlım.. :Saruboceq:
şimdi bunlar lojman mı oluyor yoksa kiramı çıktınız marmariste carsıda felan?

canım yok lojman değil bu dışarda normal kiralık bir ev. plaja yakın çarşının göbeğinde her yere yakın çok cici çok içim ısındı :1rolleyes:

kuzum bu arada aşkımın mesleğiyle ilgili bir soru burcuya sor istersen demişsin ama ben kaçırdım herhalde. biri bir şey sorduysa yanıtlayablirim.

Uzun bir aradan sonra tekrar ben geldim :
Ara ara okuyordum yazılanları, yeni evlenen arkadaslarımıza ömürboyu mutluluklar dilerim,
Arsimam profilinede yazdım burayada yazayım,
tek kelimeyle büyülendim.. o kadar sahane olmus ki hersey, cok güzel bir gelin olmussun seker
Burcucum evin harika olmus, hem bi sokak ötede plaj oooh ne güzel valla, kocisinle ömür boyu mutlu bir yuvaya sahip olursunuz insallah tatlım :nazar:
amin canım yaaa:1hug: tek istediğim huzurlu bir yuva vallahi Şeniz

alıntılarım uçmuş tabii, elli kere girip çıkınca..

burcumm evin çok tatlı olmuuş, özellikle yatak odandaki tül-perde olayına bayıldımm, çok güzel görünüyor, masaldan fırlamış gibi :) :nazar: ya bi de, mutfak tezgahında tuzluk muydu baharatlık mıydı neydi anlayamadım, 3 parça galiba çok şeker şeyler vardı, onlar nedir ve nerden buldun, çok tatlı görünüyorlar yaa.

eğer iç içe geçmiş olanları soruyorsan bievin canım onlar. porland mağazasından aldım. yok 3 tane kız modellileri soruyorsan migrostan aldım canım Şeniz

1001157c.jpg

ancak yüzüklerım cıktı bakın

canım yüzüğün çok kibarmış ömür boyu parmağından çıkmadan huzurla takarsın inş :Saruboceq:

oh be sonunda bitirdim alıntıları. bu gün birden bire KK açılmamaya başladı banyomun fotolarını ekleyemedim malesef. acilde çıkmam gerekti.... yorumları ancak şimdi cevaplayabildim

burcuözge ben soru sormuştum..konunun yeri burası değil diye özel mesaj attım..kusura bakma :(

böcükkk sana bir haberim varr
bu gün çiçekçi bir ablamız var diyordum ya oo aradı mandal buldum toptancım getirdi istiyormussun alayım mı dedi. bende tesadüf çarşıdayım hemeen gittim tabi aldım 200 tane. 100 tanesi 15 tl idi. 200 adedini 30 tlye aldık anlayacağınız. çok sevinçliyim o işde halloldu. bu gün ayrıca o daha evvel resmni eklediğim dilek balonlarından da siparş ettik... geriye şiirlerin yazılması kaldı sadece birde gidip pastamızı görücez o kadar. yarın içinde gelinlikçim aradı. provaya çağıırdı. %90 ı bitti her şey yolunda gderse bu hafta sonu teslim bile edebilirim dedi. vallahi dua edin benim için oda yolunda giderse varya dünyalar benim olacak... çok heycanlıyım... bu günlük havadisi bu kadar yarın provaya gitmeden uğrarım iyi geceler şekerlerr....

böcükkk sana bir haberim varr
bu gün çiçekçi bir ablamız var diyordum ya oo aradı mandal buldum toptancım getirdi istiyormussun alayım mı dedi. bende tesadüf çarşıdayım hemeen gittim tabi aldım 200 tane. 100 tanesi 15 tl idi. 200 adedini 30 tlye aldık anlayacağınız. çok sevinçliyim o işde halloldu. bu gün ayrıca o daha evvel resmni eklediğim dilek balonlarından da siparş ettik... geriye şiirlerin yazılması kaldı sadece birde gidip pastamızı görücez o kadar. yarın içinde gelinlikçim aradı. provaya çağıırdı. %90 ı bitti her şey yolunda gderse bu hafta sonu teslim bile edebilirim dedi. vallahi dua edin benim için oda yolunda giderse varya dünyalar benim olacak... çok heycanlıyım... bu günlük havadisi bu kadar yarın provaya gitmeden uğrarım iyi geceler şekerlerr....

gözün aydin canim.. evini de gördüm bir sey yazamadim güle güle oturun cok mutlu olursunuz insallah opuyorumnanaktan

iyi geceler... bugün bütün gün temiz havadaydim cok uykum geldi sabah da is var yatasim da yok :1no2: ama uykum var

Canım gelinliğin içine ne aldın merak ettim ben daha almadım bişey ve ne giyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok

Canım yeniincinin önü bağcıklı büstiyerinden aldım. Foto eklerdim ama makinemin şarjı yok. Daha sonra eklim senin için. Benim kilo sorunum yok, 50 kiloyum zaten ama göbişim oldu biraz :utangac: Büstiyer harika toparlıyor, ayrıca görünüş olarak da çok şık. Sonuçta ilk gece üstümüzde olcak şık da olsun dimi ama yerimseniben

Hemşom hoşgeldinn bugün kayıptınn ama nere gittiğini bildiğim için vurmucam :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
iç çamaşırın hayırlı olsun tatlumm Şeniz Kaça aldınn ? kazık yedim demek :bbo:

Evet sanırım bundan sonraki tüm günlerde kayıp olcam geceleri ve sabahları dışında. Her gün işim var çünkü. Senin gibi erkenden herşeyimiz bitmicek :dilcikar: Sen kazık yemedin tatlım, ben ucuza aldım sadece yerimseniben Kardeşimin arkadaşı sibel çamaşırda çalışıyor. Toptan fiyatına veriyor bize. Çeyiz için tüm iç çamaşırlarımı ordan aldım nerdeyse. Pijamaları filan. Bu takım da 95 liraydı liste fiyatı, 65 e aldım :kedi:

Huuuuh size yaa saatlerdir gözlerim aktı sayfalara
Bütün gün dolduruyorsunuz :olmaz:

Ve neler okuduğumu ile unuttum Çok sayfaydı ama yaaa :ecrin_bebek:
Herbirinizide ayrı ayrı tanıyıp takip edemiyorum Ama çokta evleniyosunuz haaa
Azcık sıranısı bekleseniz :kedi:

Ay kızlar 2 gun sonra nıkahım ve kınam bitmiş oluo
1 hafta sonra da düğün var
ay hakkınızı helal edın ben bı nıkahlanıp gelııımmmmm

morçilek ne güldüm sana yaaa
Allah tamamına erdirsin Sen sona yaklaşmışsın artık

Bu arada bi kac parca aldım onlarıda eklemek istedim:

Buda sonunda aldıgım tencere takımım (karar verememistim ya hani)

Fischner1.jpg

Hevin güle güle kullan aldıklarını
Bu tencere takımının benzeri banada hediye gelmiş zamanında
Öyyyle yıllardır çeyis bekliyor zavallım
Ama geçenlerde bi tenceresini eve kullanmaya çıkardık

yemek yapmayı bılmın mı vayy haın garu senı
nan öğrensene evlencen yaa
benımkı hala benım yemek bıldığımı bılmıyoo
sözden once halasındaydık ptesı gunu
orda yemek yedık bak dıo süper olmuş sende yap ben bılmemkı dedım yemek yapmayı bılıyon aaa olmaz öğren dıo
daha dun ben yaparım demıstın ama dedım halası amcası yengesı falan guldu
neyse yardım ederım dedı
blmemezlık yapıyom ebnde

Böcük ne fenasın sen heee
Ama aferin sana Bilirim deyip yırtınacağına bilmem deyip kurtulmak en iisi
Yüsüğünde çok hoş nişan yüzüğünde görelim inşlh

burcuözge Sende evinde güle güle otur inşlh
Marmariste yine netten tanıştığım bi arkadaşım var
Onunda evi açık mutfak Oralarda hep böyle demek evleirn planı

iyi geceler kızlar.yoğunluk nedeniyle 2-3gündür siteye uğrayamıyorum inşallah kaçırdığım önemli birşey yoktur.sabah inşallah ankaraya gidiyoruz.çeyizimi yerleştirmeye. sizden dua istiyorum arkadaşlar herşey çok güzel ve kolay bir şekilde olsun diye... sizleri bol bol öpüyorum en kısa zamanda görüşürüz inşallah.

MüebbetSevdam ben gece nöbetindeyim burda hihoyyyt
Demek sende düğün hazırlıkları yapanlar kervanındasın
Allah kolaylık versin Herşey gönlünce sorunsuz kolay hallolur inşlh
Bak hemde dua gecenin en güzel saatlerine denk geldi
Kİmse tutamaz seni kaydirigubbakcemile4

E atık bende gitsem ii olcak Sabahada lazımım kendime

Back
X