Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn zemuszemus Gerçi öğlen oldu kaydirigubbakcemile3
Hayatım koptum yaaa sabah sabah rüyana :roflol: Özellikle de pıtır benim rüyamda asla başrol olamaz :roflol:
canım bunlar heep yapım sitelerinden bloglardan topladım az önce satışları yok yani....
bende aynen senin beğendiklerin favorilerim
hee deli bee neler dio benim için dimi kız sufi![]()
Canım o 5.sıradaki top şeklinde olanın ben dore rengini gördüm burda kemeraltında. 25
lira dedi sanırım
Seni seviyo ondan kaydirigubbakcemile3
günayıngünaydınlar gününüz aydın olsun arkadaşlar:lepi:
:lepi:canım bunlar heep yapım sitelerinden bloglardan topladım az önce satışları yok yani....
bende aynen senin beğendiklerin favorilerim
İşteee buyrunn buda benim yaptığım kapı süsümm opuyorumnanaktan
Düğünümden beri duruyorr opuyorumnanaktan
kız beta yap gonder bana tüh sana cıksaydım isterdim cok guzel
bide sen içerimi takıyon bunlar ıcerımı dışarımı taklılır
Canım o 5.sıradaki top şeklinde olanın ben dore rengini gördüm burda kemeraltında. 25
lira dedi sanırım
aşk-ı memnuyu izlediniz mi
aayyyy nasıl bir yıldönümü kutlamasıydı oo
adam güzel gözlü küçük ayaklı uzun boylu dedikçe ben kocişe kendimi işaret ediodum
en sonunda terliği yedim
elin herifi seni nie anlatsın dedi banaaa-tatlicadiarzu-
![]()
işte paspasım kızlarrrr
![]()
işte paspasım kızlarrrr
aşk-ı memnuyu izlediniz mi
aayyyy nasıl bir yıldönümü kutlamasıydı oo
adam güzel gözlü küçük ayaklı uzun boylu dedikçe ben kocişe kendimi işaret ediodum
en sonunda terliği yedim
elin herifi seni nie anlatsın dedi banaaa-tatlicadiarzu-
yanneeeee ne desem böle bi rüyaya bilemedim
sinema gibi rüya görmüş
deli yaaa
bide bana neler demiş
ben bişi demiom buna artık susuom
bencedeee
sen bi git hava al gel![]()
aman ne gelcem bee
![]()
KUzum kesn suretle senn kıçın açık kalmışşş :roflol::roflol::roflol:
1. benim evim ara sokakda vızır vızır araba ne gezer:roflol:
2. asla ve katta evimi dağınık göremezsin heveslenme....
Hadi geldiğin saat itibariyle beni paspal görebilirsin ama akşamüstüyse kocacıkımın gelmesine yakınsa gayet şık ve bakımlı görürsün aha buda 3....
ama asıl takıldığım nokda neden böyle kinci gördün beni rüyanda. hadi seni tanımadım diyelim. böcük tanıttığı andan itibaren yaşanacakları anlatıyorum.
öyle büyük şaşkınlıkla boynuna atlarımki nefes alamaz ilk gördüğün anda beni öldürecekmisin diye beni hayati sanarak çemkirirsin :roflol::roflol::roflol: bende umursamaz seni içeri sürükler evde ne varsa allah ne verdiyse geberene kadar ikram yaparım... :roflol: sonra cuma evmi beğenmezsende vede bunu söylersende oturur ağlarım sen bile sakinleştiremezsin:roflol::roflol: vaybe örtü bile serili olmayan evimde dantelden duşakabil örtüsü wışşşşşşşş:roflol: egzantirikk :roflol::roflol::roflol:
Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn zemuszemus Gerçi öğlen oldu kaydirigubbakcemile3
Hayatım koptum yaaa sabah sabah rüyana :roflol: Özellikle de pıtır benim rüyamda asla başrol olamaz :roflol:
çözemedim ben daha seviomu sevmiomu![]()
Burçişimm bunlar varyaa çok basittt :lepi:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben bunları çok beğendim kızlar..
nasıl evde yapılabilinir mi sizce hazır olanları satılanları yok...
Canım benim saol Şenizbu beta gibi kokoş ve becerikli bi insan daha tanımıorum yaa
yaptığı herşey mükemmel oluo kızın bee
Dışarıda takılı duruyor esmoşumm beğenmene sevindim opuyorumnanaktankız beta yap gonder bana tüh sana cıksaydım isterdim cok guzel
bide sen içerimi takıyon bunlar ıcerımı dışarımı taklılır
Sen İzmiree gell yapalımm alalımm sanadaa :jeyyar:kızım süperisn yaaa çok cici olmuşşş kalpli olmassıda cabası tabii enfess ellerine sğlıkda nerden buluyordun malzemeleri falan yaaa
Tül benim eserimm o aksesuarlarda daha önce almıştım koçişime doğum günü süprizi yapmıştımm ondan kalma süslerr bunlar değerlendirdimm kaydirigubbakcemile3Cadı beta bu kapı süsünü senmi yaptınn :1shok: maşaallah pek güzel ellerine sağlık![]()