Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eğer buysa canım bende yapıyorum ondan...
mercimek ,ben yeşil soğan katıyorum yeşil yerlerini doğruyorum,bir adette yumurta akı karıştırıp içlerini dolduruyorum.
harika oluyor...

eğer buysa canım bende yapıyorum ondan...
mercimek ,ben yeşil soğan katıyorum yeşil yerlerini doğruyorum,bir adette yumurta akı karıştırıp içlerini dolduruyorum.
harika oluyor...

Evet canım bu, allah razı olsun senden yaaa

İmdadıma yetiştin yine, herkes süper filan yazmış tarif var foto görünmüyor ben de.

Tarifte kuru soğan var bi adet ama ben sade mercimekle yapsam nasıl olur acaba bilmiyorumkismile

Eşim soğanı sevmiyor pek aslında ben de sevmiyorum ama eğer soğanla güzelse öyle yapayım yine de

Çok sağol balımmmm Şeniz

canımssssssss
olmazmı
baharatını bol kat.
karabiber muhakkak soğansızda olur...
bak gör
güven bana harika oluyor...

Canımsın yaaa sana güvenmez miyim

Yapcam yarına :dance: çok merak ediyorum

hep denediğimiz tarifleri veriyoruz ya ondan tutuyor hepsi...

he bide tabiki bilirsin canım ama tuzunu iyi ayarla sonradan katma sanşın olmuyor çünkü...
olumunekankayizsmile

kızlar merhaba bişi sorcam..
bu yemek takımını alcam 12 kişilik ..
markası schafer..
150 lira dio kızlar..
nediosunuz iimi kötümü..
valla ben hiç anlamamki bu işin piyasasını bi size sorım dedim..

canım genelde schafer markayıo pek tavsiye etmiyordu kullananlar ama genede sen bilirsin tam olarak bir şey diyemiycem...

sultancım lahanaya katılıyoruö mercimekli börek enfess olur...
benim çocukluğuma dair bir lezzettir. annem çokk yapardı bende yapıyorum.
milföylü haricinde 2 değişik verciyonunu biliyorum.
1. yufkayla gül böreği şeklinde sarılanı ki genelde böyle yaparız... çok çokk leziz olur.
2. sigara böreğinden az daha kalın ama küçük birer paçanga tarzı sarılır haşhaşa bulanır buda çıtırr çıtırr olur bunuda çokk seviyorum tavbsiye ederim.
Yalnız bir noktada katılamıycam soğansız iyi olacağını düşünmüyorum ben. bence yavan safı deriz biz öyle olur bence. çünkü mercimeğe lezzetini veren soğan diye düşünüyorum küçük bir tanerde olsa çok küçük doğrayarak koy derim

gunaydımn benı yurtta yapayanlız buırakan kızlar

canım ecemmmmmmm
ıyıkı dogdun mutlu yıllaaarrrrrrrrrrrrrr

nanedeme ömürboyu mutluluklar diliyorum.......
rabbim yuvandan huzuru , mutluluğu eksik etmesinnnnnnnnnnnnn

eceecımm dogum gunun kutlu olsun cnmm

aaaaaaaaa evett nanedem evlendıı bugun bır omur boyu mutluluklar dlerımmmm canım sana

bugun super bıgun gecırdım
askım saclarımı cok begendıı
cok guzel olmussun bugun
herseyınle dedı sac bas el gorunus hersey ıste:):):):):):)
:asigim:
aslınnda askım dunya ıyısı ama evlılık konusu harıckaydirigubbakcemile3

Selam

Yine aşağıda kim var kim yok görünmüyor boshayallersmile

Öncelikle nanedemin düğünü bugündü (yada nikahı). Topiğin 2010 yılı gelinlerinden ilkiydi. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım, en kötü gününüz böyle olsun. Herşey ilk günkü heyecanıyla sürsün yaşamınız boyunca :1hug:

Mercimekli böreği yaptım. Herkes çok beğendi. Lahana ve sevgi tekrar çok teşekkür ederim. Ayrıca burcu sana da teşekkür ederim canım. Bi dahakine küçük bi soğanla da deneyeyim. Yeni bir lezzet daha öğrenmiş oldum

Bugünü atlattım çok şükür. 9 büyük ve 4 çocuk vardı akannehir Bi an artık bayılcam sandım yaaa, çocuklardan ikisi felaketti zaten.
Portmantomun, tv ünitemin anasını ağlattılar parmak izleriyle. Her dolabı açıp kapattılar. Herşeyi kurcaladılar.
Sinir oluyorum hiç bişeye sesini çıkarmayan annelere klava: Evi tepeme yıksalar umru değildi annelerinin yaa. Offf neyse çok şükür bir grubu daha atlattım

nanedem Allah mutlu mesut etsın inşallah her daim aşkla sevgiyle ilk günki heyecanıyla devam etsın evliliğniz
hayırlı olsun :asigim:
ve açılış nanedem ile oldu geriye kaldık biz baharada girdik artık heyecan başlıyor yavaş yavaş sınra baberko evlencek sonra sonra sonra ve sonra bana geliyo sıra :asigim: offf fena oluyorum

galiba yalnızım
giremedim ben bugün buraya hiç yaa
sorunmu vardı acaba
dün geceden beri berbat geçti günüm
sevgilimi kırdım galiba(((
kızlar sadece benim için dua edin...

gunaydın ballı çöreklerımmmmmm

hılalım cısılım ecem:1hug:

NANEDEM
bir ömur mutluu olun ıns.tum guzel seyler sızın olsun

SULFAT
bende cok kızıyom oyle annelere bıdeyaramazlık yapınca
zekı benım cocugum demıyolarmı
bızım evde en kucuk kardesımın gorevı budru gelen mısafır cocuklardan evı korumak goz actırmaz
bızde rahat rahart servis yaparız

NıHALCIMM
çok sevındım cnaım guzel gecmesıne
sen herhalınle guzelsınnn

PITIRIMMM
ballı çöregım neyaptınbakım sen çokmu ozledına askınıda huysuzluga basladın

kızlar ben neler yaptım hemen dıyım cok cok cok guzel calsıtım
sız olmayınca meger necok ıs yapıyomsuum
acıkogretım sınavları ıcınde calsıtım ayrıca
bırde acayıp ındırımler varya
şoka gırdım 200tlye okadar cok sey aldımkı
heryer ındırımde
hemde oyle cok kışlık dııl yanı uzun gomlekler aldım hırkalar aldım cok guzeldı
tavsıye ederım ındırımlerı kacırmayın
hepımize ıı bı hafta olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…