doğruece bana sinay de canım ne güzel iste şinanay şinanay söylersin :))))
esma bana nie uçuyon kız
faruk'a uç ümit vermesin nihale
ben onu tanımıyom doğru ama
burda da öyle değil mi hangimiz hangimizi çok iyi tanıyoruz ki ama
hissediyorsun ne biliyim mesela ben senin çok temiz kalpli ve çok sabırlı olduğunu
nihalin sevdiği insan için canını bile verebileceğini
sevginin hep mantıklı hareket ettiğini
hissediyorum yanlış mı??
gunaydımn benı yurtta yapayanlız buırakan kızlar
canım ecemmmmmmm
ıyıkı dogdun mutlu yıllaaarrrrrrrrrrrrrr
eceeee nan 3 harfli doğum günün kutlu olaaa bacımmm :1ninca:
hiloşumu özledimmmm :1hug:
eceecımm dogum gunun kutlu olsun cnmm
tabı canım kısıye gore degısıyo mesela benım kankam bız bugune kadar tıpatıp aynıydık
yanı canom bana tısort lazım desem bana çarsıdan alıp getırse kesınlıkle benım alacagımı alırdı
okadar benzer zevklerımız ama bu dugun ısınde tamamen zıttız
tanıstırması bıle torenlerle oldu en az 3 kez falan allahın emrı... dedıler artık ben sıkıldım yanı
nısanda oyle sımdı dugunde hamamdan tutun tavuk alıcısına kadar herbısı yapacak
tamamen farklıyız yanı
bende hıc sevmem hep korkarım bukadar cok seyı yaparken oglan evıyle aramız bozulurmu falan dıye
babam konusunda evt sanslıyım annem dıyokı 3 kızın var dıye sen sevmıyon dugunlerı el olgu alıp alıp gıtcek dıye
ayyy eceee ben okurken yoruldum kızz
1 ayın ıcınde gelsınelr ıste ben nısanınkı gıbı ısterım hanı samımıyet olsun evlenıncede
ama merasım ıstemıyom
gercı bu konuda ıs oglan evınde bıtıyo onalar dugun tarıhı ıcın acele etmezse ben kendımı yırtsam ne yazar
sız karsılıklı olarak aynı dusunmussunuz ne guzel
ben sevgılımle evlenseydım 1 ay ıcınde evlenırdım zaten tanıyom babamada daha dugune 6 ay varken tanıstırım ama ısteme falan son 1 ay dıyodum bıde maddı olarakta hazır oldugunu bılırdım ne ısteyecegımı falan ama sımdı mechul gorucu usulu flan olursa tabıykı 1 ay ıcınde evlenmem
sınay sız yumurtalı ekmek bılırmısınız agır olmaz dersen ondan yap ben cok severım hep degısıklık olur
aslı bugun yarın bellı olcak
ece nıce yaşlara inş
yenii yaşın tum güzellikleriyle gelsin
Bu arada Ececimm geçmiş doğum günün kutlu olsunnnn hepi börtdeyy opuyorumnanaktan
Nanedemm canımm bir ömür boyu mutluluklar inşallah herşey süper geçmiştir iyi haberlerini bekliyoruzz olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?