Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaaa hangi kokuları aldın hemşom

Ben de çilekli oda kokusu istiyorum aslında

ben okyanusla egzotik meyva kokuları aldımm
Çilek kokusunu ablam odasında kullanıyordu bıkmıştım çilek solumaktannn kaydirigubbakcemile3 bide açıkcası canım çekiyodu benimde malüm alerjim var çileğe yiyemiyorumm boshayallersmile

Hediye paketi olarakta Cute pie seçtim bakalım inş.güzel çıkar kokuları opuyorumnanaktan

evet bu guzel dgılmıs gercekten
ama diger model ve renk siyah oluncada aynı izlenim olurmu
bide üstünde denedınmı
arkdsm uste cok farklı demsıtı
ben ılk resmı gorunce sen aldında evde cektın sandım kız
sagolasın cnm benm:kedi:

betacmmm çokmuş parası kızz

karacanın nokta atış sorularından aldınmı dedim sipariş verdimde ne var içinde kaç test vr bilmiorm?

size göçmen böreği tarifi veriim mi çok basit
annem dün akşam yapmış
belki bileniniz vardır çok leziz ama

Esmoşş bende beğenmedimm :umursamaz:
Hacı kıyafeti gibi geldi bana:sinifsinif:

Bence sen düz bi siyah elbise al onu takılarla aksesuarlarla şenlendirr opuyorumnanaktan

beta kelebekleri bende çok beğendim sabah 7:30 da gördüm ben dedimki beta bunları görürsee bayılır

Bayıldımmmm tabiii akannehir ama pahalıı dimi burçiş yaaa boshayallersmile off yafsss niye gün bende değill mafoldumben

size göçmen böreği tarifi veriim mi çok basit
annem dün akşam yapmış
belki bileniniz vardır çok leziz ama

ver tabi kuzucummm bötrek olsun yeterkiii kaydirigubbakcemile3
bende bu gün ilk defa klasik açma deniycem evde. bakalım pastanelerdeki gibi olacak mı:1rolleyes:

Bayıldımmmm tabiii akannehir ama pahalıı dimi burçiş yaaa boshayallersmile off yafsss niye gün bende değill mafoldumben

evet pahalı kuzucum malesef boshayallersmile
yoksa benimde içlerinde beğendiklerim oldu. üçlü enstrümanlı vardı onuda beğendim mesela... beni bniliyorsun antin kuntin şeyleri severim. telefon kulübeli olanını beğendim. güzel şeyler vardııı ama pahalııboshayallersmile

yazdıklarınızı pek okuyamıormmm Sulfata misafr gelmiş herhallldee bu kızında misafri hiç bitmio maşallahhh :)

Kız benim asıl misafirler evlendiğim 2.aydan itibaren felaketti.

Sürekli birileri geliyordu. Çok uzun zamandır hatta aylardır yoktu misafir bakma sen 3 hafta üst üste denk geldi

Yapp tabi hem pratikk hemde leziz cokacimcoook
Bende öyle analara çocuklara sinir oluyorumm kıskanmışlardırr ondan sesleri çıkmamıştırr :dilcikar: sen uyarsaydın şakayla karışıkk aklinialirimsmile

Bana gerek kalmıyordu kuzenim kızıyordu sürekli kaydirigubbakcemile3

Ama yapcaklarından geri kalmıyordu. Şimdi yaza doğru evinde toplancaz. Birkaç ayda olsaydı 2-3 yaramaz çocuk yapar götürürdüm :roflol::roflol:

Ben de akşam bi bakayım yaaa

Şimdi kaç liralık alışverişe verliyor hediye

ask olsun lahana bacı
burda nezamndır kendımı yırtıyom banada bıkac elbıse fıkrı versene arkadasımın dugunu ıcın hala bı fıkır yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…