Oturma odama aldığımız köşe takımı.Aslında ben rengini değiştirmek istedim ama nişanlım izin vermedi böyle çok güzelmişş
Oturma odasına aldığımız halı
Evet azcuk ucuz olsaa kesinn kapardımmm boshayallersmileevet pahalı kuzucum malesef boshayallersmile
yoksa benimde içlerinde beğendiklerim oldu. üçlü enstrümanlı vardı onuda beğendim mesela... beni bniliyorsun antin kuntin şeyleri severim. telefon kulübeli olanını beğendim. güzel şeyler vardııı ama pahalııboshayallersmile
Kız benim asıl misafirler evlendiğim 2.aydan itibaren felaketti.
Sürekli birileri geliyordu. Çok uzun zamandır hatta aylardır yoktu misafir bakma sen 3 hafta üst üste denk geldi
Bana gerek kalmıyordu kuzenim kızıyordu sürekli kaydirigubbakcemile3
Ama yapcaklarından geri kalmıyordu. Şimdi yaza doğru evinde toplancaz. Birkaç ayda olsaydı 2-3 yaramaz çocuk yapar götürürdüm :roflol::roflol:
Ben de akşam bi bakayım yaaa
Şimdi kaç liralık alışverişe verliyor hediye
Sulfatcmm biz evlendkten sonra ramazan oluo ya annem şimdiden liste yapmış davet edilceklern listesini aman Allah ım dedimzor iş valla
Betacımm evet geri perdeler kaldı ben perdemi yere kadar istedim ama koltuun arkasnda kalıo bide pencernn önünde petekler var ne yapıcam bilmiyorum kesnlikle kırmızılı ve moıdern bişi seçicem kısmetseee :)
sulfat cnm inş kimse kırılmadan güsel bişekilde çözülür sorun
çok zor gerçekten,insanlar sadece kndlerini düşünüyorlar
Yaaaa kızlar bizim bu alt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?