Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Oturma odama aldığımız köşe takımı.Aslında ben rengini değiştirmek istedim ama nişanlım izin vermedi böyle çok güzelmişş

Oturma odasına aldığımız halı

Benim oturma odası kombinasyomun gibi kırmızı köşe, siyah yastıklar halı da aynı tonlarda

Çok hoş canım iyi günlerde eskitin

çok teşekkür ederim kızlar :) bende beyendimde renk işte cırtlak ya bi garip havasını değiştirrmş evinn öle dio nişanlıcım o diyer eşyaları bna bıraktı bunu kendi istedi tmm dedim beyenmenize sevindim :) Hamide canımm rica etsem alıntını silermisin resimleri ekliyorum siz gördükten sonra kaldırıyorum :1hug:

Evet azcuk ucuz olsaa kesinn kapardımmm boshayallersmile
Aaa evet o kırmızı telefon kulubeli banada enteresan geldii 3 boyutllu gibi sengözlerimebaksanab
Napalım ucuzz bişeyler gelirr inş..boshayallersmile

5 TL alışverişe hediye paketi veriyolarmışş..
Ama benim oda spreyine ve kolonyaya ihtiyacım vardı.
2li oda spreyi bide beyaz zambak kolonyası aldım hepsi 17 TL tuttu kargoda dahill

Sulfatcmm biz evlendkten sonra ramazan oluo ya annem şimdiden liste yapmış davet edilceklern listesini aman Allah ım dedim zor iş valla

Hilal koltuk halı kombini süperr olmuş bencee ama perdeni seçerken modern o zaman değmee keyfinee :lepi:

[
Oturma odasına aldığımız halı [/B][/CENTER][/QUOTE]

bencede gay et hoş cnm

Son düzenleme:
ıyice sinir bi hal almaya başladı bu iş ALINTI YAPMAYIN DA SıLEYıM

Son düzenleme:
hilalcim çok güzel köşe koltuk
halıylada gerçekten güzel olmuş

diğerleri yokmu peki?

Sulfatcmm biz evlendkten sonra ramazan oluo ya annem şimdiden liste yapmış davet edilceklern listesini aman Allah ım dedim zor iş valla

kısmetse bnmde düğünden sora ramazan olacak hemen
sen yazınca düşündümde ortalama 15er kişilik 5 ayrı grubum olur kısmetse
akannehir akannehir akannehir
aman yarabbi yeni gelin nsl kalkar bunun altından kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim kızlarrr :1hug:
Aslışşşş bu kaçıncı yorum kızzz :1hug:

Esmycmm alıntını düzenlersen çok sevnirim sni uğraştırıorm ama kaldırcam birasdan çnküü.
Betacımm evet geri perdeler kaldı ben perdemi yere kadar istedim ama koltuun arkasnda kalıo bide pencernn önünde petekler var ne yapıcam bilmiyorum kesnlikle kırmızılı ve moıdern bişi seçicem kısmetseee :)
Denizcim saol cnm bnm devamı gelio birasdan

Ben katlamalı perde yaptırdım ama koltuk çok kırmızı olduğu için perdeyi siyah desenli seçmiştim.
Bence petek de varsa katlamalı perde ideal bizimkinin de önünde petek var

sulfat cnm inş kimse kırılmadan güsel bişekilde çözülür sorun
çok zor gerçekten,insanlar sadece kndlerini düşünüyorlar

Hilal koltuk halı kombini süperr olmuş bencee ama perdeni seçerken modern o zaman değmee keyfinee :lepi:

sulfat cnm inş kimse kırılmadan güsel bişekilde çözülür sorun
çok zor gerçekten,insanlar sadece kndlerini düşünüyorlar

İnşallah canım yaaa, yoksa şimdi yaz gelcek kapı pencere açık iyice çekilmez hal alır o gürültüler

Bazı insanların toplu yaşm kültürü yok sanırım malesef :umursamaz:

Yaaaa kızlar bizim bu alt

ayyy canım çok snir bir durum yaaaakötükedihüso
ay bende yan komşumdan çok şikayetçiyimmm cumartesi geceleri rus hatunları atıyor eve. bizede onların dükdüklerini dinlemek düşüyor yaaaa pöffffboshayallersmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…