Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gulayy nekadar guzel masallah
mesela nasıl oluyo guzel seyelr dıyıncemı tepkı verıyo

Arkadaslar bebeklerimize ne aldigimiza cok dikkat edelim ne olrsunuz!
Bebeklerin en azindan ilk 6 ay ne giydigine yedigine onem verdigimiz kadar onem vermemiz lazim...
Piyasada unlu markalar bile artik sirf ucuz olsun daha cok kar etsinler diye ne idugu belirsiz kimyasallarla uretim yapiyorlar!!!O kimyasallarin hepsi kanserojen haberiniz olsun!
Onun icin ortada bu kadar cok alerji ve kanser vakasi var zaten, bunlarin etkileri hemen cikmiyor ortaya...
Maalesef bebeklerimizin daha bagisiklik sistemi olusmamis durumda, butun gun icinde uyudugu seylerden cildi nefes alip ne kimyasal varsa icine cekiyor. Ustelik yikaninca da gecmiyor bu kimyasallar. Almayin aldirmayin ne olursunuz.

Organik kiyafetleri ciddiye alin arkadaslar, en azindan dogumdan sonra ne olursunuz organik olmayan seyler giydirmeyin.

Ben en son Cleanglobe diye bir markanin hastane cikis setini gordum, inanilmaz yumusak ve uzerinde cok sevimli ciftlik deseni var, kuzular inekler yapmislar. Yani ekru ama uzerindeki desenler super seker, ve gordugum en yumusacik penyeydi.
Bir de omuz bezi var hani bebegi kucaginiza alinca omzumuza havlu koyariz ya onun icin yapilmis, cok ama cok kullanisli mutlaka web sitelerine girin bir bakin.

reklamları izlediniz şimdi haberler sengözlerimebaksanab

amin canım benim kaydirigubbakcemile5
gulayy nekadar guzel masallah
mesela nasıl oluyo guzel seyelr dıyıncemı tepkı verıyo
hep güsel şeler sölüorum zatende canım kızım diince daha bi sewinio sanki geçen babası bişeye baarıodu (bana deil ama) bi gerildi içimde off nolur sus dedim eşime o derece
kızlar ben kaçtm ders çalışıcam biras
iyi akşamlar hepinizee
ii dersler canımmmmm

bu ne yaaa
kazen hemen banlarrr meraklanmayınnnn canolarrrr

hilal görüşürüz bitanemmm
iyi dersler

kızlar hemen gereğini yapıyoruz biz rahat olun sizz

çok komıkya
bukadar olurrrr dıyorum susuyorum

gulay nekadar guzel hıssedıyorsuın hamıleleıgını cnaım
maşallah dıyorum
pekı boyle dogmasını çokmu ıstıyosunuz
mesela ben sımdı kendımı halımıle dusunce çok heyecanalnıyorum hanı kucagımda falan dıılde ıcımdeyken
sızde nasıl oluyo

burcu hanım varlıgınzıla yoklugunuz bı
meger yuzunuzu gostermek ıcın ervanın ceyızlerını ıstermısınız yuz gorumluk

canımmm bu gün temizlik günmümdü artı yemek yaptım şimdi
birde kocam yarın nöbetçi diye açma hamuru mayaladım şimdide gidiyorum şekil vermeye yoğun bir gündü anlayacağın arada okudum ancak iştebayanssulusmile

canım bi yandan hamileliğim bitmesin istiorum bi yandanda bi an önce kucağıma aliim kokusunu doya doya içime çekiim istiorum neye kime benzicek merakı çok fazla bizde çok garip bişey içinde hareket etmesi sanırım poposu üstte mideme doğru yani dönmek istediinde zorlanıo hissediorum :)
valla benim içimde bişi olacağı ve kıpırdayacağı düşüncesi çok korkutuo feci bişi gibi
korkma çok güselll :asigim:

arkadasının yerıneydı hayatım o
ben cok hayal edıyorum
hatta adet sancım dayanılmaz oldugu anlarda hep aklıma gelır derım sevgı dogum sancısına nasıl dayancan sık dısını
bazen çok yorulunca ıste benı dınlendıren en guzel hayal oglum olmus soyle 5 yaslarında ısten cıkıyorum onu guzel bı yuzadan alıyorum sacları amerıkan ayyyy yıne daldım be

ama bu anlattıkların bana korkunç geliyo :1ninca:

sevgicim Allah çok büyük hayırlısını dile
eğer ayrıldığın o kişi senin alnında yazılıysa aradan 20 sene geçse de bi şekilde biraraya gelibiliyorsunuz
hiçbişey yarım kalmıyor
herşeyin bi vadesi var
ya bitiyor
ya bitmiyor
bitiyor gibi görünüyor
amasadece ara veriyor ve 5 ay sonra 5 yıl sonra veya 15 yılsonra yine biraraya geliyorsunuz ve vadenizi tamamlıyorsunuz
ümidini yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…