hımmm
hayatım hayatıyı tanır o zengın bır kız hayatı ıse fakır bı genc
asla olmayacaktır boyle bı ask
sonra yıllar gecer bırbırlerıne asla soylemezler hıssettıkleını yıllar yıllar yıllar sonra bırgun hayatı dayanamaz ve hayatımı ıstemeya gelır
genc hayatının gozlerındekı askı gorur ve kzıını verır
daha yeni nöbet yapmadı mı bu adam?
canım ayda 3 tane tutuyor işte.
kimisi aynı haftada 2 ane oluyor kimisi çokkk uzak kalıyor belli olmuyor. en sonuncusu geçen perşembeydi. ama ondan önce taaaa ay başındaydı....
valla canım..bence siemens..aslında boschla aralarında cokda fark yok..ama siemensin malzemesi,işçiliği daha guzel..tabi daha da pahalı..senin evinde hangisi var dersen: fırınım siemens bulaşık makinem bosch buzdolabım sharp
HEMSOOO SIEMENSTEN MEMNUNMUSUNN
ben sıemensle bosch arasında gıdıp gelıyorummm
ıkısındende fıyat alıcammm bakalım
nısanda bakıcazz
2 aydır bakıcaz dıoruzz yok olmuooo[/QUO
memnunuz canım..ben fırınımı ilk goruşte asık oalrak aldım:)) hiç diğerlerinden fiyat almadan..bulaşık makinemi de siemens almak isterdim ama paramız yetmedi( siemens daha pahalı kuzum ..
ecoclean kısmından memnunmusun diye sorarsan acıkcası pekte gerekli olmayan bir durum..bi kere 250 dercede calıştırmak zorundasın en az 1 saat temizlemesi için..yalnız ecoclean sistemi yalnızca fırının üst ve yanları için gecerli..ve hiçbirşekilde baska birseyle silemiyorsunuz...fırının alt tabanını ise silebiliyorsunuz temizleyicilerle..fakat ecoclean sistemini calıştırmadan once mutlaka alt tabanı silmelisinizki yoksa 250 derecede calışınca oradaki lekeler kalıcı olabiliyor..8 aylık evliyim bu süre içinde calıştırdınızmı diye sorarsanız hayır ....
sülfatcım sanırım sende bununla ilgili soracaksın ..daha detaylı birsey istersen sor canım..
tamda fırın neyim bakıodum kızlarr
hamdioşş benim fırın siemens olcak buzdolabı sharp
artık b.makinası ne olur bilmiom
ortaya karışıl olcak yaani benimkide
çıkıorum ben kızlar
ii akşamlar
dua edin benim için nolurrr
ne oldu pıtırcan??
hayatımda il defa açma yaptımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?