kuzumm deniz ve sen harika görünüyorsunuz, ne mutlu sana bebisim ya opuyorumnanaktan
[/B]
Selam kızlar herkese hayılrı bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
:lepi: oyy o ilk evlendiginde yaptıgın takvimi hatırlıyorumda, hani yumurtalı olan, simdi neler neler yapıyor buketim helal olsun sana canım ve tabiki enistemizede alkisalkisalkis
daha geçen gün alıntı edip geçmişten günümüze getirmiştin ya leynn alsanaalsanasmile
hemen ben ekliim
teşekkür ederim hevinim :kedi:
bu cadılar kilo almışsın dediler bana :umursamaz:
eklemiycem bir daha resim bunlara alsanaalsanasmile
canım benimm cok ama coook güzel bir takım cok begendim ben :asigim:
mutlulukla, askla, huzurla cici mamislerini servis edersin insallah balım
Eveeeet fotoları yüklüyoum kızlar birazdan gelecek, çeyiz özleyenlere :))))
cnm cektı kısır
nasıldı o börek
bizde cçtesi gıtık bebiş gömye ya bırsuru şey vardı
lahana güzel geçmesine sevindim
artı lokuma gidersinde nasıl kötü geçer ki demi
lokum hanımda pek bi hamarattır zaten
Kızlar kart okyucumu ve şarj aletini buldum :sm_cool: Bütün evi alt üst ettim
Şimdi bataryayı şarja koydum, dolsun akşam üstü size ciciler ekliyim
dimi hevincim :asigim: :1hug:
kızım ben gelgit akıllıyım şakkıdı
wuuuu çok şıkmış beaaaaaa :lepi:
yoık annem almadın enişte iyi bakmış azcık inan kilo falan o kadar almamışsın hatta ben hiç fark göremedimbayanssulusmile
bence burcu kilo almamış
pantolunu dar
ayrıca resim uzaktan çekilmiş ondan öle...........
Banyom için aldığım mumluklar
]
Banyom için aldığım mumluklar
Yine banyom için aldığım sabun sepeti (Henüz içine koycağım minik kokulu sabunları almadım
Geçen hafta ikeadan aldıklarım. Hala bi hunim yoktu nihayet yeşilini getirmişlerdi kaptım hemen. Baharatlıkları da susam, çörekotu, türk kahvem ve tarçınım ortalıkta onlar için aldım. Bi sürü var ama yetmiyor :))))) Aslında birşey daha almıştım ama çekmeyi unutmuşum dahaki sefere
Sulfata misafir gelir de borcamsız olur mu :roflol: Bu da geçen pazar gelen misafirlerden birinin hediyesi
Oturma odam için aldığımız objemiz. Ben kadın ve erkek figürü alıyordum ama aşkım bunu beğendi. Ben, o, ve bebişimiz :asigim:
Üst kattaki komşumun bana khave içmeye geldiği gün getirdiği hediye. Çok beğendim
Dün gelen misafirlerimizden birinin getirdiği hediye, aşkım ve bana özel almış
Bu da diğerinin getirdiği hediye
Bunu da kuzenim almıştı, iki tane mumlu servislerden oldu. Hatta kuzenim getiridğinde keşke beyaz olsaydı yemek takımımla tam uyumlu olur diyordum ki beyazı da dün geldi zaten :dance:
Bu da geçen gün aldığım kapı süsüm. Kapıda kalp içinde gelin damatlı süsüm var biliyosunuz bu da 5 liraydı alayım arada değiştiririm diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?