Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nihal naptın sen yaaa
o paraya mobilyanızı alırsınız delirdinmiiiii

sultancım hepsi çok güzel
iyi günlerde kullan inş

ben en çok mumları bide sabun sepetini sevdimmm kaydirigubbakcemile5

Ayyy herkes seferber olmuş bin tane oldu, alıntılarınızı düzenleyin kızlar tüm sayfalar benim çeyiz doldu :roflol:

sulfatt çok güzel hepsii
bugün çeyiz günü nisan ve sen gözümüzü gönlümüzü açtınız

aaa fibula halletmiş gördüm hepsinii
özellikle banyon için aldığın sepeti çok beğendim çok hoşmuş
aynenn o ikeadaki baharatlıklardan ne kadar olursa oo kadar kardır bende herşeyii kavanoza koyuyorum çünkü poşette klamasını sevmiyorum....
gelen hediyelerinde hep güzelmiş yahuu borcam hariç hahahaha

SULTAN COK CICI SEYLERRRR
benım banyom cok kucuk cok uzuldum ama neysee basımı sokcak ev olsun yeter bunada sukurler olsunn bole havlu mavlu koycak sepetım olmucak dısarda guzel bı ara yapmıslar oraya komle dolap yaptırcam ıcıne camasır makınamı koycam ustunede raf yaptırıp havlularımı
ya banyo cok kucukkkk yapcak bısı yok

hahahahah sultan ne len bu

hepsi çok güzel güle güle kullan, baharatlıklarımız aynı ıkea :)

evime yorum yapan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
Allah evi olmayanlara ev, çocuk isteyenlere çocuk, evlenmek isteyenlere düğün, koca isteyenlere koca nasip etsin inşallah :)

sulfatımm akannehir akannehir
hepsi coook ama cook güzeller canısım, heleki üst kattaki komsunun getirdigi kahve takımına ayrı bi bayıldım cok zevkliymis gercekten :asigim:

canım benimm Şeniz
aksam güzel seyler olacak inaniyorum ben Denizim, gönlünü hep ferah tut iyi düsün ki iyi olsun hep, üzülme tamammı bebisim olumunekankayizsmile

ben cok iyiyim bitanem, hersey yolunda Allaha sükür,
ama sunu bilin sizin desteginiz o kadar iyi geldiki bana tekrar hepinize cok tesekkür ederim.

Geri kalanı dava bittikten sonraa kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim hevinim :kedi:
bu cadılar kilo almışsın dediler bana :umursamaz:
eklemiycem bir daha resim bunlara alsanaalsanasmile

Burcum yaa bence cok ama cook yakısmıs sana, hem ben sizle oturmus olsaydım (ki ne alaka :roflol: ) senin o muhtesem mamalarını yeseydim inan ki bende alırdım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

değişir tabi canım gidip konuşmak en iyisi

sulfathepsi çok güsel
fincanları daha bi güsel çok beğendim
güle güle kullan cnm hepsini

amiiiiiinnn :Saruboceq:

AMİİİİİİN :Saruboceq: (el açanı)

sultan şimdi hepsi gözüküyo
çok güzel iyigünlerde kullan

hayatim duana koca bi aminnnnn

nihal
burda bii kampanya ver bilmiyorum diğer illlerdede geçerlimi
buzdolabı alana çamaşır yada bulaşık makinası hediye diye
artı banada 7500 çok geldi

evime yorum yapan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
Allah evi olmayanlara ev, çocuk isteyenlere çocuk, evlenmek isteyenlere düğün, koca isteyenlere koca nasip etsin inşallah :)

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sultancım hepsi çok güzel
iyi günlerde kullan inş

ben en çok mumları bide sabun sepetini sevdimmm kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim canım Şeniz Ben de çok beğenerek aldım sepeti

sulfatt çok güzel hepsii
bugün çeyiz günü nisan ve sen gözümüzü gönlümüzü açtınız

Beğendiğine sevindim ece, evet topik biraz renklensin fotolarla dedim :)

Ben de sepeti ykm de gördüm hemen saldırdım çok hoşuma gitti :)))

Yaaa bir de ucuz o baharatlıklar yaa 4 lü şekilde 4.95 liraydı. Japon pazardında bile baharatlık baktım en az tanesi 3 lira

Evetttt borcam hariç şanslıydım bu defa sempatiksalakcinni Beğendiğine sevindim kuzucum Şeniz

Teşekkür ederim canım Şeniz

Yaaa kira ödemiceksin yaaa varsın banyo küçük olsun, delinin düşündüğü şeye bak

Teşekkür ederim hayatımcım Şeniz

Çok cici ama o baharatlıklar ben de seviyordum almak için bahane çıktı kaydirigubbakcemile3

Amiiiiiin canım

yirim ben seniii yiriimm yiriiimmm ŞenizŞenizŞeniz

iki kere aminnn
biri ev diğeri çocukj için hahahhaa:roflol::roflol:

Evet ben de ikeada görmüştüm bu hunileri ama hep siyahı vardı, renklileri bitmişti. Son gittiğimde baktım renkleri gelmiş. Hemen turuncu konseptine uygun olarak yeşil aldım :)))

Evet sağolsun düşünceli çok da beğendim. Şimdi ben de ona gidicem bigün kızına oyuncak alsam nasıl oalr acaba CADIARZU Benim evimdeki oyuncak tavşan için ağladı. O da bana hediyeydi ama yine de verdim. Annesi olmaz buraya gelince oynasın dedi

Objeyi de epeydir istiyordum ama kısmet ancak bu hafta. Bu arad ben salona da bikaç obje aldım nihayet. Ama evi eklerim bigün öyle görürsünüz.

Ben de borcamı hemen kilere tıktım, kimlere götürcem acaba :roflol: Teşekkür ederim yorumun için canım

saltın pek güzel herbişey...

Sağol pıtır Şeniz

sulfatımm akannehir akannehir
hepsi coook ama cook güzeller canısım, heleki üst kattaki komsunun getirdigi kahve takımına ayrı bi bayıldım cok zevkliymis gercekten :asigim:

Teşekkür ederim hevinim opuyorumnanaktan

Evet ben de beğendim, sağolsun

sulfathepsi çok güsel
fincanları daha bi güsel çok beğendim
güle güle kullan cnm hepsini

Teşekkür ederim nisanım

sultan şimdi hepsi gözüküyo
çok güzel iyigünlerde kullan

Teşekkür ederim çisil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…