ilk defa ailemden en yakınımı kaybettim cnm dedem evimi bile göremeden dün sabah vefat etti ne acı bişeymiş. yaşlıydı çekmedi Allah kurtardı ama işte cok üzüldüm çok kibardı benim dedem. en çok koyan evimi bile göremedi bir aydan az bi sürem kaldı evlenmeme biraz daha kalabilseydi.. evlendiğim gün mezarına gitcem gelinliğimle en çok bunu istiyorum şimdi..böyle işte kızlar aksam aksam..
DUN yeni evimize gittik
bize anahtarıda verdiler artık
ölçtük biçtik
yatak odaman tülü kesilcek
sonra bu mutfakta
ankestra yapılmış yerlerı fırının felan
ocagım olmuyor gommelı olcak olması lazım
ocagım eltımındı zaten para vermemıstık evlenırken
sımdı aspiratörümüzde olmuyor
fırın almıycaktım fırın yerıne kendı mını fırınımı koycaktım
ama ocak lar 300 tl
ındesıt marka ocal davlumbaz fırın 700 tl
suan kararsısız napcaz bılmiyorum
tasınan tasınan abende haftasonu tasınyıorum
dun baya bişrşeyleri toparladık
ev çadır gibi
duygulandım biraz
ne guzel duygularla kurmustuk o evimafoldumben
ilk gelin geldiğim ev
ceyızım oraya gıttı
ben oraya gelın geldım
bukdar cabuk oradan gıdecegımı dusünmemiştimmafoldumben
anlatem uzuncana , sonra resimler elime ulaşınca albümde resimli anlatım yaparım tekrardan
işte ne bilelim bizde saf saf bekledik vercekler diye :) ,,
21 mart pazar sabahı 8 de uyandım başladım beklemeye benimki ağır vasıta totoyu kaldırcakta gelcek beni alcak diye saat 9,15 de geldi kuafördede 9,30 randevusu ve benim ev tuzlada kuaför üsküdarda , artık gerisini siz düşünün ne rahat adam kaydirigubbakcemile3
kazasız belasız gttik kuaföre başladık hazırlanmaya ben saat 11,30 da gel beni al dedim , saat 12 benim ki ortada yok tabi :) anca hazırlanıyo şaşkın damat , sonra geldi neyse 1 de fotocu ,2,5-3 annemlere ulaştık tuzlaya eve girdik oturduk sohbet muhabbet gırgır şamata , ağlamıyım diye öle idare ettik işte neyseki ağlamadan evden çıktım , 5 gibi hep birlikte herkez tuzlaya gelmişti konvoyla kadıköy evlendirme dairesine gittik erkenden anaa bi baktık sadece bizim nikah 7 de başkada nikah yok tek gelindim yani kadıköyde oooo öle rahattıki sormayın rahat rahat salına salına dolandık sülalecek evlendirme daresinde ,, masayı oturduk bizim nikah memuru nikah kıymaya çalışıyo ama kattı karıştırdı heyecandan bide gelin damat relax sırıtarak kadının gözünün içine bakınca ne yapsın dah beter oldu hatun , gayet rahatca kıydık nikahı anam takıya geçtik bi sıra ooooooooooooooooooooooooo ben dedim bitmicek bu bayılıcam sandım üstüme üstüme insanlar geldikçe ama sonra nasıl bitti hatırlamıyorum ayaklarımın ağrısından odaya zor attım kendimi ayakkabıları öle fırlatmışımki anlatamam yalın ayak dolandım sonrasında nikah salonunda ....
sonra ailemden salonda ayrıldım eve gelmeyin dedim beni bırakmaya ağlamak istemiyorum diye onuda öle atlattık eve gittik benim kankam görümcem olur eşi ve bi arkadışımız eve gittik hep beraber yemek söledik dışardan , aslında dışarda yiyecektikte benim halim kalmadı 20 kilo gelinliği taşımaktan bitkin düştüm tamamen taş işleme
olduğundan çok ağırdı epey zorladı beni yemeğimizi yedik , sonrasında gittiler ,
kaldıkmı başbaşa , :1shok: ben hemencik beni bırak ben banyo yapcam uyucam çok yorgunum başladım duvak muvak soyunmaya benimkide şaşkın şaşkın ama yüz görümlüğü diye bişey yokmu hemen duvağını çıkarttın demezmi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay dedim sen ver ne olcek ben çıkartmadım sayarsın :) yüzük almış bana taktık yüzüğümüzü , sonrası biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipp laelaelaelaelae laelaelaelaelae
hee hadi yaa
canım...
Rabbim bol bol dayanma gücü versin inş...
dedeciğinide nurlar içinde yatırsın...
ama sakın evimi görmeden gitti ,düğünümü göremeden gitti diye kendi kendini üzme.
her kesin bi zamanı var ve Rabbimin tamma dediği zamanı hiç birimizin mantığı kabul etmiyor.
emin olki sen mutlu oldukça onun ruhu zaten huzur buluyordur...
tekrar başın sağ olsun...
şimdi sıkışıksınız ya herşey üst üste gelir.
ama bir şekilde hallolur sakın üzme kendini...
biraz arştırın acele etmeyin eminim bulursunuz.
böyle şeyler çıkar sonuçta yeni ev...
üzülme...
:gitme:
ohhh ne güzel valla canım.
ben sana hayırlı olsun demişmiydim hatırlayamadım.
inş çooooooooooookkkkkkkkkkkkk uzun zamnlar hep böyle mutlu olursun canım...
pıtır ablam benim halkalıda yani oralarda....
evet gerçekten çok keyifli geçiyo günlerimiz , biz beraber olduğumuz ilk günden beri çok eğleniyoruz ama evlendikten sonra ayrı bi keyifli oluyo , ürgüp çok güzel gerçekten farklı bi yer peri bacaları farklı değişik oluyo insan ... tavsiye ederim canım ama balon 200 € etmez sakın o kadar para vermeyin hee ben şahsen parayla binmiş olsaydım oturuda ağlardım :)
hoşgeldin canımmmm:1hug:herkesciklereeee nünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
ekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeealkisalkisalkis hasta oldum evee valalhi merak ettim kaça aldılar acaba yaaaaaboshayallersmileburcu 6 tane odası var ahahhahaha çalışma odası ,iki tane çocuk odası biri kız biri erkek
isterseniz onlarıda ekliyim
merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?