Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu 6 tane odası var ahahhahaha çalışma odası ,iki tane çocuk odası biri kız biri erkek
isterseniz onlarıda ekliyim

sinayy o dolap gibi kapıların ardında kocaman bi soyunma odası vardır kesin.ordanda ebeveyn wcye gidiliyodur.son yaptığımız villada ben öle ibşi yapmıştım çünkü.bu da ona benziyo.vay beee.bunun 20 de 1 i benim olsun.

canım...
Rabbim bol bol dayanma gücü versin inş...
dedeciğinide nurlar içinde yatırsın...
ama sakın evimi görmeden gitti ,düğünümü göremeden gitti diye kendi kendini üzme.
her kesin bi zamanı var ve Rabbimin tamma dediği zamanı hiç birimizin mantığı kabul etmiyor.
emin olki sen mutlu oldukça onun ruhu zaten huzur buluyordur...
tekrar başın sağ olsun...

şimdi sıkışıksınız ya herşey üst üste gelir.
ama bir şekilde hallolur sakın üzme kendini...
biraz arştırın acele etmeyin eminim bulursunuz.
böyle şeyler çıkar sonuçta yeni ev...
üzülme...

:gitme:

ohhh ne güzel valla canım.
ben sana hayırlı olsun demişmiydim hatırlayamadım.
inş çooooooooooookkkkkkkkkkkkk uzun zamnlar hep böyle mutlu olursun canım...

pıtır ablam benim halkalıda yani oralarda....

amaaaaaaan kendi evim daha güzel ne bu böle yayla gibi , hangi tarafını temizlicen yani üfff yok yok hiç beğenmedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şaka biyanada allah huzurla oturmayı nasip etsin sahiplerine , darısıda tüm evi olmayanların başına inş.

hee hadi yaa
halkalıda toplu konutlar varmış onlar nasıl
bilermisin

sinay g-tüm düştü resmen
hani bi laf demiştim ya kutu gibi olsun benim olsun
miktir et o lafı
bu ne nannmandiş o mendil yetmezzzz

ayy iyiki söyledin bunu değmeyecekse gerek yok
vallahi ben balona binmeye çok hevesliydim yahuboshayallersmile

herkesciklereeee nünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canımmmm:1hug:

burcu 6 tane odası var ahahhahaha çalışma odası ,iki tane çocuk odası biri kız biri erkek
isterseniz onlarıda ekliyim
ekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeealkisalkisalkis hasta oldum evee valalhi merak ettim kaça aldılar acaba yaaaaaboshayallersmile
ay bu eve birde hizmetçi almak lazım ama. gerçi bu evi alacak parası olan temizlikçiyide tutarda aman allahım yaaa çok güzel. giyinme odası çok iyi düşünülmüşşş....
yalnız mutfak kapısı buzlu cam ama yanındaki duvar yerine yapılan cam normal cam neden acaba ne alaka öyle yapmışlar..

Son düzenleme:
Nanedem çok sevindim senin adna . . Okurken bi hoş oldummm. . Belliki bayağı eğlenmişsinn. . Fiyat konusunda şanısnız yaver gitmiş . . . Şeniz
Sinay ev gerçkten güzel.Allah sağlıkla oturmalarını nasip eder inşalalh sositososito

O nee yaaaa

kızlara bakim diye bi geldim

sinayın eklediklerini gördüm

ağzım açık kaldı heeee

sabah sabah hiç iyi olmadı bu beeesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…