nanidoş canım mutluluklar Allahım utandırmasın bir ömür boyu mutlu kalın inşallah
esmoş güloş sizde yeni evlerinizde mis gibin oturun sağlıkla huzurla
sağol pıtıroviççç iyi sayılırım çok şükür
tam zamanında geldin canımmm fotoları yakaladın :1hug:bu arada
kısçeler herkese meyhabaaa
öperim hepiniziii
aynen bende onu dicektim bakalım sizinkilerde hakkını vererek döşeyebilecek mi?sinoyloyloyyy
patronun nasıl döşücek bu eviiii, yani bu evi aldığına göre zevklidir eminim ama merak ettim ?
amin cnm bnm ıns[color="ındigo"]nanidoş canım mutluluklar allahım utandırmasın bir ömür boyu mutlu kalın inşallah
esmoş güloş sizde yeni evlerinizde mis gibin oturun sağlıkla huzurla [/color]
tamam güzel ama sakin sakin çıkıyon havaya öle bakıyon etrafa sonrada sakince iniyosun , hani uçağa binersin bi hareket olur kalktığını anlarsın vs , yok öle bişey yani zaten aynı sakinlikte etraftaki kalelere ve vadi tepelerine çıkıp aynı manzarayı görüyosun , he fazla ne oluyo balonun yanındasın nasıl şişirildiğini gösteriyo inincede şampanya patlıyo hepsi bu yani 100 tl olsa neysede 200 € ya oha dedim valla kişi başı 400 tl den çok ediyo canımcım hevesini kaçırmak istemem sizede hediye edicek birilerini bulursanız binin yada uygun pzarlığı iy yapmak lazım bizim arkadaşlar dedikleri paraları asla vermeyin onlar turist parası pazarlık edin iner fiyatlar diyolar , sizde giderseniz inş. pazarlığı sıkı yapın emi a.s.
sinay g-tüm düştü resmen
hani bi laf demiştim ya kutu gibi olsun benim olsun
miktir et o lafı
bu ne nannmandiş o mendil yetmezzzz
Mrb arkadaŞalr aranıza yenİ katıldım ben formu pek kullanmayı bİlmİyorum yardımcı olursanız sevİnİrİm
yok yok bu söylediğinden sonra asla vermem o parayı
bende böyle ayaklar yerden kesilince küçük bir balonun içinde heycanlı olur diye düşünmüştüm. manzaraaysa dediğin igbi insan he ryerden izliyor manzarayı. değmez. o paraya bir kaç gün daha fazla tatil yapılır yahu. kaçdı hevesim hayatta binmem. çıkarız bir tepeye kendi şampanyamızı kendimiz patlatırız biz hahahahaha:roflol:
haha pashmina
büyük harfle yazmştır ondan
ne dicem
mine çayıroğlu evlenmiş
bebeği olmuş
kocasıda askerdeymiş gördünüzmü
hee hadi yaa
halkalıda toplu konutlar varmış onlar nasıl
bilermisin
haha hadi len sen nerden bilcen tee ankaralardan
ankarayla ilgili bişi olursa sorarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?