Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu arada

kısçeler herkese meyhabaaa

öperim hepiniziii
tam zamanında geldin canımmm fotoları yakaladın :1hug:
sinoyloyloyyy

patronun nasıl döşücek bu eviiii, yani bu evi aldığına göre zevklidir eminim ama merak ettim ?
aynen bende onu dicektim bakalım sizinkilerde hakkını vererek döşeyebilecek mi?
ayrıca sizinkilerin kaç çocuğu var asu?
birde yaşları kaç? yani kaç sene çalışıpda aldılar bu evi hahaha eşi çalışıyor mu? hımm başka soru var mı bakim CADIARZU daha önceki evleri güzelmiydi? heh bitti :roflol::roflol: evi görünce meraklılığım tuttu
ahh ahhhh kankim kaçırdı bunları olumunekankayizsmile

[ iyi para dökmüşler şöyle orta halli lüksünden 2 ev parası daha uygun hallisinden 4 ev parası hahahaha :roflol::roflol::roflol: 100 bine harika evler var. ama bu şahaneymiş doğrusu. boshayallersmile apartman mı bu müstakil mi. dış çepe fotosu yokmu?
vallahi ben kopyaladım pc ye gelince kocama göstercem :kedi: banada alsın böyle bir tane zemuszemus benim neyim eksik ayol :umursamaz:

Son düzenleme:
durduk yere yakayı ele vermeyelim ahahahha

Son düzenleme:

yok yok bu söylediğinden sonra asla vermem o parayı
bende böyle ayaklar yerden kesilince küçük bir balonun içinde heycanlı olur diye düşünmüştüm. manzaraaysa dediğin igbi insan he ryerden izliyor manzarayı. değmez. o paraya bir kaç gün daha fazla tatil yapılır yahu. kaçdı hevesim hayatta binmem. çıkarız bir tepeye kendi şampanyamızı kendimiz patlatırız biz hahahahaha:roflol:

kendini bilionuz zaten çok fazla açtırmayın bana ahahhahahha
çok özel soracaksanız gmaile gelin orda döker indiririm ahahhahahah

Son düzenleme:
Hoşbuldum canlar...

Sinay vallahi izninlen bende kopyaladım pc ye bende göstercem züğürt kocişe...

gözün kör olmasın dicem hatta sempatiksalakcinni

Mrb arkadaŞalr aranıza yenı katıldım ben formu pek kullanmayı bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım

yaşlarıda gençmiş maşallahh

vallahi ben esmaya katılıyorum büyük şehirde saçma sapan evlere o paraları dökeceğime ben geliyorum konyaya yerleşiyorum hahahha

kızlar topluca göç edekk... hahaha
sanki gelsek alabilcez hahahahahahah

valla buna ev falan denmez sinay ya bayıldımakannehir
Allah hepimize böyle bi yuva nasip etsin inşallah:Saruboceq:
hayal ama olsun düşünmesi bile süperrrrboshayallersmileboshayallersmile

valla bende öle bi hevesle bindim hatta balayı yeri seçerken ürgüpe gidelim balon var ben balona bincem diye heveslenmiştim ama balonda 1 saat kadar kalıyosun sıkıldık açıkcası insede gitsek yatsak diye söyleniyoduk kendi kendimize
15 dk dan sonra sağa bak sola bak hep aynı manzara yani ... aynen dediğin gibi kendi şampanyanı kendin patlat hatta şampanyaları kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…