Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy erva alıntı etmiştim unuttum canım
banyo takımlarımız aynıymış
hepsi çok güzel güle güle kullan tatlım

opuyorumnanaktan canım teşekkür ederım
halımızda aynı yatak örtümüzde benziyo bayanssulusmile

evet öleymiş kunderacım

maşallah Allah nazardan saklasın boshayallersmile

size bişe dicem ben sanırım yavas yavas evliliğin depresyon dönemi moduna girdim bugün :sinifsinif:
temizlik yaparken babama çay demlerken böyle bi tuhaf hissettim
aile kavramı bambaşka bişeymiş yeni yeni farkına varıyorum :sinifsinif:
şimdiden gözlerim dolu dolu ben onları nasıl bırakıcam

lepi sende bnm gıbı beyaz esya bakıyosun bende bıkere alıcam ıyı olsun ıstıyorum burcu cok memnun bende alıcam modellerı veee c.tesı fıyat alıcammm bakalım
sona askımla bakıcam para koycam kenara ıstedıgımı almak ıcın takvıye edıcem ablam yardım ederım en azından bulasık mak ben alırım dedı ama bakalımm

ArkadaŞlar ben anlamadım Şİmdİ bÖyle forumdanmı kouŞacaz hep karŞtı kafam mesela sİzİnle konuŞmak İİn burayamı gİderecz hadİ unutursak formun adını ne olacak ((
neee
elçin resim koysana albümüne
kız zor yazıyor
albume nasıl koysun

ay cnm kıyamam
bende işe gelir giderken gozlerımdolardı
ben anneme babama bi çay demleyıp goturmuyorum ama evlenınce
baskalrına hızmet etcem diyemafoldumben

arkadaşlar bide ben memleketimi bırakıp gidecem bana ne dememli nasıl alışacam bilmiyorum

neee

ay cnm kıyamam
bende işe gelir giderken gozlerımdolardı
ben anneme babama bi çay demleyıp goturmuyorum ama evlenınce
baskalrına hızmet etcem diyemafoldumben

aynen bnde hep öyle düşünüyorum bi iş yaparken
sonra dün akşam annem koltukta uzanmıştı gittim yanına uzandım kardeşlerimin şakırtıları falan boshayallersmile off öyle işte

Selamlar

Hazırlanıyorum kursa gitmek için çıkmadan bi selam vereyim dedim opuyorumnanaktan

Aşkımla spor salonuna gidip benim için ön kayıt yaptırdık. Yarın sabah gidip sağlık raporu almam gerekiyor. Diğer belgeleri tamamladım. Perşembe spora başlıyorum artık cuma ne halde olurum bilmem :bbo: Öyle hantallaştım ki alışana dek zorlancam.

Siz de neler var? Varmı önemli bi durum? Bir de o buzdolabından gelen gümbürtü nedir yahu, buket sende de varmış. Ben de arızalı filan mı diyordum

7 kglık moel olarak bılemedım
ekranı gosteergeli
göstergesizi görmedim ben daha bosh da

canım ne zahmeti zaten nihalciğimede sözüm var yarın bu işi halleder eklerim şimdi yemek yapmaya kalkıcam malum kocanın gelmesine az kaldı kaydirigubbakcemile3

ay canım ne iyi olur bu akşam yazarsan yarın bakcam çünkü
bizimkoca yok burdayız hep işimiz olmayınca yemek anneden bizde

evet canım bakıyoruz işte düzgün bişi olsun diye
bi de kampanya bitiomuş baya da indirim verdiler bize yan en azından bana indirdiler gibi gelio hehe alalım gitsin diyoruz. dikkat et çok uzun ve aşırı geniş bişi alma canım eve uymuyo boyutlar hoş bosh da standartlarda üretim var sıkıntı olmaz

ÇAKALLLLLLLL

lepii cidden buz kırma sesimi o ne demekki

yani netten okuduğum kadarıyla ole diolar
üst kısımda buz olmuo ya belki içten kırıodur ya da kırma dediklerşey gerçek alamda kırmak değildir ama gürültü olduğunu okumuştum. sorun yok korkma guclubacismile

haha arız değil aletten doğal bi sesmiş zaten insnların sorun ettiği hususlardan biri imiş bu ses. makinenin çalışmasıyla alakalı bu işi gürültülü yapıomuş biraz buda gösterioki böle bi durum var boshlarda.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…