Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biz nasıl bırakıp 12 saat uzaklığa geldik sende gideceksin alsanaalsanasmile
kötü bişiy olsa hepmiiz pişman olurduk kuzum kendini motive etmeye çalış :1hug:
inan geri gelmeyecek günler bunlar vee çokk keyifliiiiiiopuyorumnanaktan
bana şimdi bir daha evlen deseler tamam derimm aklinialirimsmile
haa ailemi özlemiyormuyumm :sinifsinif: deli gibi özlüyorum ama evimide kocamıda bırakıp gitmekde istemiyorum bak sık sıkk artık yerim burası bunu sende anlayacaksın :1hug:

gidenlere güle güleee bende yemeği verdim fırınaaa
şimdi kocayı bekliyorummmmm
süsleneyim azcık yahuuu

ay bizde bu gün spora başlıyoruz kocişle evde ağırlık seti plates topu var ama yapacak insan yok hahahhaa

vay be burcu senkı okadar asıkken dogru adammı dedıysen
ben bosuna kacırdım sevdıgımı demekkı
naparız nasıl evlenırız gecınırmıyız
dıye doye kacırıdm elımden

bakkk bakk ne güzel anlatmışsınn kaydirigubbakcemile3

bende kendimi böyle avutuomm

evim olcam kocam olcak

benim yerim onun yanı diom

hayal ettiğimiz şeyleri gerçekleştircez diozzz

evin komutanı ben olcammm

diip atıom tutuom şimdi ama zaman yaklaştıkça erva gibi tutuşçamm heraldeee
bilmiyorumkismile

vay be burcu senkı okadar asıkken dogru adammı dedıysen
ben bosuna kacırdım sevdıgımı demekkı
naparız nasıl evlenırız gecınırmıyız
dıye doye kacırıdm elımden

güzelim neticesinde hayati bir karar veriyorsun doğrumu acaba düşünmek kadar doğal ne olabilir :sm_confused:
Bizde evlilik bir keredir. Şayet önemli bir şey ypoksa. Şiddet,kumar, alkol yada madde bağımlılığı veya sadakatsizlik... bunların dışında dönüşü olmayan bir şeydir evlilik.
Bu bağnazlıkla ilgili değil. ben ailemden böyle gördüm böylede devam ettiririm. Öyle deneriz olmadı boşanırız diyenlerden olamam. :1no2:O yüzden de bunu sormak kadar doğal bir şey yok. Benimde acaba evlenince değişir mi korkularım vardı. Ama beklediğimdende iyi çıktı. Normalde dağınık biriyken benim için kurallarıma uyuyor. söylediklerimi önemsiyor. daha ne isteyebilirim ki. Ortak beklentilerimiz var. Her şeyden öncede delii gibiii ölesiye aşığımm :asigim:

bende sandım plates topu var ama yapan yok a guzel soyledın dedın
nasılda ustume alınmısım
halbukı hıc oyle dıılımdır:

Allah bozmasın canım burcum yaaa
senı ornek alıyorum artık kendıme
keske ılıskımın daha basında tansıydım senı
ama bundan sonrakı hayata bakısımda senı ornek alıcam
napalım ask olmadı barı hayata baglı bı ınsan olarak yasayım:)

Özellikle akşamları bi anda ses geliyor dolaptan ne olduğuna anlam verememiştim :)))

Benimki siemens ama aynı sayılır bosch'la

Kızlar ailemden nasıl ayrılcam, evime nasıl alışcam diye düşünenlerden biriydimboshayallersmile

Malum üniversiteyi bile aynı şehirde okuyan biri olarak hiç ayrılmamıştım onlardan. Ama hüzünlensen de buruk bi yanın da olsa sevdiğin adamın yanında olmak gibisi yok :asigim: Öyle alışıyorsunki kısa bi süre içinde, artık annemlere gittiğimde evimi, aşkımı özlüyorum. Haaa evdeyken de ailemi özlüyorum ama bu böyle bi kısır döngü zaten :sm_confused:

Ama geçen konuşuyorduk aşkımla keşke daha önce evlenseydik diyoruz. Birbirimizin hayatına müdahale etmiyoruz, ikimizin de ayrı ayrı yaşantısı da var ortak yaşantımız dışında. Vee ben kesinlike kendi adıma şöyle bir çıkarımda bulunabilirim. Evlilik benim özgürlüğümü elimden almadı tersine beni özgürleştirdi :asigim:

sunlara bak bee evlılık bocuklerım benım
aşk atesınız hıc sonmesın hep
dahada alevlensn inş.

sulfatcım bende senin gibi düşünüyorum ...

ilk başlarda kendimi suçlu bile hissetmiştim, annemlere gittiğimde evimi aşkımı özlediğim için, dediğin gibi onları da ayrı özlüyorsun tabi...

sevdiğin adamın yani ruh ikizinin yanında olduğu sürece herşeye göğüs gerebiliyorsun ...

alışıyor insan ama herşeye, ölüme bile alışıldıktan sonra...

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bence de zamanla herşeye alışıyor insan. Kendin için doğru insanı bulduysan olay zaten orda bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…