nihal naber kuzum
iyiyim cnmm benım sen nasılsınn
selamün aleyküm......
a.s.a.s.a.s.
selamün aleyküm......
a.s.a.s.a.s.
aleykümselam lahanammmmmmmmm
aleyküm selaammm lahanammmmm a.s.
Kızlar ailemden nasıl ayrılcam, evime nasıl alışcam diye düşünenlerden biriydimboshayallersmile
Malum üniversiteyi bile aynı şehirde okuyan biri olarak hiç ayrılmamıştım onlardan. Ama hüzünlensen de buruk bi yanın da olsa sevdiğin adamın yanında olmak gibisi yok :asigim: Öyle alışıyorsunki kısa bi süre içinde, artık annemlere gittiğimde evimi, aşkımı özlüyorum. Haaa evdeyken de ailemi özlüyorum ama bu böyle bi kısır döngü zaten :sm_confused:
Ama geçen konuşuyorduk aşkımla keşke daha önce evlenseydik diyoruz. Birbirimizin hayatına müdahale etmiyoruz, ikimizin de ayrı ayrı yaşantısı da var ortak yaşantımız dışında. Vee ben kesinlike kendi adıma şöyle bir çıkarımda bulunabilirim. Evlilik benim özgürlüğümü elimden almadı tersine beni özgürleştirdi :asigim:
kızlar bi alışveriş sitesinde hediye puanım vardı boşa gitmesin diye bu saati aldım dün geldi ...
salonumda saate ihtiyacım vardı; saat siyah cam, sessiz çalışıyor hemde, salonumda siyah beyaz güzel durdu fiyatı da ucuz hehehe
-/IMG]
Allah mutluluğunuzu daim etsin canlarım ben yeni üyeyim ve sizin mutluluklarınıza ortak oluyorum her ne kadr kimseyi tanımasamda hep mutlu olmanız için dua ediyorum yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
selamün aleyküm......
a.s.a.s.a.s.
selamün aleyküm......
a.s.a.s.a.s.
aynı cevabı yazmışız kız olumunekankayizsmile
bende mi hamişim yoksam laelaelaelaelae
nokta buyrunnnnnnnnn
buarada sulfiş, spora yazılmışsın, sevindiiim.
Ya bu buzdolabındaki ses bizdede var valla birden daaaan diye bişi oluyor.. Demek hepimizde varmış
idare eder kuzucum nolsun boshayallersmile
ve aleyküm selam buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?