hmmm öle mi nasıl takılıyo acaba opnlar
ama sultanda tahtakaleden mi aldı kaydirigubbakcemile3
:kedi:
evett benım 3 ay 1 gün
kelebeğimde çiçeğe yaklaşmaış akannehir
BAKINDA SİLİCEM KIZLAR , SONRA ALBÜME EKLERİM RAHAT Bİ ZAMANDA
ay umarım açar , olmadı ben evde halletmeye çalışıcam , sanırım işyerinde sorun var ...
yaşasın heyecan varmı erva :asigim:
Anam alıntıda gördüm ne aldım kız ben tahtakaleden erva sempatiksalakcinni
hayatim tebrik ederim gerçekten iyi cesaret olumunekankayizsmile
hayatım evin eski hali için sölenicek bişi yok
bende asle cesaret edemezdim valla
kızlar sizce hangisi ?
daha önceki aldıklarım heep geometrik şekille falan bu çiçeklide pembeli ama hoşuma gitti karar veremedim bide siz soram dedim
ilk defa ailemden en yakınımı kaybettim cnm dedem evimi bile göremeden dün sabah vefat etti ne acı bişeymiş. yaşlıydı çekmedi Allah kurtardı ama işte cok üzüldüm çok kibardı benim dedem. en çok koyan evimi bile göremedi bir aydan az bi sürem kaldı evlenmeme biraz daha kalabilseydi.. evlendiğim gün mezarına gitcem gelinliğimle en çok bunu istiyorum şimdi..böyle işte kızlar aksam aksam..
DUN yeni evimize gittik
bize anahtarıda verdiler artık
ölçtük biçtik
yatak odaman tülü kesilcek
sonra bu mutfakta
ankestra yapılmış yerlerı fırının felan
ocagım olmuyor gommelı olcak olması lazım
ocagım eltımındı zaten para vermemıstık evlenırken
sımdı aspiratörümüzde olmuyor
fırın almıycaktım fırın yerıne kendı mını fırınımı koycaktım
ama ocak lar 300 tl
ındesıt marka ocal davlumbaz fırın 700 tl
suan kararsısız napcaz bılmiyorum
anlatem uzuncana , sonra resimler elime ulaşınca albümde resimli anlatım yaparım tekrardan
işte ne bilelim bizde saf saf bekledik vercekler diye :) ,,
21 mart pazar sabahı 8 de uyandım başladım beklemeye benimki ağır vasıta totoyu kaldırcakta gelcek beni alcak diye saat 9,15 de geldi kuafördede 9,30 randevusu ve benim ev tuzlada kuaför üsküdarda , artık gerisini siz düşünün ne rahat adam kaydirigubbakcemile3
kazasız belasız gttik kuaföre başladık hazırlanmaya ben saat 11,30 da gel beni al dedim , saat 12 benim ki ortada yok tabi :) anca hazırlanıyo şaşkın damat , sonra geldi neyse 1 de fotocu ,2,5-3 annemlere ulaştık tuzlaya eve girdik oturduk sohbet muhabbet gırgır şamata , ağlamıyım diye öle idare ettik işte neyseki ağlamadan evden çıktım , 5 gibi hep birlikte herkez tuzlaya gelmişti konvoyla kadıköy evlendirme dairesine gittik erkenden anaa bi baktık sadece bizim nikah 7 de başkada nikah yok tek gelindim yani kadıköyde oooo öle rahattıki sormayın rahat rahat salına salına dolandık sülalecek evlendirme daresinde ,, masayı oturduk bizim nikah memuru nikah kıymaya çalışıyo ama kattı karıştırdı heyecandan bide gelin damat relax sırıtarak kadının gözünün içine bakınca ne yapsın dah beter oldu hatun , gayet rahatca kıydık nikahı anam takıya geçtik bi sıra ooooooooooooooooooooooooo ben dedim bitmicek bu bayılıcam sandım üstüme üstüme insanlar geldikçe ama sonra nasıl bitti hatırlamıyorum ayaklarımın ağrısından odaya zor attım kendimi ayakkabıları öle fırlatmışımki anlatamam yalın ayak dolandım sonrasında nikah salonunda ....
sonra ailemden salonda ayrıldım eve gelmeyin dedim beni bırakmaya ağlamak istemiyorum diye onuda öle atlattık eve gittik benim kankam görümcem olur eşi ve bi arkadışımız eve gittik hep beraber yemek söledik dışardan , aslında dışarda yiyecektikte benim halim kalmadı 20 kilo gelinliği taşımaktan bitkin düştüm tamamen taş işleme olduğundan çok ağırdı epey zorladı beni yemeğimizi yedik , sonrasında gittiler ,
kaldıkmı başbaşa , :1shok: ben hemencik beni bırak ben banyo yapcam uyucam çok yorgunum başladım duvak muvak soyunmaya benimkide şaşkın şaşkın ama yüz görümlüğü diye bişey yokmu hemen duvağını çıkarttın demezmi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay dedim sen ver ne olcek ben çıkartmadım sayarsın :) yüzük almış bana taktık yüzüğümüzü , sonrası biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipp laelaelaelaelae laelaelaelaelae
efeniiiiiiiiiiiiiiiiiiim gece ben uyuyamadım hiç tuhaf geldi bana başka yatakta olmak bide alışmışım 30 senedir yanlız uyumaya yanımda bi adam nasıl uyunur ne kadar aşkım olursa olsun değişikti ilk başlarda şimdi iyi çabuk alıştım allahtan , sabahın 7 si biz ayaktaydık kalktım kahvaltı hazırladaım yatağımızda güzelcene ahvaltımızı ettik sonra salonda güzelce tv izledik iyice dinlendik baktık vakit geçmiyo ne yapsak ne etsek , hadi gidelim dedik ama nereye , piyangodan ürgüp çıktı , kalktık hazırladık hızlıca bavulları saat 2 gibi evden ayrıldık uğraya uğraya istanbulda son tur ataraktan saat 3 gibi yola çıktııııık , ama hiç bilmediğimiz bi yer ne yapcaz ne etcez derken , aşkımın çalıştığı şirket en büyüklerden biri heryerde kolu var bari yardım alalım dedik iyiki almışız bize çok güzel bi konakta yer ayarladılar , ürgüpün merkezinde asmalı konağın bitişiğindeki yusuf yiğitoğlu konağı telefon trafiği vs hallettik hemencecik otel işinide zorluk çıkmadı hiç laylaylom akşam 9 gibi oteldeydik hemencik anam konağa baktım afilli , dedim bura çok pahalı gidek f,yet sorduk 300 tl geceliği ama ama siz misafirimizsiniz size tabiki daha uygun dedi ama yarın sabah siz şimdi dinlenin yarına patron gelcek dedi e ben meraklı 300 ü duymuşum inse inse ne kadar incek diye düşünüyom uyku kaçtımı sonra jakuzimizi doldurduk ooooooooooooooooo yol yorgunluğumuzu attık ve cup yatağa , e tabi ben alışmamışım bide fiyat düşünüyom uyu uyuyabilirsen sabaha kadar hortlak kesildim uyuyamadım yine ( bipli kısımları geçiyom ) ertesi sabah güzel bi kahvaltı hemen fiyat sorgusu 130 tl imiş bize rahatladık ve başladık gezmeye yer altı şehirleri ,manastırlar , peri bacaları ilk gün gezdik ,akşamına bizi eşimin şirketi aldı yemeğe götürdü sonrasnda 2. gün için tur ayarladı ve 3. günün sabahı balona bnsek mi dedik adamlar bize biz ayarlarız dedi hemencik 2 telefon ve hoop balon hazır fiyat kişi başı 200 € , akannehir ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim ben önce içimden , sonrasında adam ama bizim balayı hediyemiz size para harcatmayız deyince ben bi ohhhhhhh çektim
2. gün tur güzel di ,3. gün baln biz ekşinlı bişey beklerkene çok sakindi güzel geçti ama sabahın 5 inde kalkıp buz gibi havada balou beklemek donduk resmen .. o gün aşkımın doğum günüydü ama balondan öle yoruldukki odaya gelir gelmez sızdık ertesi sabah 8 de kalktık başladık toplanmaya ve yola çıktık , hayırlısıyla istanbula vardık ilk akşam kayınvalidemde yemek yedik , kankam da geldi beni yanlız bırakmadı ,görümcem yani sağolsun öle , ertesi sabah yine kayınvalidemde kahvaltı ettik , sonra bizimkilerin yanına gittik , orda kaldık cmt günü pazar sabahıda ablamlar anneme kahvaltıya geldi onları gördüm , pazar akşamı eve döndük ve yine kayınvalidemde yemek yedik , ertesi sabah iş akşam kayınvalide ertesi sabah iş :) bu akşamda kankamda yemekteyiz , ben eve hala yerleşemediğimden evde yemek yapmama izin vermiyolar bavul boşalt öamaşır ütü yerleşme vs var diye yerleşene kadar orda yicez artık ,,, ayy valla çok yazdım ne yazığımıda anlamadım arada atladıklarım olursa sorun kızlar anlatıyım ....
ayhhh bu arda ben hayatimcime yorum yapacaktım...
çok güzel olmuş ev, bayıldım vallahi, cesaretine de bütün kızlar gibi bende hayran kaldım kadın eli değimiş mis gibin ev olmuş, Allahım mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah canımcım.
ama biz yeni eve yeni aile ferdi isteriz
kızlar merhabaa
size bişi danışcam artık hepiniz kullanıosunuz eşyalarınızı
bosh yada simensten ki zaten aynılarmış:)
çamaşır maknesi ve buzdolabı alcaz memnun musunuz
gürültülüler mi öle diyenler olmuş başka yerlerde bi sorunları var mı anlatırmısınız
yok be nohut için evlenmedim tabi ki
ama ne denir sevdim açıkcası
kocama diom hatta bu yaşa kadar boşuna elizebet oynamışım ahahahhah
elçin boşver sonra bağımlı oluon zaten
ya o buzdolabı sesini ben hiç duymadım ama bi buz kırma gürültüsünden bahsedilio o da budur herhalde
okuduğumu yazdım size:)
Canım Annemin yarın 1.ölüm yıldönümü.
Zannederdim ki hep önemli ve güzel günler kutlanı ve hatırlanır.
Zannederdim ki zaman en iyi ilaçtır.
Ne yazık ki zaman geçtikçe hasretin büyüyor be anacım...
O kadar çok özlem duyuyorum ki aynı memedeki küçük bir bebek gibi
Öyle çok korkuyorum ki yüzünü unutmaktan ,seni hatırlayamamaktan
Öyle çok korkuyorum ki bazı geceler uyuyamayıp sürekli düşünüyorum.
1 Nisan bize şaka yaptıgın gün Anne
O gün bizim için takvimden silindi anne
Gerçekten şaka olup elini yarın bize uzatırmısın.
Yoklugun çok büyük anne dayanamıyorum artık...
SENİ ÇOK SEVİYORUM VE SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM
hayatım nerdesin nan sen ???
aynen gmailde ayaklanma var hahahaha :roflol:
Oyyyy çok yoruldum sabah sabah koşturmaca içindeydim.
Önce sağlık ocağına gittim mantar ve herhangi bir deri hastalığım olmadığı spor yapmaya engel bi durumum olmadığına dair. Ama doktor uzaktan benle muhabbet ederek yazdı kaydirigubbakcemile3 Yaaa benim spora engel bi durumum varsa, öyle kimliğe bakarak yazılır mı yaaa :mymeka:
Sonra ordan spor salonuna para yatırmaya gittim vezne bugün burda yok belediyeye gidin dedi. 20 dk kalmış öğle tatiline. Hemen bi otobüse atlayıp belediyeye gittim parayı yatırdım. Koştur koştur yine salona gittim. Belgeleri teslim ettim, yarın başlıyorum zemuszemus
Şimdi de evde arkadaşımın gelmesini bekliyorum
sağolun kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
,ay canım çıktı 2 resim ekleyene kadar evde böle yapmıyodu bu makine bana , ne oldu bilmem , resimlerin hepsi gelsinde ooooooooo eklenecek çok şey var daha kına,nikah,evim albüm üstüne albüm yapacamda , şu telaşelerimi bi atlatayım sonra rahat rahat eklemeler yapıcam inş.
sağol canım Şeniz
niye noldu ki?
amiiiin hepimizi inş. , en kötü günümüz bu günlerimiz gibi olsun inş. , allah en kısa zamandada bekarlarımıza bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin inş. ................ :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?