Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Oyyyy çok yoruldum sabah sabah koşturmaca içindeydim.

Önce sağlık ocağına gittim mantar ve herhangi bir deri hastalığım olmadığı spor yapmaya engel bi durumum olmadığına dair. Ama doktor uzaktan benle muhabbet ederek yazdı kaydirigubbakcemile3 Yaaa benim spora engel bi durumum varsa, öyle kimliğe bakarak yazılır mı yaaa :mymeka:

Sonra ordan spor salonuna para yatırmaya gittim vezne bugün burda yok belediyeye gidin dedi. 20 dk kalmış öğle tatiline. Hemen bi otobüse atlayıp belediyeye gittim parayı yatırdım. Koştur koştur yine salona gittim. Belgeleri teslim ettim, yarın başlıyorum zemuszemus

Şimdi de evde arkadaşımın gelmesini bekliyorum

Anam alıntıda gördüm ne aldım kız ben tahtakaleden erva sempatiksalakcinni

nanedem
çok güzel olmuşsun maşallah canım ya
gelinliğinide son zamanlarda aldın ama çok yakışmış ve güzel bir model daha eklersın

nanedem cnm ya cidden çok güsel olmuşsun
ay ne diyeceğimi bilemedim,inan çok hoş olmuşsun ya

Ohhh maşallah yüzünde güller açıyor gelin hanımın Yakından eklediğinde daha net görürüz, çok yakışmış canım

yaşasın heyecan varmı erva :asigim:

bu hafta özellikle farklı bir durum ooldu artık ya neden bilmiyorum ama bugünlerde başladı böyle
duygusallıklar heyecanlar geri sayım basladı kendı kendıme diyorum hiç belli olmuyor aylar hemen geçiyor nisana girdik sonra o bitcek mayıs haziran hızlı gececek temmuzu zaten hiç saymıyorum 1 i .. nikah
4 ü düğün ay ayy :kedi::asigim:
senin durumlar nasıl

Anam alıntıda gördüm ne aldım kız ben tahtakaleden erva sempatiksalakcinni

heheheh kaydirigubbakcemile3
şimdi ben sabah senin kapı süsünü sordum hani görümcenle yaptınız
tüllü..
dedimki nerden bulabilirim mandilin dediki tahtakalede var bende ama sultandamı ordan aldıki dedim kaydirigubbakcemile3
nereden aldın canım

sağolun kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

,ay canım çıktı 2 resim ekleyene kadar evde böle yapmıyodu bu makine bana , ne oldu bilmem , resimlerin hepsi gelsinde ooooooooo eklenecek çok şey var daha kına,nikah,evim albüm üstüne albüm yapacamda , şu telaşelerimi bi atlatayım sonra rahat rahat eklemeler yapıcam inş.

hayatim tebrik ederim gerçekten iyi cesaret olumunekankayizsmile

sağol canım Şeniz

hayatım evin eski hali için sölenicek bişi yok
bende asle cesaret edemezdim valla

etsen şaşardım :1shok:

kızlar sizce hangisi ?

daha önceki aldıklarım heep geometrik şekille falan bu çiçeklide pembeli ama hoşuma gitti karar veremedim bide siz soram dedim

bu

baharcım başın sağolsun, görememesi üzücü olmuş ama en azından acı çekmemesi rahatlatıcı... Allah mekanını cennet etsin kibar beyefendinin :Saruboceq:

aa hadi esmacım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Allah güle güle taşınmayı, huzurla oturmayı, kolaylıkla ödemeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

nanecim harika ya :asigim:
ama ben de bipleri merak ettim
kol bip miydi, zor bip mi lülülülülülü

puficim sağol bebişim
Allah önce eşine güzel bi iş sonra ev nasip etsin inşallah :Saruboceq:
güzel dileklerin için de teşekkür ederim Şeniz

benim de bosch ve çok memnunum
sen hangi modelleri beğendim resmini koyarsan yada model numarasını biz de görürüz

yok be nohut için evlenmedim tabi ki
ama ne denir sevdim açıkcası
kocama diom hatta bu yaşa kadar boşuna elizebet oynamışım ahahahhah

elizabet ne be

elçin boşver sonra bağımlı oluon zaten

ya o buzdolabı sesini ben hiç duymadım ama bi buz kırma gürültüsünden bahsedilio o da budur herhalde
okuduğumu yazdım size:)

buz kırma gürültüsü oluyor ama
ama bu bütün no frostlarda oluyomuş, yani iyi çalıştığına delalet
hem de çatur çutur ilk zamanlar ödüm kopuyodu ama sonra alıştı o sese

Allah sabır versin yazamıcam daha fazla

hayatım nerdesin nan sen ???

aynen gmailde ayaklanma var hahahaha :roflol:

niye noldu ki?

nane Allah bir yastıkta kocatsın
hep böyle gülersin inş. mutluluklar dilerim

nanem bu resımde nekadar cok nıcoya benzettım
maşallah nekadar guler yuzlu bbı gelın olmususn

amiiiin hepimizi inş. , en kötü günümüz bu günlerimiz gibi olsun inş. , allah en kısa zamandada bekarlarımıza bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin inş. ................ :lepi:

ohhh hadi bakalımmmm hayırlı olsun hihoyyyt

çokkk uru olmuşsunnnnnnnnopuyorumnanaktan
yüzün çok güzel maşallah allah nazarlardan saklasın su gibi olmuşsun canımŞeniz

sağol canım Şeniz

niye noldu ki?

elinin körü oldu alsanaalsanasmile
bir sürü buzz yazdık senle ilgili görmedin mi. ondan ayaklanma dedim olumunekankayizsmile

geçmişe geldin mi sonunda
ben okumuyorum yaa gemişi bazende şöyle bi bakıp geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…