tüylerim diken diken oldu nihalcim o günü yaşadım tekrar hiç bir söz hiç bir şey özlemini gidermez biliyorum ama allah sizlere dayanma gücü versin allah rahmet eylesin cnm
merhaba kıslar
nihalciğim Allah sabır versin,
beyaz eşya markası muhabbeti dönmüş arçelikde bocsh iyidir kızlar ben beyaz eşya firmasında çalışıyrum (fabrika) vestel tavsiye etmiyorum ,
bende bosch dan aldım
nihalcim sadece buzdolabı fiyatı almıştım seninkilerin içinde ona da 18950 nakit olur dedi adam
kızlar size bişey sormak istiyorum istanbuldaki kuaförler nasıl çok merak ediyorum ben bir gitmiştim hiç memnun kalmamıştım çok özensiz yapıyorlar ne yapacam bilmiyorum(
yaa benim kuaförüm (istanbulda) çok güzel topuz yapamıo
ben nişanımda burgazda bir kuaföre gittim kız topuz eğitmeniymiş şansımaa
harika bişey çıkardı ortaya
hemde istanbulda kuaförün fiyatın 1/3 ünü aldıı
herkes bayıldı hem de sudan ucuza geldi bana
şimdi benim düğünde edirnede olcak ama biz ist.da oturuyoz
burgazdada anneannemler var gene ben o kuaföre gitmek istiyorumm
heralde burgazdan çıkıcam gelinliğimlee
amann çok uzun yazdım
ist. bildiğin bir kuaföre git bence topuzunu riske atma derim
canım taksitli hiç sormadım ben ama fazla indirim yapmıolar sanırım taksit olunca nakite bukadar iniosa ona maksimum200 belki iner
canım fırın ve bulaşık makinesi bakmıodum zaten diğer modellerde de neredeyse aynılarını düşünmüşüm
sen alttan donduruculuyu almışın ben bunun üstten donduruculusunu beğenmiştim
çamaşır makinseinde de WAE20463TR istiyorum tek fark anladığım kadarıyla iki model arasında tek çift su girişi ki artık tek giriş yapıolarmış seninki çift giriş ve daha pahalı ben ucuzu seçtim:) memnunsan gönül rahatlığıyla fikirlerimi uygulayabilirim ozaman
zaten aynı modeller sorunlu desen derdin şimdiye kadar
ayyy sorma bugün benim ki de hesaplıodu şak diee söyledimm
sapıkça bir kahkaha yapıştırdı arkasından bu kadar istekle geri sayım yaptığını bilmiodm dedii
he yaa dedim sayıyommm
hayırlısıyla bi yerleşim evimize de
heyecan başladımı sende dream
nanidoşşş çok çok ama çok güzel olmuşsunn
canım malesef ben mersinde yaşıyorum burdaki düğüümde sorun deil kuaförüm var ama ist. bilmiyorum o yüzden çok teretdüt ediyorum kötü yaparlar die napacam bilmiyorum görümcemin gittigi kuaför var onu hiç begenmiyorum kötü yapıyolara yaaa offff((
yaa ben burgazda sordum en iyi yer orası dediler bana
sende araştır güzelce
bulursunnnn bence
Ben geldimmmm
Ama çok yoruldumm kayınvalide hanımın evini temizledik yarın vefat eden ninenin kırkı okunacak öldüm yafss kafamçokkarıştı
aslı cok guzel ıı gunlerde kullan
aslı hepsi birbirinden güzel canım
iyi günlerde kullanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?