çünkü benim yazdıklarıma cvp vermiyonuz kendi aranızda konuşuyonuz beni aranıza almadınız.
çünkü benim yazdıklarıma cvp vermiyonuz kendi aranızda konuşuyonuz beni aranıza almadınız.
Canımm saolasınn opuyorumnanaktan ŞenizBetaaa ne kaa sık takımların öyle aklinialirimsmile
schafferin takımından memnunmusun canım? mandis pek memnun degildi diye hatırlıyordum ben :uhm:
Waşş pashii süpersinn walla Şeniz :lepi:beta hepsini hatırlıorummmm
baban borduyuda seviodu o yüzde bordo almıştın yemek takımını dimi
mandiş bence biraz renk kat yatak odana pembeli güzel olurr opuyorumnanaktankızlar sizce hangisi ?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayyy betacım bu hantal tabakları gördükçe sinirleniyorum hala yaa
Bakalımm yapimm göstericemm boshayallersmileTeşekkür ederim canım benim Şeniz
Sen becerikli hatunsun güzel bişey yaparsın kesin. Ben beceremediğimden hazır alıyorum kaydirigubbakcemile3
[/B]
Baberkomm canımm allah sabır versinn Allah rahmet eylesinn :gitme:ilk defa ailemden en yakınımı kaybettim cnm dedem evimi bile göremeden dün sabah vefat etti ne acı bişeymiş. yaşlıydı çekmedi Allah kurtardı ama işte cok üzüldüm çok kibardı benim dedem. en çok koyan evimi bile göremedi bir aydan az bi sürem kaldı evlenmeme biraz daha kalabilseydi.. evlendiğim gün mezarına gitcem gelinliğimle en çok bunu istiyorum şimdi..böyle işte kızlar aksam aksam..
aminnn canımmvavv 40ımı oldu
ALLAH kabul etsın
Aminnn :Saruboceq:aslı hepsi çok güzel el emekleri özellikle Allah güle güle kullanmayı nasip etsin en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:
Allah kabul etsin canım
betamm bi kahve yap uzat ayaklarını dinlen güzelcee
sen bi resim ekle bakiim öncee
ASLI AYNEN GÖZLER BAYRAM ETSİN :lepi:
kızlar elçin üzülmüşş aramıza almıoz diyee yaaa
nie eklemezsem konuşmucanmı hem ben bilmiyom ki eklemeyi
ee yawrucum arkadaşlık teklif etmeyi bilionda onumu bilmionn:uhm:
iyim test neymiş bakim söle geçebilecemmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?