Lahanaya katılıyorummmm
birine özel mesaj mı atmış ki
anlamadım
hayırevet arkadaşlık yolladım ama siteyi çözmek için denemiştim ama kabul edip etmemek size kalmış
he anladım burda konu geçmeden herkes bi erkek mi konusunda yazınca bende kaçırdım mı dedim.
artık başka yerlerden konuşuluyor ya ondan demek...
bana yapılmamıştı böyle şeyler yahu iyi iyi sadece nohut anım var beni zorlayan
yazık valla betanın sorduğu sorularda süper
Ya kimsenin kimseyi inandırmak gibi bişeyi yok elçin
belkide nette bi foto bulup koyucaksın onu bilemeyiz böle düşündüğüm için değil yalnış anlama
ama burda herkes iç içe o yüzden bu soruları sordular sana
zamanla ya alışırsın yada bi sorulara maruz kalıp gidersin sen bilrsin cnm yani
Tamma arkadaşalar ozaman ben 2 kişiye arkadaşlık gönderdim emy ve kurabiyeyee onlarada dün öle bir konuşmuştuk o yüzden demenek amaçlıydı ama kabu edip etmemek size kalmış kendimi yanlış tanıntmışım size demek kusura bakmayın başka birnin remini koyacakta deilim yalan söylicek hiç deilim siteye kaydomamın sebebide düğün giriş şarkııs filan ararıyorum sonra sürekli araştırma yaptıgımda kadınlar klübü çıkıyo karşımam baktım yararlı birşey olim dedim bu yani arkadaşlar
ne oluozz yaa
arkadaş rahatsız olmuştu ilgisizliktenn
ilgi gösterdik topikçee
ne varki kızlarr bundaaa
Tamma arkadaşalar ozaman ben 2 kişiye arkadaşlık gönderdim emy ve kurabiyeyee onlarada dün öle bir konuşmuştuk o yüzden demenek amaçlıydı ama kabu edip etmemek size kalmış kendimi yanlış tanıntmışım size demek kusura bakmayın başka birnin remini koyacakta deilim yalan söylicek hiç deilim siteye kaydomamın sebebide düğün giriş şarkııs filan ararıyorum sonra sürekli araştırma yaptıgımda kadınlar klübü çıkıyo karşımam baktım yararlı birşey olim dedim bu yani arkadaşlar
elçin ok bende seni anlıyorun
sende bizi anla neler gördük
taammm mııııı arkadaşlarrrr
elçin ok bende seni anlıyorun
sende bizi anla neler gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?