Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fibulaaa

o eklediğin yemek odası hilalin yemek odası
aynısının yatak odasınıda aldı

fibula evgör bizim eski müşterimiz ürümleri de güzel ama yine de gidip gör öyle al ne alıcaksan

hayatım kim bana referans oldu ki bak onu bilmiyorum :uhm:

yemek odası bakınıorum.bi seneye kadar esas oturacağımız yer belli olur kocamla.oraya düşünüyodum.ama vitrinsiz almayı düşünüyorum.nakliye filan ücretsiz yazıoduda.o yüzden merak ettim evgör ürünleri hoşuma gitti.

ayy evt esma ya o yarışmalar yine başlıcam ama süpersonik bi konu bulamıyorum ne yazık ki

fibula kaliteli mobilyaları hatta ismi oluyo ya takımların ismini söyle firmasından anlarız kalitesini de

fibu sen kimle yaşıon canım

tatlım evliyim kocamla yaşıyorum.eşim asker olduğundan tayin yeri 2011 temmuz gibi belli olacak.şimdilik kursları eğitimleri var.tayin sonrası için yaşayacağımız yer demek istedim şekerim.herşey tam belli olmadan yemek masası konsol almamıştık.küçük bi masa aldık.

fibula kaliteli mobilyaları hatta ismi oluyo ya takımların ismini söyle firmasından anlarız kalitesini de

canıımm biraz daha bakayım.alacağım zaman yardım edersin öyleyse.çok sağol.tanıdıko mlası güselmiş.:1hug:

söyle valla çisil şöyleeee gündeme bomba gibi düşecek bi yarışma yapalım da görsünler

tamam fibula istediğin anda yardıma hazırım
sırf ist için değil her şehirde hem firma da öneririm

biliom biliom asker olduğunu hatta resimlerinize bakmıştımda

acaba ev eşyanı mı değiştircen die geçirdim içindenn

canım ya kusura bakma geç geldim aranıza yeni yazabiliyorum, ya bende henüz ve hala heyecan yok ama bugün giripde takvindeki 3 month + 3 week 3 daysyazısını görünce içim kıpır kıpır oldu :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…