kızım benm salonmherseygüzelolcak benim yatakodamı biliyon bembeyaz aman Allh'ım o ne toz bi de derler ki koyu renk toz gösterir yok yaaa beyaz da da toz acayip belli oluyor sinir oluyorum. ama yine de ferah insanın içi açılıyor beyaz da.
ama salonuma beyaz cesaret edemedim tabii ki çok isterdim
kızım benm salonm
kız anlamyıorum ben bende ıkısıde
yatak odam siyah dun gorseydınız
gecen hafta toz almadım toz yumakları var
siyahta
beyaz ıse bıldııgın beyaz sorunsuz
[
Halılarınız çok güzelmiş arkadaşlargüle güle eskitin
Beyaz eşyalarından memnunmusun hayatim
Mutfak robotunda güzelmiş
kızım benm salonm
kız anlamyıorum ben bende ıkısıde
yatak odam siyah dun gorseydınız
gecen hafta toz almadım toz yumakları var
siyahta
beyaz ıse bıldııgın beyaz sorunsuz
[
hıall ev kıraysa sakın okada para bayılma perdeye
vallahı gunah beee
bıde bencede utu tefal
fırında lukex falan almayın beeee
arcelıgın modelı dusugunu alın daha ıı bız gecen mıkro dalga aldık 120 lıra
ama son model degıldı grıydı
ınegolde grıde en yuksek modelı oydu
sıkılmak yk alcan alcan koycan kenarahaklısın aslında aman ben bu işlerden çok sıkıldım bee off off
Lepi sen benim diğer halılarımı görmedin mi kız
varsa yoksa oturma odası halım mı aşk olsun benim salon halım daha süper aslında kaydirigubbakcemile3
yok görmemiştim ama şimdi gördüm canım
h
şekerim yorgandan yorgana değişir.benim yorganlar 8 kiloluğa bile sığmaz galiba.ince baharlık yorganlar sığar.l:
iki yıllık evli biri olarak size birkaç tavsiyede bulunayım kızlar
vestel buzdolabı aldık en iyisini. ama bir hafta önce bozuldu. üstelikte koku yaptı. hiç memnun olmadık.
whirlpool çamaşır makinesi almıştık ama sesi çok çıkıyor. anneme ariston almıştım süper..
ütüde şu buhar kazanlı varya delonghi almıştık hiç memnun değilim..
elektrikli süpürgede rowenta almıştım . memnun değilim. çok sesli ve iyi çekmiyor. oysa 2000 watt.
arzum soprano aldık hemencik bozuldu..
oysa o kadar da araştırma yaptık ama çok yanlış tercihler yapmışız bence..
hepciği güzel çözellikle bunlar çok güzelMutfak halım
Salon Halım
Yatak Odası Halım
]
BENM YATAK ODAM KIRMIZI SİYAHI
IŞILTI SERİSİ
UZERINDE IŞILTI VAR
RESIMDE BELLİ DEGIL
kızlar ya banyo takımını nereye seriyosunuz?bizim evdeki banyoda duş kabini yok.bi duş alıyoz tüm yerler su içinde kalıo.duş alırken topluyomusunuz banyo halılarını??
ev sahibine dedik yaptıralım banyoyu kiradan düş diye.ben eve hiç bişi yaptırmam dedi gıcık adam.fayansları dökülüyo evin.silikonla yağıştırmıştık gördüğümüz yerleri.
salon halım
mutfak halım ama renkleri böyle değil tabanı daha açık krem ve pembeler yeşiller falan var daha cici yani
oturma odası halım.
ondanmı dersin
yatak odası ne renk olursa olsun en çok toz olan yer malesef. Benim de beyaz aman allahım o ne toz öyle. Tamamen odadaki sirkülasyondan kaynaklanıyor. Sürekli yorgan havalanıyor gece boyu filan. Sanırım tamamen ondan
bu arada selam herkese opuyorumnanaktan
sultan benimde çok açık öutfak halım ve ben sürekli bişeyler döktüm üstüne ama silince çıktı bide ben bütün halılarımı 1 kez halı yıkama makinesi ile yıkadım
lepi aslında odaya koyunca okadar ağır durmuyo cnm
sultan benimde çok açık öutfak halım ve ben sürekli bişeyler döktüm üstüne ama silince çıktı bide ben bütün halılarımı 1 kez halı yıkama makinesi ile yıkadım
ondanmı dersin
belkıde ondan
FİBU
bende cok begenıyorum beyaz mobılyayı ya bıde bırısı yılalr gectıkce sararır dedı
amannnnn bana kadar kendı kendını sılen mobılyalar cıkar
bıde rabotundan memnunmusun yanı olmasada olurmu dıyosun yoksa cokmu gereklı
selam sulfat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?