ya lepıııı korkutma benı benım hıc bsııım yok
almayada nıyetım yok
nıanlanmadan kımle evlenecegım nasıl yasayacagımda bellı olmadan alamk ıstemıyom
heee paramıda catır catır yemıyom tabı
ama mesela gecen sınayda dedı 1 ayda duzulur dıye
sanırım burcuda oyle yapmıstı
kendıme nasıl yandas arıyom
hee buarada senın dugun bence cok cok yakın bıze caktırmıyosun bı hızdır aldın basını godoyon bızdenmı saklıyon kısss
bıde sen bızım bocugun kankasıydın dımı
gıttınmı evıne falan
sulfat cok merak edıyom zaten evını
ya benıdme ıcımde kesınlıkle beyaz var pekı salonda bıtek beyazmı kullandın yanı koltukların sırf beyazmı arkadasıma
duzuyoz sımdıde bıseyle kombın yapalım dıyozda
banyonun ortasına serdim :)kızlar ya banyo takımını nereye seriyosunuz?bizim evdeki banyoda duş kabini yok.bi duş alıyoz tüm yerler su içinde kalıo.duş alırken topluyomusunuz banyo halılarını??
ayyy aynen sanki krem halıya domestos damlatmışın gibi dimiYaaaa sinay senin mutfak halın ne durumda? Benimki gibi açık renkti senin de.
Benim her yerinde nokta nokta böyle lekeler oldu. Mayısta vercem hepsini yıkmaya gerçi de geçer mi ki acaba? Ne düşse belli oluyor hemen
yani normal elyaf yorgan ne kalın ne çok ince
banyo perden yk mu canım
bizim evde şuan kabin yok ama perdemiz var
içeri dopru alıyorum duş alınacağı zaman bi yer ıslanmıyr bölece
perde taktırın siz onların sopası fazla pahalı değildir çektğin eziyete değmez
FİBU
benım unv deddkı evımın kabını yoktu aman allahım nekadar zordu yaa perdeden falan cıkardı
tek basıma oldugumdan kolaydı toplardım halıları ısım bıtıncede sıler kurular sererdım
ama mısafırım varsa çok kotuydu Allah kolaylık versın
Ben daha hiç ellemedim halıları ufak lekeleri sildim arada. Ama şimdi mayısta salon hariç hepsini yıkatıcam. Salonunki tertemiz çünkü
Valla benim yatak odam bembeyaz, salon koltuklarım filan beyaz. İçim açılıyor benim yaaa beyazla. Sararır mı bilmem ama yıllar geçince değiştirilir bizle yaşamıcak ya hep :)))
Dün arakadaşım gelmişti bayıldı yatak odama, kesinlikle beyaz alcam diyor o da şimdi kaydirigubbakcemile3
Bence aklında ne varsa öyle yaptır zamanı gelince, ben ne olcak diye düşünmeden yaptım hep.
a.s.
annem dedi evine sandık alalım
yorganları üstüne koyarız
dün akşam bi sordumm
adam demez mi 500 tl
yuh dedim
ama acayip hoştu derili falan
fibucum
bizim duşakabin olcağı için
dışarıya su sızmıcak inşallah
serip kaldırmıcam yani
Yaaa evin son halini eklemek istiyorum bi türlü çekemedim yeni fotoları. İnş. haftasonu hallederim de eklerim.
Benim koltuklarım sırf beyaz. Daha doğrusu beyaz değil bi ton koyusu ekru.Kreme yakın. Başka hiçbir renk yok. Sandalyelerim de öyle. Perdem, kardeşimin aldığı kırlentler ve aksesuarlarım ise bronza yakın. Masam sehpam vs koyu kahve venge. Halım da krem üstünde kahve, bronz gibi tonlarda çizgiler var. Royalin bi halısı.
Neyse inş. eklicem yakın zamanda böyle anlatmakla olmadı kaydirigubbakcemile3
Yatak odam ise yatak başlığı ve dolaptaki çizgiler hariç tamamen beyaz. Halılarım beyaz. Çizgili kısımlar ise abanoz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?