Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fibu ne kadar ferah bi salonun var sevdim relax ohhh

sağol canım.bide duvarları ev sahibi maviye boyatmış.bende dedim kalsın böle.çok ferah oluyo.kaynanam beğenmiyo.gecekondu rengiymiş.hıh dedim bende.gecekonduları severim anneciğim dedim.:teytey:
o tv ünitesinin içini hep boşalttım sayılır.bu kadar karmançorman diil.

ewet elçinnn o cnmm

fibuuuu
ben seni juliye benzetiyom..
yerleşim yerinizden bişey anlamıyorum

nasıl yani ?:uhm:

ewet elçinnn o cnmm

fibuuuu
ben seni juliye benzetiyom..
yerleşim yerinizden bişey anlamıyorum

vet canım bilom onları ama bizim burda onlar 150-200 civarında ben sormuştum alacaktım sonra kayınvalidem gerek yok dedi dolap var dedi evde

FİBU
duvar rengınbenm kıracı olduggum evdekı renk hic sevmıyorum
kırlenınce degıstır
salonm cok ferah evet
koltuklar da güzel

kirlenince bu renkleri düşünüyorum.bi kaç duvarı bu renklerle boyayacağım.tüm duvarları aynı renk değil ama.ağırlık krem rengi olacak .

kirlenince bu renkleri düşünüyorum.bi kaç duvarı bu renklerle boyayacağım.tüm duvarları aynı renk değil ama.ağırlık krem rengi olacak .[/QUOTE]

yeşil çok güzel a.s

verdiğin bilgiler için çok saol burcuuu :lepi:

rica ederimmm
burcu 10 mu oha heheh
bendme 7

kaydirigubbakcemile3

burcuuu paylaşım süper olmuş
rica ederim fıstıkımm :kedi:

kirlenince bu renkleri düşünüyorum.bi kaç duvarı bu renklerle boyayacağım.tüm duvarları aynı renk değil ama.ağırlık krem rengi olacak .

hım evet bu fikir çok güzelmişa.s

kesınlıkle oyle yap esma bence cok hos duruyo stıkcker korıdorlarada oalbılır yada yatak basına

kim nerde kalıyo
neden evine geçmek istiyo
ben anlamıyom

benim kocam görevde.evde yalnız kalmamı kimse istemiyor.o yüzden annemin evinde kalıyorum canım.1 ay sonra eskisi gibi kendi evimde kocamla kalacağım.

kızlar evıme artık
stıcker degıl tek duvara duvar kagıdı ıstıyorum

evet.bundan sonra boya yaptırırsak bende duvar kağıdı düşünüyorum.dokulu olsun.bunlar çok güzeller.halı gibi duruyo.keşke böle halılıardan olsa.senin kendi evin istediğini yaptırırsın.benimde ne hayallerim vardı ama başkasının evine yapmaya kıyamıyo insan.

sanırım forma alıcammmm

hımmmm anladım fibuuu

sevgiii seni birine benzetemiyom
daha resim bile eklemedin

denüssssssssssss seni yirim yirim......

esmyy sen evinin resimlerini eklemiştin ya.evim evim güzel evimde.bulamadım şimdi adresi.bakacaktım.bulamıyorum:1ninca:

eski evimi
kracı oldugum evı
evımevımde
eu diye cıkyıor
sıldırmsıtım ya kendımı
ılk 3 sayfanın ıcındedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…