benim de regaldi herbişeyim.hesaplı olsun tasarrufluo lsunda gerisi boş dedim.markadaya ekstra ne para vereceğimki.
canım duvarlarım açık mavi.açık mavi kırlentaldım.bi kaçtane daha bakıorum mavili kremli kırlentonlarla kombinleyeceğim.masamda tablası krem kenarı wenge rengi.onu ilerde mutfak masası yaparız die emaneten almıştık zaten.halımda krem üzerinde açık kahveli dairesel desenleri var.bulursam ekleyim bi kaç foto çekmiştim.ama yavaş yavşa alırım die herşeyi tamamlayıp kombinlemedim henüz.herşeyim çok eksik benim hala.
.
burcu sen de abartmışın 10 kg diyipkaydirigubbakcemile3canım ben 10 kg lık alacaktım
benim aldığım yer tanıdıkdı dünde bahsetmiştim ya.
işte ordaki abimiz dediki hiçç gerek yok satmam sana bu ürünü
serhat taburun eşyalarını mı yıkıycak dedi dalga geçti benle :roflol: ama dedim ben yorganımı yıkamak isterim makinada. tamam dedi bunu öneriyorum dedi.
benimkide 7 kg lık işte. bakalım yorganları kaldırırken yıkayıp kaldırcam o zaman yazarım. sığmazsada o abinin tepesine binerim :roflol::roflol::roflol:
.
bu pcde ancak bu fotoları buldum.salonu gösteren.kocamın yiğeni gelmişti.tüm oyuncakları ortaya dökmüştük.
ilerde büyük yemek masası alıp bunu mutfağa koyacağız.masanın yanındaki duvara ayna taktırdık sonradan.tv üniteside mobilyalarla hediyeydi.ucuza maloldu.üzerindeki örtüleri en falza 1 hafta kullandım sonrak kaldırdım.resimleride kaldırdım.herşeyi sadeleştirdim.evin ilk hallerinin fotoları bunlar.ne boş duruyomuş ekleyince farkettim:)sonrasında da foto çekmemişim.
kızlar evıme artık
stıcker degıl tek duvara duvar kagıdı ıstıyorum
düğün günü gelinin beline kırmızı kudelesini babamı bağlar erkek kardeşmi?
benım erkek kardeşim 12 yasında boshayallersmile
erkek kardeş paketlio gelini.:1ninca:
benim babam bağlamıştı çünkü erkek kardeşim yok
ben babamın bağlamasını isterim kardeşim daha 13 yaşında
tab canım herşey yavaş yavaş olur
ben de bulaşık mak. almicam evdede elde yıkıoz bisüre evlendikten sonrada öle olsun
onu al bunu al herşeye yetişemio insan tek başına
burcu sen de abartmışın 10 kg diyipkaydirigubbakcemile3
bu bayileri bi eğitseler iyi olcak saçma sapan konuşular
insanı başka şeylere yönlendiriolar he
dedim arkidişlerime soriyim bi kullananlar var dedim
onların lafına kanmadım hehe
şu fotoda daha yeni yerleşmiş gibi duruo ama eşyaların falaln çok güzel rengi şekli .
bn beğendim
ama duvarlar tablo ayna ile dolmalı ki yaptık bişiler diosun
güle güle kullan herşeyini canım
valla evine geçmişsin
durumunda varsa yaptır
çok güzeller ben çok beğeniyorum
senin gibi ev almak bize de nasip olur inşallah ozaman ben de
istediğim gibi yapcam herşeyi
fibu yeşil süpermiş
sehpa da çok değişik beğendim
esma 1. si daha güzel
benim babam bağlamıştı çünkü erkek kardeşim yok
esmaaaaa bende istiyom bunlardan ya
en kötü ihtimal tv nin arkasındaki kısma yapıcaz
fibu canım aynen öle
şimdiye kadar içime sinmeden aldığım bişi olmadı
Allaha şükür bundan sonrada olmaz umarım denk gelirde hep istediklerimi alırım:Saruboceq:
kızlar set üstü kullanan var mı aranızda
set üstünde marka farkeder mi gaz emniyetli bakıyorum ama kendi evimde ankastreyi set şeklinde alcağım içinde kirada set üstüne 200 den fzla vermek istemiyorum.
termikel dominox falaln duydum makul fiyatlı
başka ne olabilir
gaz kaçağı vs olur mu
fibu canım aynen öle
Allaha şükür bundan sonrada olmaz umarım denk gelirde hep istediklerimi alırım:Saruboceq:
set üstünde marka farkeder mi gaz emniyetli bakıyorum ama kendi evimde ankastreyi set şeklinde alcağım içinde kirada set üstüne 200 den fzla vermek istemiyorum.
başka ne olabilir
gaz kaçağı vs olur mu
fibu canım aynen öle
başka ne olabilir
gaz kaçağı vs olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?