Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben geldim

Sporda ilk günümü atlattım. Zaten sürenin yarım saati ölçümlerle geçti. Ayın ilk gnü her zaman kilo, göğüs, basen, bel her bişey ölçülcekmiş.

Kalan yarım saatte de bisiklet vs kullandık. Yarım saat bile yetti valla yaaa, duştan sonra vüudumun ağrıdığını iyice hissetmeye başladım :bbo:

Kokoş teyzeler var benim grubumda çoğunlukla kaydirigubbakcemile3 Bir de herkes bana bakıp senin ne işin var burda dedi, dedim ben kilo için gelmiyorum sağlık için geliyorum kaslarım güçsüz :dilcikar::dilcikar:

Şimdi de anneğimdeyim. Eskisi gibi sık gelemiyorum artık kpss kursu yüzünden. ancak haftada bir artık.

Vayyy be 3 gün sonra 8 ay olcam akannehirakannehir

Ne kadar hızlı geçiyor bu zaman yaa, yavaş geçsin

sulfat zaman koşturuoo bizde peşinden yetişmeye çalışıoruzz hep bir yerlere

anlamsız bir sirkülasyon var bazen hayatta

Kızlar niconun gelinliğini hatırlayan varmı aranızdaa

yada elinde resmi olan

bulamadım bir türlü

çok beğenmiştim onun gelinliğinii ben yaa

way beeeeeeeeeeeeeeeeee
haftaya cuma 5 senemiz bitiyoooorr

hadi bakalım iyice doldurdun günlerini zaaman kalmadı bize tabi :dilcikar:
yakında o lömbür lömbür sallanan yağlı teyzelere döncez bizde :) akşama kadar otuur otuuur..

way beeeeeeeeeeeeeeeeee

abariiiiii
canımm benim tam herşey yolunda gıderken kanayan yarama tuz basmışken yıne çıktı karşıma yaramı kanattıı bıttı derken yıne war oldu gonlumde yoruldum ben bu sewda dan

:teselli: Allah yardmcın olsun canm
erva anlat len kıza benim mesaim bitti
çıkıom yarın kocişin doğum günü hediye bakcam

akşama bi çuval nohut alaydın ya kuzum

buda benım banyo fayanslarım teldeydı resmı pc ye aktardım şimdi bunları secerken arsi gelmişti aklıma renk tonları onunkıyle benzerde :)
pek net değil ama

:lepi: cüceeelmiş

ne güzeeeeeeeeeel bi haber buuu çok sevindim canım
hakında hayırlısı olsuuun
diğer iyi haberlerinide bekliyorum Şeniz

Hayatim ve Fibu :lepi:
coook güzel resimler yüklemissiniz, bayildim. Fikir oldu bana, eger bir gün evimi kurarsam :dance:

bir sürüü yeni yemek takımları çıkmış yahuu
yada ben şimdi farkediyorum :):)

yeni çeyizcilre duyurulur..

canımm benim tam herşey yolunda gıderken kanayan yarama tuz basmışken yıne çıktı karşıma yaramı kanattıı bıttı derken yıne war oldu gonlumde yoruldum ben bu sewda dan

:teselli: :teselli: canım benim yaa

hevıncım yenı okudumm
süper bi haber buu
hadi hayırlısı olsun hakkında inşş hep mutlu olursunn olumunekankayizsmile

sagol Nihalimm Şeniz

hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan

sagol Ervamm Şeniz

inanamıyorum yarın 2 ay 4 haftaya düşüyorum bilmiyorumkismile

way bee 5 months and 2 weeks

Vayyy be 3 gün sonra 8 ay olcam akannehirakannehir

way beeeeeeeeeeeeeeeeee

ne güzeeeeeeeeeel bi haber buuu çok sevindim canım
hakında hayırlısı olsuuun
diğer iyi haberlerinide bekliyorum Şeniz

cok sagol mandisimm Şeniz

bir sürüü yeni yemek takımları çıkmış yahuu
yada ben şimdi farkediyorum :):)

1, 7, 8 cook güzeller boshayallersmile

ayy saka maka benim yine ceyiz düzmem gerekiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
salmıstım kendimi amaaan be demistim al iste döndük yine basa, ömür biter ceyiz bitmez valla sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
gÜnaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kk gÜzellerı......

Ey kendisinden baska ilah olmayan, her seye gücü yeten, Hicbir seye muhtac olmayan, hükümdarliginda ortagi bulunmayan, Rahman ve Rahim olan Rabbimiz! Bizi felaketlerle bela ve musibetlerle, zulüm ve baskilarla imtihan ediyorsun. “Yalvarip yakarsinlar diye sizi darlik ve sıkıntı ile sinadik” diye ikazda bulunuyorsun. iste yalvariyoruz ve yakariyoruz..Korkarak ve ümit ederek ve husu icinde boyun bükerek sana dua ediyoruz:
Ey Rabbimiz, biz nefislerimize zulmettik, bagislamaz ve bize acimazsan, muhakkak ki hüsrana ugrayanlardan oluruz...
Ey Rabbimiz, biz ILAH ve RABB olarak sadece seni tanidik, sana inandik, Sana güvendik, indirdigin kitaba iman ettik, Rasulüne tabi olduk bizi sahitlerle beraber yaz... Ayaklarimizi sabit kil ve hidayetten sonra kalplerimizi kaydirma...
Ey Rabbimiz, icimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak etme...
Ey Rabbimiz, bizi su zalimlerin arasina katma..!
Ey Rabbimiz, bizi inkarcilar icin bir oyun eglence araci yapma..!
Ey Rabbimiz, unutur ya da bilemeden hata yaparsak bizi sorgulama..!
Ey Rabbimiz bizden öncekilere yükledigin gibi bize de agir yük yükleme..!
Ey Rabbimiz, gücümüzün yetmedigi isleri bize tasitma, bizi affet, bizi bagisla, Rahmetini yagdir üstümüze..! Sen bizim Mevlamizsin. InkarcI nankör topluma karsi bize yardim et..!
Ey Rabbimiz, enkaz altinda kalarak, suda bogularak ve yanarak ölmekten Sana siginiriz.
Ey Rabbimiz! Üzerimize sabir yagdir ve yürekten Sana baglanan kimseler olarak canimizi AL!
Ey Rabbimiz, bize bu dünyada iyilik ver, ahirette de iyilik ver ve bizi cehennem azabindan koru..!
Ey Rabbimiz, hesabin görülecegi gün bizi, anamizi, babamizi ve tüm müminleri bagisla...
Ey Rabbimiz! dualarimizi kabul buyur, dogrusu SEN dualari isitensin. Rahman ve Rahim olan alemlerin Rabbi ve din gününün yegane sahibi ALLAH’A hamdolsun. Yalnizca Sana kulluk ediyor ve yalnizca Senden yardim diliyoruz. Bize kendilerine nimet verdiklerinin yolu olan SIRAT-I MÜSTAKiME ulastirGazaba ugrayanlarin ve sapanlarin yolundan bizleri koru
(Amin)

Hayırlı cumalar ........
[ı][/ı]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…